Empat sense gols entre Grama i Vilassar en un partit on els nostres van anar de menys a més i van poder endur-se la victòria. (Foto: Sergi García)

-DBC-Amb canvis notables en l’onze per no carregar tant als jugadors en una setmana de tres partits, el tècnic de la Grama sortia amb: Guiseris en porteria; Centre de la defensa per  Juan Carlos i Víctor; laterals per Peque i Linares; mig del camp per Antonicelli, Roger i Escarrabill; bandes per Franco i Adil; i punta d’atac per Oscar.

Sortien els del maresme amb més determinació i obligaven als colomencs a jugar en el seu camp però sense trepitjar l’àrea de  Guiseris i amb la mala sort d’un canvi forçat al minut 6 de joc. Aybar es veia obligar a realitzar el primer canvi per la lesió del capità Fuentes i donava entrada a Borges.

De mica en mica la Grama es treia de sobre el domini inicial de l’equip visitant amb dos accions com un penal clar no xiulat sobre Roger García (7’) i una bona rematada d’Óscar Muñoz que s’estavellava a l’escaire de la porteria de Román als 12 minuts de joc.

El partit s’igualava, els dos equips imposaven les seves defenses per sobre dels atacants, i els porters tenien pocs problemes per mantenir les seves porteries a zero. No hi va haver gaires accions a destacar durant el primer temps i finalment el col·legiat va assenyalar el descans amb el 0-0 i un matx  típic de tercera divisió.

La segona part ens havia de mostrar un joc més elèctric per part dels dos equips. Pons feia un primer canvi al descans deixant a Roger García a vestidors i donant entrada a Roger Peris al centre del camp.

La Grama mostrava una millor versió però va ser el Vilassar el primer en tenir una bona ocasió amb una centrada de Varese que va refusar Guiseris i que Martí Soler no va poder engaltar al segon pal al minut 53. Podem dir que aquesta va ser la primera i la única ocasió de l’equip visitant en la segona meitat perquè, des d’aquest minut no van tornar a xutar entre els tres pals.

Els colomencs van reaccionar a aquesta acció amb una de les jugades més polèmiques del partit. Una bona internada d’Adil per banda dreta va acabar amb la pilota picant clarament a les mans d´un defensor, a dins de l’àrea, quan corria el minut 57. Ho va veure tothom menys Pol Curiel i el seu assistent.

En lloc de donar protagonisme al joc i als jugadors, l’àrbitre es convertia en protagonista inesperat i innecessari d’un matx que no va tenir gaires complicacions.

A aquest penal no xiulat van continuar un seguit d’accions errades pel col·legiat d’aquelles senzilles com un corner inexistent en una jugada entre Cano i Juan Carlos. Curiel havia perdut els papers  i només ens quedava esperar que no tingués una nova acció en contra de la Grama.

Amb aquest guio els colomencs van anar creixent en intensitat mentre els del maresme notaven una defallida física. Al minut 77 va arribar la ocasió més clara del matx.  Óscar Muñoz aconseguia punxar una pilota a la frontal de la petita, aconseguia regatejar als defensors i aconseguia xutar contra la porteria amb Román vençut. Lamentablement el seu xut es va creuar en demesia i va sortir fregant el pal. Gran ocasió malmesa!

D’aquí al final ho van seguir intentant els nostres amb un Roger Peris molt actiu i la incorporació d’Angel en banda dreta per substituir a Franco totalment desaparegut durant el partit. Encara així el Vilassar va mantenir la intensitat defensiva i llençava les contres amb Eslava i Cano però la Grama també va saber avortar-les i mantenir la porteria a zero.

Ja sobre la botzina, en temps de descompte, en la última ocasió del partit , una falta en la frontal de l’àrea visitant no va ser aprofitada per la Grama i finalment el marcador no es va moure.

Potser per mèrits els colomencs van merèixer més, però la poca eficàcia ofensiva i el fet d’allunyar a Adil de l’àrea rival, van evitar una possible victòria colomenca i, després de la derrota del passat dijous, no es mal resultat anar sumant punts setmana a setmana per aconseguir l’objectiu.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5


Once incial de la Grama contra la U.E. Vilassar (foto: Sergi García)

Empate sin goles entre Grama y Vilassar en un partido donde los nuestros fueron de menos a más y pudieron llevarse la victoria.

