Nova victòria pel juvenil de la Grama contra un Mercantil que no va poder reaccionar davant de la superioritat colomenca. (foto: Carlos Pérez)

Es preveia màxima igualtat donat que ambdós equips es presentaven empatats a punts en la classificació i amb aquest guió va començar el matx. Grama i Mercantin molt ben plantats al terreny de joc i amb els minuts de tanteig habituals.

Als 10 minuts de joc els nois de Manu Peláez ja dominaven per complet totes les facetes del joc i va créixer la figura de Rubén Cifuentes amb incursions constants per banda esquerra. El jove  jugador de la Grama feia molt de mal i la defensa vallesana no era capaç d’aturar-lo. En una d’aquestes accions el “10” colomenc va enviar un míssil sobre la porteria del Mercantil i Hurtado va reaccionar per enviar la pilota a córner amb una gran aturada.

La segona gran acció individual de Cifuentes va arribar als 15 minuts de joc. De nou per banda esquerra va superar als defensors del Mercantil fins a ser enderrocat a dins de l’àrea. Penal molt clar que el capità, Gerard Álvarez, va transformar enganyant perfectament al porter visitant, 1-0.

Quedava tocat el Mercantil després del gol i mostrava la Grama el màxim domini del partit. Possessió i combinacions que inquietaven constantment als defensors vallesans. Però aquesta superioritat no es va reflectir al marcador i a la recta final de la primera meitat l’equip de Daniel López intentava reaccionar.

Finalment el col·legiat, Joan García, va assenyalar el camí de vestidors amb victòria per la mínima de la Grama.

La represa ens portava un canvi important a les files de la Fundació amb la retirada de Marcos i la incorporació de Pedro a la porteria. A nivell de joc, la Grama, va mantenir el bon nivell durant la primera mitja hora però sense poder ampliar el marcador.

Manu Peláez va donar aire a l’equip amb el canvi d’0liver per Nemil (59’) i de Cañete per Vicenç (74’).

Tot i la superioritat de l’equip local, el Mercantil no va perdre la cara al partit i va agafar el control de l’esfèrica i avançar línies en el tram final del partit. La Grama va saber mantenir l’ordre i fer rapides transicions buscant el segon gol. La va tenir Cifuentes amb un xut que va sortit desviat i Cañete amb un llançament molt tímid.

El marcador no es va moure, el partit va finalitzar amb 1-0, i tres punts molt importants que es queden a Can Peixauet i marquen la línia a seguir per fer del nostre estadi un fortí.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7


Los jugadores de la Grama celebran el gol de la victoria (Foto: Carlos Pérez)

Nueva victoria para el juvenil de la Grama contra un Mercantil que no pudo reaccionar ante la superioridad colomense.

Se preveía máxima igualdad dado que ambos equipos se presentaban empatados a puntos en la clasificación y con este guión comenzó el encuentro. Grama y Mercantil muy bien plantados en el terreno de juego y los minutos de tanteo habituales.

A los 10 minutos de juego los chicos de Manu Peláez ya dominaban por completo todas las facetas del juego y creció la figura de Rubén Cifuentes con incursiones constantes por banda izquierda. El joven jugador de la Grama hacía mucho daño y la defensa vallesana no era capaz de detenerlo. En una de estas acciones el «10» colomense envió un misil sobre la portería del Mercantil y Hurtado reaccionó para enviar el balón a córner con una gran parada.
La segunda gran acción individual de Cifuentes llegó a los 15 minutos de juego. De nuevo por banda izquierda superó a los defensores del Mercantil hasta ser derribado dentro del área. Penalti muy claro que el capitán, Gerard Álvarez, transformó engañando perfectamente al portero visitante, 1-0.

Quedaba tocado el Mercantil después del gol y mostraba la Grama el máximo dominio del partido. Posesión y combinaciones que inquietaban constantemente a los defensores vallesanos. Pero esta superioridad no se reflejó en el marcador y en la recta final de la primera mitad el equipo de Daniel López intentaba reaccionar.
Finalmente el colegiado, Joan García, señaló el camino de vestuarios con victoria mínima de la Grama.

La reanudación nos traía un cambio importante en las filas de la Fundación con la retirada de Marcos y la incorporación de Pedro en la portería. A nivel de juego, la Grama, mantuvo el buen nivel durante la primera media hora pero sin poder ampliar el marcador.
Manu Peláez dio aire al equipo con el cambio de 0liver por Nemil (59 ‘) y de Cañete por Vicenç (74’).

A pesar de la superioridad del equipo local, el Mercantil no perdió la cara al enfrentamiento, tomó el control del esférico y avanzó líneas en el tramo final del partido. La Grama supo mantener el orden y hacer rápidas transiciones buscando el segundo gol. La tuvo Cifuentes con un disparo que salió desviado y Cañete con un lanzamiento muy tímido.

El marcador no se movió, el partido finalizó con 1-0, y tres puntos muy importantes que se quedan en Can Peixauet y marcan la línea a seguir para hacer de nuestro estadio un fortín.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin