Figueres i Grama empaten a zero en un bon partit on els nostres van donar la cara en tot moment i on qualsevol va poder endur-se la victòria. (foto: @UEFigueres)

Després de la derrota contra el Cerdanyola a l’estadi hi havia expectació per saber quina versió de la Grama es podria veure a Vilatenim i cal dir que probablement va ser una de les millors de la temporada amb un equip seriós al darrera i jugant bé les seves cartes a dalt però sense sort de cara a gol.

Sortia d’inici Juanma Pons amb el mateix onze inicial que la setmana passada però amb l’entrada de Roger Peris en mitja punta pel sancionat Roger García. I ben d’hora van quedar clares les intencions colomenques amb la primera acció del partit per Franco Gauna. Una recuperació de pilota al centre del camp va permetre al jugador de la Grama encarar la defensa i arribar a l’àrea del Figueres per enviar un potent xut que Andrés va haver de refusar com va poder. En només 15 segons de joc, la Grama ja havia tingut la primera ocasió.

La intensitat dels gramenetistes no es va quedar aquí i, en una segona jugada, Víctor Díaz va enviar fora un refús a dins de l’àrea petita que ben bé podia haver estat gol en el primer minut de joc.

La Unió Esportiva Figueres es veia sorpresa per aquest punch inicial dels visitants i, de mica en mica, va anar posicionant-se fins a igualar el matx durant el primer quart d’hora de partit. La Grama, per la seva part, mantenia les línies molt juntes i no deixava espais perquè l’equip de Salamero pogués apropar-se a la porteria de Guiseris.

Els dos equips, amb un estil molt similar en el que portem de temporada, van mantenir el guió durant la primera meitat i va ser el Figueres qui va tenir una ocasió clara al minut 19 amb una pilota centrada de Coto per banda dreta que es va passejava per la frontal de la petita sense que ningú impactés amb l’esfèric.

La resposta colomenca, que ensenyava les urpes sempre que podia, va arribar amb una mitja volta de Yeray que va obligar a una excel·lent aturada d’Andrés al minut 26.

La intensitat es mantenia en ambdós equips però era la Grama qui gaudia de les millors ocasions. La última de la primera meitat va arribar després d’una bona centrada de Peris que Gabri no va refusar amb contundència i es va tornar en contra la seva pròpia porteria. Era el minut 39 i la pilota va passar fregant el travesser.

Amb el 0-0 es va arribar al descans en una bona primera meitat i un bon espectacle d’ambdós equips.

La represa havia de deparar-nos un segon assalt tan igualat com el primer però amb més insistència en ambdues àrees. La primera ocasió pels colomencs va arribar al minut 53 amb una centrada de Franco que va rematar massa creuada Óscar Muñoz.

Els homes de Juanma Pons van tenir més l’esfèrica en l’inici de la segona meitat  i ho van seguir intentant amb dos xuts llunyans d’Antonicelli que no van trobar porteria. Mentrestant, Xavi Salamero movia la banqueta buscant canviar el signe del matx i ho va aconseguir amb l’entrada de Valverde (59’).

La Unió va començar a carburar i la Grama notava l’esforç físic realitzat fins al moment. En aquest panorama una pilota penjada des de banda dreta, la va rematar Medina als 68 minuts i es va estavellar al travesser de la porteria de Guiseris. La segona jugada també va caure a les botes de Medina però el seu segon xut va anar-se’n directament al cel de Figueres.

La pressió d’un i altre equip començava a defallir i els atacants cada vegada tenien més espai per fer mal a les defenses. Això ho va aprofitar Franco Gauna per enviar un míssil sobre la porteria gironina que Andrés va salvar amb una gran estirada.

El final del matx es va convertir en un atac constant d’un i altre equip però amb les defenses imposant-se sempre i amb els porters salvant el perill que els hi arribava. De fet, la última ocasió del matx va arribar a pilota aturada amb una falta a prop de la frontal que Pol Gómez va dirigir sobre la porteria colomenca en temps d’afegit i que va obligar a Guiseris a estirar-se per evitar el gol.

Amb l’empat inicial, el col·legiat va assenyalar el final amb repartiment de punts en un camp que serà complicat per tots els rivals i, on nosaltres, hem aconseguit sumar. És el primer empat de la temporada i arriba en una setmana on tindrem dos partits molt importants contra Granollers i Vilassar al nostre Estadi.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5

—————————————————————————

Figueres y Grama empatan a cero en un buen partido donde los nuestros dieron la cara en todo momento y donde cualquiera pudo llevarse la victoria.