Con cambios notables en el once para no cargar tanto a los jugadores en una semana de tres partidos, el técnico de la Grama salía con: Guiseris en portería; Centro de la defensa para Juan Carlos y Víctor; laterales para Peque y Linares; centro del campo para Antonicelli, Roger y Escarrabill; bandas para Franco y Adil; y punta de ataque para Oscar.

Salían los del Maresme con más determinación y obligaban a los colomenses a jugar en su campo pero sin pisar el área de Guiseris y con la mala suerte de un cambio forzado en el minuto 6 de juego. Aybar se veía obligar a realizar el primer cambio por la lesión del capitán Fuentes y daba entrada a Borges.

Poco a poco la Grama se sacaba de encima el dominio inicial del equipo visitante con dos acciones como un penalti claro no pitado sobre Roger García (7 ‘) y un buen remate de Óscar Muñoz que se estrellaba en la escuadra de la portería de Román a los 12 minutos de juego.

El partido se igualaba, los dos equipos imponían sus defensas por encima de los atacantes, y los porteros tenían pocos problemas para mantener sus porterías a cero. No hubo muchas acciones a destacar durante el primer tiempo y finalmente el colegiado señaló el descanso con el 0-0 y un encuentro típico de tercera división.

La segunda parte nos iba a mostrar un juego más eléctrico por parte de ambos equipos. Pons hacía un primer cambio en el descanso dejando a Roger García en vestuarios y dando entrada a Roger Peris en el centro del campo.
La Grama mostraba una mejor versión pero fue el Vilassar el primero en tener una buena ocasión con un centro de Varese que rechazó Guiseris y que Martí Soler no pudo empalmar en el segundo palo en el minuto 53. Podemos decir que esta fue la primera y única ocasión del equipo visitante en la segunda mitad ya que, desde este minuto, no volvieron a chutar entre los tres palos.

Los colomenses reaccionaron a esta acción con una de las jugadas más polémicas del partido. Una buena internada de Adil por banda derecha acabó con el balón picando claramente en las manos de un defensor, dentro del área, cuando corría el minuto 57. Lo vio todo el mundo menos Pol Curiel y su asistente.
En lugar de dar protagonismo al juego y a los jugadores, el árbitro se convertía en protagonista inesperado e innecesario de un encuentro que no tuvo muchas complicaciones.
A este penalti no pitado continuaron una serie de acciones errores por el colegiado de esas sencillas como un corner inexistente en una jugada entre Cano y Juan Carlos. Curiel había perdido los papeles y sólo nos quedaba esperar que no tuviera una nueva acción en contra de la Grama.

Con este guión los colomenses fueron creciendo en intensidad mientras los del Maresme notaban un bajón físico. En el minuto 77 llegó la ocasión más clara del encuentro. Óscar Muñoz conseguía pinchar un balón en la frontal de la pequeña, conseguía regatear a los defensores y conseguía chutar contra la portería con Román vencido. Lamentablemente su disparo se cruzó en demasía y salió rozando el poste. ¡Gran ocasión errada!

De ahí al final lo siguieron intentando los nuestros con un Roger Peris muy activo y la incorporación de Ángel en banda derecha para sustituir a Franco, totalmente desaparecido durante el partido. Aún así el Vilassar mantuvo la intensidad defensiva y tiraba las contras con Eslava y Cano, pero la Grama también supo abortarlas y mantener la portería a cero.
Ya sobre la bocina, en tiempo de descuento, en la última ocasión del partido, una falta en la frontal del área visitante no fue aprovechada por la Grama y finalmente el marcador no se movió.

Quizá por méritos los colomenses merecieron más, pero la poca eficacia ofensiva y el hecho de alejar a Adil del área rival, evitaron una posible victoria colomense y, tras la derrota del pasado jueves, no es mal resultado ir sumando puntos semana a semana para conseguir el objetivo.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin