La Grama presentó novedades en el 11 respecto al partido anterior.

La Fundació Esportiva Grama va sumar un punt després d’empatar (1-1) davant el CE Europa en la visita al Nou Sardenya. L’equip avui dirigit per Toni Rovira, substituint Toni Díaz qui es troba a la Xina per motius laborals, va fer un bon partit però sense trobar premi.

Gran inici dels colomencs que en el minut 4 ja havien creat perill amb un xut de Buba que es va perdre prop del pal. La Grama va saltar valent, pressionant el seu rival, intensa, lluitant absolutament cada pilota i jugant més amb la pilota sense excedir-se en el joc vertical.

La primera ocasió del rival arribaria en el minut 12 i Toni Texeira apareixeria realitzant una gran aturada. Després d’això el joc es va anar igualant fins al punt que les següents accions de perill no es van veure fins a la mitja hora de partit. L’Europa va perdonar en una pilota aturada, la Grama va reaccionar amb xut des de lluny de Buba i un altre de Cristóbal i després d’això va arribar l’1-0.

Una passada a l’àrea va ser desviada per Pluvins sense èxit en deixar la pilota plàcida al rival, Soto no fallaria davant de Texeira (40′). El gol va encoratjar a l’Europa que va tenir els seus millors minuts en el tram final del primer temps arribant a perdonar el segon abans del descans.

Després del pas per vestidors Toni Rovira va introduir al debutant Adri Díaz (per Omar), un jugador que va rendir a gran nivell movent la pilota des del centre del camp d’un costat a un altre. La Grama va prendre el control absolut del xoc davant un rival que esperava enrere per sortir al contraatac.

Dorsal 20. Fran Piera. Autor del gol del empate, y uno de los mejores del partido.

Amb el pas dels minuts els visitants, avui jugant de vermells, estrenyien més i més al Europa. Cristóbal, Ñito i Pluvins es van topar amb el porter rival. El gol es resistia i per això va entrar al camp Cristopher per Cristobal per canviar l’estil de joc, un punta diferent amb el qual el joc va ser molt més directe i ràpid.

Poc perill van fer els jugadors de l’Europa en la segona meitat, algun contraatac amb xut sense haver d’intervenir Texeira. Els colomencs no tenien la sort de cara, eren millors però el gol no arribava i per si fos poc les decisions arbitrals els perjudicava amb faltes no xiulades.

Un dels homes destacats del partit, Fran Piera, al minut 80 va caure dins de l’àrea sent objecte d’un penal que ell mateix transformaria en gol (1-1). D’aquí al final es va veure un Europa que ho va intentar sense èxit davant d’una Grama que no va voler cometre errors i va intentar fer gol en algun contraatac. Sense ocasions i amb repartiment de punts es va acabar el partit.

FOTOS

CLASSIFICACIÓ

La Grama presentó novedades en el 11 respecto al partido anterior.

La Fundació Esportiva Grama sumó un punto tras empatar (1-1) ante el CE Europa en la visita al Nou Sardenya. El equipo hoy dirigido por Toni Rovira, sustituyendo a Toni Díaz quien se encuentra en China por motivos laborales, hizo un buen partido pero sin encontrar premio.

Gran inicio de los colomenses que en el minuto 4 ya habían creado peligro con un chute de Buba que se perdió cerca del palo. La Grama saltó valiente, presionando a su rival, intensa, luchando absolutamente cada balón y jugando más con el balón sin excederse en el juego vertical.

La primera ocasión del rival llegaría en el minuto 12 y Toni Texeira aparecería realizando una gran parada. Después de eso el juego se fue igualando hasta el punto que las siguientes acciones de peligro no se vieron hasta la media hora de partido. El Europa perdonó en un balón parado, la Grama reaccionó con chute desde lejos de Buba y otro de Cristóbal y tras eso llegó el 1-0.

Un pase al área sería desviado por Pluvins sin éxito al dejar el balón plácido al rival, Soto no fallaría delante de Texeira (40′). El gol envalentonó al Europa que tuvo sus mejores minutos en el tramo final del primer tiempo llegando a perdonar el segundo antes del descanso.

Tras el paso por vestuarios Toni Rovira introdujo al debutante Adri Díaz (por Omar), un jugador que rindió a gran nivel moviendo la pelota desde el centro del campo de un lado a otro. La Grama tomó el control absoluto del choque ante un rival que esperaba atrás para salir al contragolpe.

Con el paso de los minutos los visitantes, hoy jugando de rojos, apretaban más y más al Europa. Cristóbal, Ñito y Pluvins se toparon con el portero rival. El gol se resistía y por ello entró al campo Cristopher por Cristobal para cambiar el estilo de juego, un punta distinto con el que el juego fue mucho más directo y rápido.

Poco peligro hicieron los jugadores del Europa en la segunda mitad, algún contraataque con chute sin tener que intervenir Texeira. Los colomenses no tenían la suerte de cara, eran mejores pero el gol no llegaba y por si fuera poco las decisiones arbitrales les perjudicaba con faltas no pitadas.

Uno de los hombres destacados del partido, Fran Piera, en el minuto 80 sería derribado dentro del área siendo objeto de un penalti que él mismo transformaría en gol (1-1). De aquí al final se vio un Europa que lo intentó sin éxito ante una Grama que no quiso cometer errores e intentó hacer gol en algún contraataque. Sin ocasiones y con reparto de puntos se termino el partido.

Por admin