Punt de sortida

18/07/2018

Dilluns a les 19:30 hores al Municipal de la Grama va donar inici la pretemporada del primer equip. Una primera setmana amb entrenaments tots els dies de cara a arribar a la següent preparadospara els primers partits.

El divendres 27 de juliol la Grama s’enfrontaran al CF Gavà a casa, i al dia següent serà el debut oficial a la temporada 2018/19 amb la Copa Catalunya. El dissabte 28 de juliol a les 20 hores al Municipal davant el CE Sabadell FC.

Un altre dels grans moments de la posada a punt del primer equip serà la participació en el prestigiós Torneig dels Historics el dimarts 31 de juliol al Guinardó. A les 18 hores contra el CE Júpiter i després contra el CF Badalona (19h en cas de derrota al 1r partit o a les 20h en cas de victòria).

L’1 d’agost hi haurà amistós a Mataró davant el Juvenil de Lliga Nacional del CE Mataró. Els dies 5 i 8 d’agost hi haurà amistosos al Municipal de la Grama davant el FC Santfeliuenc (19h) i CE Europa (horari per confirmar).

Finalment, el 11 d’agost a Vilanova i La Geltrú s’enfrontaran al CF Vilanova a les 19:30 hores.

A falta del calendari del Grup 5 de Tercera Divisió el cap de setmana del 18/19 d’agost es jugarà la primera jornada de lliga.

La Directiva junto a los Juveniles que hacen la pretemporada.

El lunes a las 19:30 horas en el Municipal de la Grama dio inicio la pretemporada del primer equipo. Una primera semana con entrenamientos todos los días de cara a llegar a la siguiente preparadospara los primeros partidos.

El viernes 27 de julio la Grama se enfrentarán al CF Gavà en casa, y al día siguiente será el debut oficial en la temporada 2018/19 con la Copa Catalunya. El sábado 28 de julio a las 20 horas en el Municipal ante el CE Sabadell FC.

Otro de los grandes momentos de la puesta a punto del primer equipo será la participación en el prestigioso TorneigdelsHistorics el martes 31 de julio en el Guinardó. A las 18 horas contra el CE Júpiter y después contra el CF Badalona (19h en caso de derrota en el 1r partido o a las 20h en caso de victoria).

El 1 de agosto habrá amistoso en Mataró ante el Juvenil de Liga Nacional del CE Mataró. Los días 5 y 8 de agosto habrá amistosos en el Municipal de la Grama ante el FC Santfeliuenc (19h) y CE Europa (horario por confirmar).

Por último, el 11 de agosto en Vilanova i La Geltrú se enfrentarán al CF Vilanova a las 19:30 horas.

A falta del calendario del Grupo 5 de Tercera División el fin de semana del 18/19 de agosto se jugará la primera jornada de liga.

Foto: Jornada Previa