La Fundació suma una important victòria a costa d’un Horta que no va oferir gaire resistència i que porta ja nou setmanes sense guanyar. (FOTO: SERGI GARCÍA)

-DBC- Després de dos empats consecutius feia falta una victòria per agafar aire a la classificació  i els colomencs no van fallar. Amb les baixes de Machuca i Roger al centre del camp i la possible assistència d’un parell de jugadors a les meses electorals, el tècnic de la Grama va haver de fer les seves càbales durant la setmana per configurar un onze de garanties. Així, d’inici va sortir amb Guiseris en porteria; Juan Carlos i Víctor a l’eix de la defensa; Linares i Peque als laterals; Yeray, Antonicelli i Peris al centre del camp; Franco i Monterde a les bandes; i Óscar en punta.

Començava el matx amb un emotiu minut de silenci en memòria dels familiars de Juan Carlos i Adil que ens van deixar en els últims dies degut a aquesta maleïda pandèmia.

Una vegada va rodar la pilota es va veure a un Horta que volia apropar-se a l’àrea colomenca però sense concretar ocasions. Qui sí les va concretar va ser la Grama amb les idees molt clares en atac.

En aquesta faceta ofensiva va créixer enormement la figura d’Óscar Muñoz amb dues ocasiones molt clares. La primera va arribar al minut 7 amb una pilota creuada amb precisió per Monterde i on Óscar va guanyar l’esquena als centrals hortencs. En el mà a mà contra Luisma el davanter de la Grama va creuar massa l’esfèric que va passar fregant el pal.

La segona va arribar dos minuts després, al 9 de joc. Una centrada de Yeray Sabariego la va punxar a Muñoz a la frontal de la petita y la seva mitja volta va acabar amb un xut per sobre de la porteria visitant.

I a la tercera va arribar la vençuda. Una falta executada per Franco la va refusar Luisma a corner. D’aquest corner va treure petroli Roger Peris amb una bona centrada que Juan Carlos va pentinar i que Óscar va rematar a gol als 11 minuts de joc. Ho mereixia el davanter de la Grama que anotava el primer de la matinal.

Amb avantatge en el marcador els nois de Pons es van sentir còmodes. Van plantar dos línies de quatre en camp propi que l’equip d’Angoy no era capaç de perforar i sortien a la contra sempre que era possible. En una d’aquestes contres, Roger Peris va guanyar per velocitat als defensors però el seu xut el va poder aturar sense problemes Luisma al minut 25.

Quan portàvem mitja hora de joc, de nou Óscar Muñoz, va enviar la pilota a la xarxa després d’una bona contra però el gol va ser anul·lat per fora de joc. D’aquí al descans l’Horta va dominar els minuts finals del primer temps però sense la intensitat suficient per fer mal sobre la porteria de Guiseris. El marcador no es va moure i ambdós equips van marxar a vestidors amb 1-0 al marcador.

La segona meitat va començar de la mateixa manera que va acabar el primer temps. Amb un Horta que volia buscar l’empat però amb una Grama molt seriosa que no ho posaria fàcil.

De fet els homes d’Angoy, sense crear ocasions clares van sortir a menjar-se la gespa i tot feia preveure un segon temps de patiment local. Però res d’això va passar.

Juanma Pons va saber llegir el partit a la perfecció des de la banqueta i va oxigenar l’equip en els moments clau. Primer als 56 minuts donant relleu a Peris per Escarrabill. Després al minut 65 donant entrada a Ángel per Monterde i aprofitar la velocitat endimoniada del jove extrem colomenc. I finalment al 78 retirant a un Óscar, que sembla que està vivint una segona joventut, i donant minuts al pitxitxi Adil.

La Grama va olorar la debilitat del rival i en lloc d’endarrerir línies va donar un pas endavant buscant el segon. Va estar a punt d’aconseguir-ho Franco amb una pilota creuada que va passar molt a prop del pal esquerra de Luisma.

I finalment el va aconseguir Escarrabill al minut 90 amb una doble ocasió. El porter de l’Horta va refusar el primer xut del jove migcampista de la Grama però no va poder fer res contra el segon xut després d’una bona jugada per banda esquerra. 2-0 per donar tranquil·litat en temps afegit i la victòria final en un partit que havíem de guanyar i ho hem fet de manera merescuda.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5


Los jugadores de la Grama celebrando el primer gol. FOTO: CARLOS PÉREZ

La Fundació suma una importante victoria a costa de un Horta que no ofreció mucha resistencia y que lleva ya nueve semanas sin ganar.

-DBC- Tras dos empates consecutivos hacía falta una victoria para coger aire en la clasificación y los colomenses no fallaron. Con las bajas de Machuca y Roger en el centro del campo y la posible asistencia de un par de jugadores a las mesas electorales, el técnico de la Grama tuvo que hacer sus cábalas durante la semana para configurar un once de garantías. Así, de inicio salió con Guiseris en portería; Juan Carlos y Víctor en el eje de la defensa; Linares y Peque en los laterales; Yeray, Antonicelli y Peris en el centro del campo; Franco y Monterde en las bandas; y Óscar en punta.

Comenzaba el encuentro con un emotivo minuto de silencio en memoria de los familiares de Juan Carlos y Adil que nos dejaron en los últimos días debido a esta maldita pandemia.

Ya con el balón en juego, se vio a un Horta que quería acercarse al área colomense pero sin concretar ocasiones. Quien sí las concretó fue la Grama con las ideas muy claras en ataque.
En esta faceta ofensiva creció enormemente la figura de Óscar Muñoz con dos ocasiones muy claras. La primera llegó en el minuto 7 donde un balón cruzado con precisión por Monterde y donde Óscar ganó la espalda a los centrales visitantes. En el mano a mano contra Luisma el delantero de la Grama cruzó demasiado el esférico que pasó rozando el palo.
La segunda llegó dos minutos después, el 9 de juego. Un centro de Yeray Sabariego lo pinchó Muñoz en la frontal de la pequeña y su media vuelta terminó con un disparo por encima de la portería visitante.

Y a la tercera llegó la vencida. Una falta ejecutada por Franco la rechazó Luisma a corner. De este corner sacó petróleo Roger Peris con un buen centro que Juan Carlos peinó y que Óscar remató a gol a los 11 minutos de juego. Lo merecía el delantero de la Grama que anotaba el primero de la matinal.

Con ventaja en el marcador los chicos de Pons se sintieron cómodos. Plantaron dos líneas de cuatro en campo propio que el equipo de Angoy no era capaz de perforar y salían a la contra siempre que era posible. En una de estas contras, Roger Peris ganó por velocidad a los defensores pero su disparo lo pudo detener sin problemas Luisma en el minuto 25.
Cuando llevábamos media hora de juego, de nuevo Óscar Muñoz, envió el balón a la red tras una buena contra pero el gol fue anulado por fuera de juego. De ahí al descanso el Horta dominó los minutos finales del primer tiempo pero sin la intensidad suficiente para hacer daño sobre la portería de Guiseris. El marcador no se movió y ambos equipos se fueron a vestuarios con 1-0 en el marcador.

La segunda mitad comenzó de la misma manera que terminó el primer tiempo. Con un Horta que quería buscar el empate pero con una Grama muy seria que no lo pondría fácil.
De hecho los hombres de Angoy, sin crear ocasiones claras salieron a comerse el césped y todo hacía prever un segundo tiempo de sufrimiento local. Pero nada de eso ocurrió.

Juanma Pons supo leer el partido a la perfección desde el banquillo y oxigenar el equipo en los momentos clave. Primero a los 56 minutos dando relevo a Peris por Escarrabill. Después en el minuto 65 dando entrada a Ángel por Monterde y aprovechar la velocidad endiablada del joven extremo colomense. Y finalmente en el 78 retirando a un Óscar, que parece que está viviendo una segunda juventud, y dando minutos al pichichi Adil.

La Grama olió la debilidad del rival y en lugar de retrasar líneas dio un paso adelante buscando el segundo. Estuvo a punto de conseguirlo Franco con una pelota cruzada que pasó muy cerca del palo izquierdo de Luisma.
Y finalmente lo consiguió Escarrabill en el minuto 90 con una doble ocasión. El portero del Horta rechazó el primer disparo del joven centrocampista de la Grama pero no pudo hacer nada contra el segundo lanzamiento tras una buena jugada por banda izquierda. 2-0 para dar tranquilidad en tiempo añadido y la victoria final en un partido que teníamos que ganar y lo hemos hecho de manera merecida.

PULSAR PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
PULSAR PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin