La Revista El Mirall, ens dedica un excel·lent monogràfic on els seus 19.000 lectors poden assabentar-se de les últimes novetats referents a la nostra Fundació.

Josep Maria Roca i l’equip de redactors  de la revista El Mirall han inclòs a les pàgines centrals un gran monogràfic on podeu gaudir d’una exhaustiva informació sobre el treball que hem realitzat durant els últims mesos.

La nova esponsorització tècnica, amb NIKE com a marca que vestirà a la Fundació Esportiva Grama, és un dels temes estrella de la publicació.

Després de l’acte de presentació de les samarretes a la botiga oficial de Futbol Emotion, a la revista podeu gaudir del catàleg complet del pack de roba amb l’equipació d’entrenament, de passeig, l’abric per l’hivern, l’impermeable i la motxilla.

Com anuncia El Mirall, tot el pack costarà només 225€ i donarà accés també a una sèrie de descomptes en articles esportius (botes, guants…) a la botiga que Futbol Emotion té al Passeig de la Ribera 16,  de Barcelona.

Nosaltres, durant aquesta setmana iniciarem un intensiu a les nostres xarxes per tal d’explicar-vos bé com podeu comprar el pack de roba online.

Però les novetats no arriben només amb l’equipació. Per aquesta temporada 2020/2021, el nostre equip lluirà l’eslògan Fem Ciutat” a la part davantera de la samarreta, i “Santa Coloma de Gramenet” a la part del darrera.

De manera totalment altruista, i com indica la publicació d’El Mirall, la nostra Entitat seguirà fent allò que porta fent des de 2013, treballar per la ciutat i intentar realitzar una tasca social d’ajuda als colomencs. Aquesta és la línia que seguim i en aquest context, la Junta Directiva de la Grama, encapçalada pel President Antonio Morales, ha volgut que el nom de Santa Coloma llueixi a la nostra samarreta.

El monogràfic també destaca un dels punts forts de la Fundació Esportiva Grama com és el de la seva quota social. Els nous jugadors i jugadores que es sumin al projecte aquesta temporada pagaran una quota de 600€ pels nois, 500€ per les noies i 350€ si son nens o nenes d’escola.

Els jugadors que continuen amb nosaltres, rebran un descompte del 18% per continuar, augmentat al 25% si van comprar el pack de roba la passada temporada.

Però la base de la quota social està en que, en tractar-se d’una Fundació, les famílies poden desgravar-se gran part dels diners abonats amb la seva declaració de renda.

Amb aquest avantatge de la desgravació i amb els descomptes, el cost anual més alt per un jugador de la Grama serà de només 312€ mentre que  els nens i nenes de l’escoleta podrien tenir el cost més reduït de l’Entitat, 92,63€.

Finalment, les pàgines centrals d’El Mirall també destaquen tres aspectes importants de la nostra Fundació: El projecte esportiu, la tasca social i l’aposta forta per l’àrea de Comunicació.

En quant al projecte esportiu d’aquesta temporada, en la publicació de  Josep Maria Roca, queda clara la importància del primer equip a Tercera Divisió Nacional però sense oblidar que som una gran família que comptarà aquest any amb 44 plantilles incloent l’aposta pel futbol femení.

Garantir la salut de tots aquests jugadors i jugadores en el marc actual de lluita contra el COVID-19 també forma part del projecte esportiu, seguint exhaustivament els protocols que ens indiquin des de la FCF, la Secretaria General per l’Esport i el propi Ajuntament de la Ciutat.

Pel que fa a la tasca social, El Mirall  fa referència als equips inclusius que estan integrats a la nostra Fundació, a l’acord amb el Departament de Justicia que, des de fa ja uns anys, permet a les persones reinsertar-se fent treballs en benefici de la Comunitat i  a les nombroses iniciatives solidaries que hem dut a terme des de 2013. És a dir, tot allò que mostra el que fem a la nostra Fundació i que va més enllà de l’esport. Allò que ens vincula amb la nostra ciutat i amb els colomencs.

Finalment, volem destacar un últim aspecte del monogràfic d’El Mirall sobre la Fundació Esportiva Grama. Es tracta del treball que fem des de l’àrea de comunicació on es fa especial èmfasi en la continua informació que generem i en els professionals que fan possible tota aquesta feina.

Aprofitem la oportunitat que ens brinda la revista per donar-vos una primícia com és l’emissió, en les properes setmanes, d’un nou programa a GRAMA RÀDIO on us informarem de l’actualitat de tots els equips de l’entitat.

Agraïm enormement a Josep Maria Roca i al seu equip la gran tasca que realitzen mes a mes i si encara no heu tingut la oportunitat de llegir el número del mes de setembre d’El Mirall, CLIQUEU AQUÍ i podreu llegir tota la informació de la nostra Ciutat.

