Merescuda victòria per la Grama contra Jabac en un partit que els nostres van controlar de principi a fi. (foto: Peri Fotografía)

El matx va començar amb el Jabac en bloc mig i cedint completament la possessió de l’esfèrica als jugadors de Manu Peláez.

Evidentment, els colomencs, no van desaprofitar aquest control i van circular perfectament la pilota durant els primers compassos de partit. Encara així aquesta possessió no es reflectia en el marcador ja que el Jabac tancava bé els espais i es feia difícil trepitjar àrea.

Aquest va ser el guió fins al minut 27 quan una excel·lent centrada de Vicenç va acabar amb una rematada de Rubén Cifuentes a la xarxa. 1-0 i el marcador ja reflectia la superioritat colomenca.

El gol va donar ales als jugadors de la Grama que van gaudir dels millors minuts de joc. Els terrassencs estaven desbordats davant l’ofensiva colomenca amb una circulació de joc ràpida i molt insistent sobre l’àrea de Josep Queró. I així va arribar el segon gol de la matinal. En una internada per banda esquerra de Talarn la defensa només va poder aturar-lo amb falta a dins de l’àrea. Penal pel Juvenil de la Grama que anotava Vicenç al minut 34 per fer constar el 2-0 al marcador.

Poc més ens va deixar la primera meitat. Els jugadors van marxar a vestidors sense novetats i amb una victòria colomenca que feia justícia al que s’havia vist.

La represa ens va portar la mateixa tònica de possessió pels locals davant d’un Jabac que intentava mostrar la urpes sense aconseguir fer mal als de Santa Coloma. Oliver va tenir el 3-0 a les seves botes però Queró va realitzar una boníssima aturada.

El final de partit va donar una mica de treva als visitants que van gaudir dels millors minuts arribant amb cert perill sobre la porteria de Marcos. La fortuna no els va somriure i el marcador no es va moure. Els tres punts es van quedar a casa i donen aire al Juvenil de la Grama per afrontar un calendari difícil on els nostres han de lluitar molt encara.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7


Vicenç celebra el segundo gol de la Grama (Foto: Peri Fotografía)

Merecida victoria para la Grama contra Jabac en un partido que los nuestros controlaron de principio a fin.

El encuentro comenzó con el Jabac en bloque medio y cediendo por completo la posesión del esférico a los jugadores de Manu Peláez.
Evidentemente, los colomenses, no desaprovecharon este control y circularon perfectamente el balón durante los primeros compases de partido. Aún así esta posesión no se reflejaba en el marcador ya que el Jabac cerraba bien los espacios y se hacía difícil pisar área.


Este fue el guión hasta el minuto 27 cuando una excelente centro de Vicenç acabó con un remate de Rubén Cifuentes a la red. 1-0 y el marcador ya reflejaba la superioridad colomense.

El gol dio alas a los jugadores de la Grama que disfrutaron de los mejores minutos de juego. Los egarenses estaban desbordados ante la ofensiva colomense con una circulación de juego rápida y muy insistente sobre el área de Josep Queró. Y así llegó el segundo gol de la matinal. En una internada por banda izquierda de Talarn, la defensa sólo pudo detenerlo con falta dentro del área. Penalti para el Juvenil de la Grama que anotaba Vicenç en el minuto 34 para hacer constar el 2-0 en el marcador.

Poco más nos dejó la primera mitad. Los jugadores se fueron a vestuarios sin novedades y con una victoria colomense que hacía justicia a lo que se había visto-

La reanudación nos trajo la misma tónica de posesión para los locales ante un Jabac que intentaba mostrar las uñas sin conseguir hacer daño a los de Santa Coloma. Oliver tuvo el 3-0 en sus botas pero Queró realizó una buenísima parada.

El final de partido dio un poco de tregua a los visitantes que disfrutaron de los mejores minutos llegando con cierto peligro sobre la portería de Marcos. La fortuna no les sonrió y el marcador no se movió. Los tres puntos se quedaron en casa y dan aire al Juvenil de la Grama para afrontar un calendario difícil donde los nuestros tienen que luchar mucho todavía.

PULSAR PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
PULSAR PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin