Gran victòria del Cadet A fora de casa

Molt bon partit del Cadet A que pel que es va veure al camp, va merèixer una victòria més voluminosa però finalment va haver de conformar amb un 3-4 davant el CD Sant Gabriel C.

El partit començava esbojarrat, als 45 segons Rai avançava al conjunt visitant amb una jugada molt ràpida. Un minut després, i després d’una jugada desafortunada, el Sant Gabriel es trobava amb l’1-1. La Grama es va reposar ràpid i va començar a dominar el joc.

Les ocasions s’anaven succeint per a la Grama sense èxit, un pal i dues pilotes que els defenses locals van treure sota pals privaven als colomencs, avui de vermell, d’anotar el segon gol. L’equip de Sant Adrià, tímidament contrarestava és setge de la Fundació amb xuts llunyans des de la frontal. Amb 1-1 s’arribava al descans.

A la represa els «vermells» van sortir decidits a pel partit, al minut 3, el col·legiat no va assenyalar un penal claríssim sobre el davanter Aleix Tiburcio, aquest mateix seria l’encarregat de materialitzar el 1-2 després d’una jugada dins l’àrea. Arran d’aquí el domini de la Grama es va anar accentuant, al 63 i després d’una bonica jugada combinativa, Oliver cedia la pilota a Raúl que feia el 1-3.

Al 72 Guille cap al 1-4 amb un superb xut amb l’esquerra des de la frontal que donava al pal i es ficava en la xarxa. La Grama disposaria fins de tres ocasions més per augmentar el seu avantatge però en el minut 77 seria el Sant Gabriel qui escurçaria distàncies donant continuïtat a una jugada amb un jugador de Santa Coloma estès a terra. Aquest jugador va haver de ser retirat del terreny de joc deixant a la Fundació amb 10 jugadors per no disposar d’opció a realitzar més canvis.

Els locals amb superioritat numèrica van començar a atacar la porteria de Pere i en el temps afegit van anotar el 3-4, instant en què el col·legiat va assenyalar el final. Partit completíssim del Cadet A que segueix millorant jornada a jornada.

Manu Peláez: «Els meus jugadors es mereixien una victòria així. havien completat una setmana molt bona d’entrenaments i això es reflecteix en el camp, ens anem contents no només per la victòria, sinó per la imatge i pel sacrifici col·lectiu. »

Muy buen partido del Cadete A que por lo que se vio en el campo,mereció una victoria más abultada pero finalmente tuvo que conformarse con un 3-4 ante el CD Sant Gabriel C.

El partido empezaba alocado, a los 45 segundos Rai adelantaba al conjunto visitante con una jugada muy rápida. Un minuto después, y tras una jugada desafortunada, el Sant Gabriel se encontraba con el 1-1. La Grama se repuso rápido y empezó a dominar el juego.

Las ocasiones se iban sucediendo para la Grama sin éxito, un poste y dos balones que los defensas locales sacaron bajo palos privaban a los colomenses, hoy de rojo, de anotar el segundo tanto. El equipo de Sant Adrià, tímidamente contrarrestaba es asedio de la Fundació con disparos lejanos desde la frontal. Con 1-1 se llegaba al descanso.

En la reanudación los “rojos” salieron decididos a por el partido, en el minuto 3, el colegiado no señaló un penalti clarísimo sobre el delantero Aleix Tiburcio, este mismo sería el encargado de materializar el 1-2 tras una jugada dentro del área. A raíz de aquí el dominio de la Grama se fue acentuando, en el 63 y tras una bonita jugada combinativa, Oliver cedía el balón a Raúl que hacía el 1-3.

En el 72 Guille hacia el 1-4 con un soberbio zurdazo desde la frontal que daba en el palo y se metía en las mallas. La Grama dispondría hasta de tres ocasiones más para aumentar su ventaja pero en el minuto 77 sería el Sant Gabriel quien acortaría distancias dando continuidad a una jugada con un jugador de Santa coloma tendido en el suelo. Dicho jugador tuvo que ser retirado del terreno de juego dejando a la Fundació con 10 jugadores por no disponer de opción a realizar más cambios.

Los locales con superioridad numérica empezaron atacar la portería de Pedro y en el tiempo añadido anotaron el 3-4, instante en el que el colegiado señaló el final. Partido completísimo del Cadete A que sigue mejorando jornada a jornada.

Manu Peláez : “Mis jugadores se merecían una victoria así. habían completado una semana muy buena de entrenamientos y eso se refleja en el campo, nos vamos contentos no solo por la victoria, sino por la imagen y por el sacrifico colectivo.”