—————————————————————————

La Revista El Mirall, nos dedica un excelente monográfico donde sus 19.000 lectores pueden conocer las últimas novedades referentes a nuestra Fundació.

Josep María Roca y el equipo de redactores de la revista El Mirall han incluido en las páginas centrales un gran monográfico donde podéis disfrutar de una exhaustiva información sobre el trabajo que hemos realizado durante los últimos meses.

La nueva esponsorización técnica, con NIKE como la marca que vestirá a la Fundació Esportiva Grama, es uno de los temas estrella de la publicación.

Tras el acto de presentación de las camisetas en la tienda oficial de Fútbol Emotion, en la revista podéis disfrutar del catálogo completo del pack de ropa con la equipación de entrenamiento, de paseo, el abrigo para el invierno, el impermeable y la mochila.

Como anuncia El Mirall, todo el pack costará sólo 225 € y dará acceso también a una serie de descuentos en artículos deportivos (botas, guantes …) en la tienda que Fútbol Emotion tiene en el Paseo de la Ribera 16, de Barcelona.

Nosotros, durante esta semana iniciaremos un intensivo en nuestras redes para explicaros bien cómo podéis comprar el pack de ropa online.

Pero las novedades no llegan sólo con la equipación. Para esta temporada 2020/2021, nuestro equipo lucirá el eslogan «Fem Ciutat» en la parte delantera de la camiseta, y «Santa Coloma de Gramenet» en la parte de atrás.

De manera totalmente altruista, y como indica la publicación de El Mirall, nuestra Entidad seguirá haciendo lo que lleva haciendo desde 2013, trabajar por la ciudad e intentar realizar una labor social de ayuda a los colomenses. Esta es la línea que seguimos y en este contexto, la Junta Directiva de la Grama, encabezada por el Presidente Antonio Morales, ha querido que el nombre de Santa Coloma luzca en nuestra camiseta.

El monográfico también destaca uno de los puntos fuertes de la Fundació Esportiva Grama como es el de su cuota social. Los nuevos jugadores y jugadoras que se sumen al proyecto esta temporada pagarán una cuota de 600 € para los chicos, 500 € para las chicas y 350 € si son niños o niñas de escuela.

Los jugadores que continúan con nosotros, recibirán un descuento del 18% por continuar, aumentado al 25% si compraron el pack de ropa la pasada temporada.

Pero la base de la cuota social está en que, al tratarse de una Fundación, las familias pueden desgravarse gran parte del dinero abonado con su declaración de renta.

Con esta ventaja de la desgravación y con los descuentos, el coste anual más alto para un jugador de la Grama será de sólo 312 € mientras que los niños y niñas de la Escuelita podrían tener el coste más reducido de la Entidad, 92, 63 €.

Finalmente, las páginas centrales de El Mirall  también destacan tres aspectos importantes de nuestra Fundació: El proyecto deportivo, la labor social y la apuesta fuerte por el área de Comunicación.

En cuanto al proyecto deportivo de esta temporada, en la publicación de Josep María Roca, queda clara la importancia del primer equipo en Tercera División Nacional, pero sin olvidar que somos una gran familia que contará este año con 44 plantillas incluyendo la apuesta por el fútbol femenino.

Garantizar la salud de todos estos jugadores y jugadoras en el marco actual de lucha contra el Covid-19 también forma parte del proyecto deportivo, siguiendo exhaustivamente los protocolos que nos indiquen desde la FCF, la Secretaria General per l’Esport y el propio Ayuntamiento de la Ciudad.

En cuanto a la labor social, El Mirall hace referencia a los equipos inclusivos que están integrados a nuestra Fundació, al acuerdo con el Departament de Justicia que, desde hace ya unos años, permite a las personas reinsertarse haciendo trabajos en beneficio de la Comunidad y en las numerosas iniciativas solidarias que hemos llevado a cabo desde 2013. Es decir, todo aquello que muestra lo que hacemos en nuestra Fundació y que va más allá del deporte. Lo que nos vincula con nuestra ciudad y con los colomenses.

Finalmente, queremos destacar un último aspecto del monográfico de  El Mirall sobre la Fundació Esportiva Grama. Se trata del trabajo que hacemos desde el área de comunicación donde se hace especial énfasis en la continua información que generamos y en los profesionales que hacen posible todo este trabajo.

Aprovechamos la oportunidad que nos brinda la revista para daros una primicia como es la emisión, en las próximas semanas, de un nuevo programa en GRAMA RADIO donde os informaremos de la actualidad de todos los equipos de la entidad.

Agradecemos enormemente a Josep Maria Roca y a su equipo la gran labor que realizan mes a mes y si todavía no habéis tenido la oportunidad de leer el número del mes de septiembre de El Mirall, CLICAD AQUÍ  y podréis leer toda la información de nuestra ciudad.

Por admin