La Grama amb el Campus Solidari Futbol i Valors

19/07/2018

El Municipal de Les Oliveres ha estat l’escenari del Campus Solidari Be Happy Futbol i Valors que ha comptat amb l’estreta col·laboració de la Fundació Esportiva Grama, sensible una vegada més amb les accions socials.

Uns 40 nens i nenes del programa d’extrema pobresa de Creu Roja han pogut passar uns dies desconnectant de la rutina diària, practicant esport i realitzant diferents activitats i tallers, enfocats a valors i alimentació saludable.

La gran majoria dels participants, de diferents nacionalitats, són veïns del barri de Singuerlín i també d’altres barris de Santa Coloma.

Entre les activitats ha destacat un taller sobre el ‘ciberbullyng’ perquè els nens utilitzin adequadament les xarxes socials i sàpiguen dels seus perills, i una visita a Mercabarna en una activitat de consciència per consumir fruita i hortalisses.

Una gran experiència que han agraït aquests joves esportistes que viuen situacions familiars molt delicades.

El Municipal de Les Oliveres ha sido el escenario del Campus Solidario Be Happy Futbol i Valors que ha contado con la estrecha colaboración de la Fundació Esportiva Grama, sensible una vez más con las acciones sociales.

Unos 40 niños y niñas del programa de extrema pobreza de Cruz Roja han podido pasar unos días desconectando de la rutina diaria, practicando deporte y realizando diferentes actividades y talleres, enfocados a valores y alimentación saludable.

La gran mayoría de los participantes, de diferentes nacionalidades, son vecinos del barrio de Singuerlín y también de otros barrios de Santa Coloma.

Entre las actividades ha destacado un tallar sobre el ciberbullyng para que los niños utilicen adecuadamente las redes sociales y sepan de sus peligros, y una visita a Mercabarna en una actividad de conciencia para consumir fruta y hortalizas.

Una gran experiencia que han agradecido estos jóvenes deportistas que viven situaciones familiares muy delicadas.