Tras la derrota ante el Cerdanyola en el estadio había expectación por saber qué versión de la Grama se podría ver en Vilatenim y hay que decir que probablemente fue una de las mejores de la temporada con un equipo serio atrás y jugando bien las sus cartas arriba pero sin suerte de cara a gol. Salía de inicio Juanma Pons con el mismo once inicial que la semana pasada pero con la entrada de Roger Peris en media punta por el sancionado Roger García.

Y bien temprano quedaron claras las intenciones colomenses con la primera acción del partido para Franco Gauna. Una recuperación de balón en el centro del campo permitió al jugador de la Grama encarar a la defensa y llegar al área del Figueres para enviar un potente disparo que Andrés tuvo que rechazar como pudo. En sólo 15 segundos de juego, la Grama ya había tenido la primera ocasión.

La intensidad de los gramenetistas no se quedó ahí y, en una segunda jugada, Víctor Díaz envió fuera un rechace dentro del área pequeña que bien podría haber sido gol en el primer minuto de juego.

La Unió Esportiva Figueres se veía sorprendida por este punch inicial de los visitantes y, poco a poco, fue posicionándose hasta igualar el encuentro durante el primer cuarto de hora de partido. La Grama, por su parte, mantenía las líneas muy juntas y no dejaba espacios para que el equipo de Salamero pudiera acercarse a la portería de Guiseris.

Los dos equipos, con un estilo muy similar en lo que llevamos de temporada, mantuvieron el guión durante la primera mitad y fue el Figueres quien tuvo una ocasión clara en el minuto 19 con un balón centrado de Coto por banda derecha que se paseaba por la frontal de la pequeña sin que nadie impactara con el esférico.
La respuesta colomense, que enseñaba las garras siempre que podía, llegó con una media vuelta de Yeray que obligó a una excelente parada de Andrés en el minuto 26.

La intensidad se mantenía en ambos equipos pero era la Grama quien gozaba de las mejores ocasiones. La última de la primera mitad llegó tras un buen centro de Peris que Gabri no despejó con contundencia y se volvió en contra su propia portería. Era el minuto 39 y el balón pasó rozando el larguero.
Con el 0-0 se llegó al descanso en una buena primera mitad y un buen espectáculo de ambos equipos.

La reanudación debía depararnos un segundo asalto tan igualado como el primero pero con más insistencia en ambas áreas. La primera ocasión para los colomenses llegó en el minuto 53 con un centro de Franco que remató demasiado cruzado Óscar Muñoz.
Los hombres de Juanma Pons tuvieron más el esférico en el inicio de la segunda mitad y lo siguieron intentando con dos disparos lejanos de Antonicelli que no encontraron portería. Mientras tanto, Xavi Salamero movía el banquillo buscando cambiar el signo del encuentro y lo consiguió con la entrada de Valverde (59 ‘).

La Unió comenzó a carburar y la Grama notaba el esfuerzo físico realizado hasta el momento. En este panorama un balón colgado desde banda derecha, la remató Medina a los 68 minutos y se estrelló en el larguero de la portería de Guiseris. La segunda jugada también cayó en las botas de Medina pero su segundo disparo se fue directamente al cielo de Figueres.

La presión de uno y otro equipo empezaba a desfallecer y los atacantes cada vez tenían más espacio para hacer daño a las defensas. Esto lo aprovechó Franco Gauna para enviar un misil sobre la portería gerundense que Andrés salvó con una gran estirada.

El final del encuentro se convirtió en un ataque constante de uno y otro equipo pero con las defensas imponiéndose siempre y con los porteros salvando el peligro que les llegaba. De hecho, la última ocasión del encuentro llegó a balón parado con una falta cerca de la frontal que Pol Gómez dirigió sobre la portería colomense en tiempo de prolongación y que obligó a Guiseris a estirarse para evitar el gol.

Con el empate inicial, el colegiado señaló el final con reparto de puntos en un campo que será complicado para todos los rivales y, donde nosotros, hemos conseguido sumar. Es el primer empate de la temporada y llega en una semana donde tendremos dos partidos muy importantes contra Granollers y Vilassar en nuestro Estadio.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin