Resums de les Escoles (13 d’octubre)

ESCOLA A 3-9 CF Lloreda

En el primer quart la Grama va sortir força bé, amb diverses ocasions clares i sense deixar amb prou feines acostar-se al rival al seu camp. En el segon i tercer quart els jugadors locals van començar a dispersar-el que va aprofitar l’equip visitant per donar-li la volta al marcador. Últim quart amb la Grama de nou enganxada al partit però ja era bastant tard a causa de la diferència de gols.

En el primer cuarto la Grama salió bastante bien, con varias ocasiones claras y sin dejar apenas acercarse al rival a su campo. En el segundo y tercer cuarto los jugadores locales empezaron a dispersarse lo que aprovechó el equipo visitante para darle la vuelta al marcador. Último cuarto con la Grama de nuevo enganchada al partido pero ya era bastante tarde debido a la diferencia de goles.

CF Montañesa 7-5 ESCOLA B

En el primer quart la Grama va estar desorientada a la gespa. En el segon quart van començar a adaptar-se, en el tercer quart han continuat bé però en el quart quart es van tornar a dispersar. Partit amb moltes ocasions i gols, molt emocionant.

En el primer cuarto la Grama estuvo desorientada en el césped. En el segundo cuarto empezaron a adaptarse, en el tercer cuarto han continuado bien pero en el cuarto cuarto se volvieron a dispersar. Partido con muchas ocasiones y goles, muy emocionante.