La lluita final del Juvenil A no va ser suficient per sumar algun punt a Mataró.

L’enfrontament es va iniciar amb molt de respecte per part dels dos equips encara que eren els locals els que més s’apropaven a la porteria de Marcos mentre la Grama no  s’acabava d’adaptar a les necessitats del partit.

En aquest guió d’igualtat es va jugar la primera mitja hora fins que un rebuig a la frontal ho va aprofitar perfectament Dawda per anotar el primer gol del partit: 1-0.

Els de Santa Coloma, en lloc de venir-se a baix, van saber reaccionar i, als 35 minuts de joc, van filar una espectacular jugada on un centre de Vicenç per banda dreta, va ser rematat de cap per Oliver al fons de la xarxa. Amb 1-1 es va arribar al descans en una primera part fluixa dels de Manu Peláez que es veien superats per la intensitat dels del maresme.

S’esperava un canvi d’actitud del conjunt blau després de la xerrada del míster al vestidor però el canvi no va arribar i, en només deu minuts, el Mataró desdibuixava a la Grama amb un doblet d’Éric Ruíz (46′- 54′). Dos errors greus de concentració que van demostrar que, els nostres, no estaven donant la intensitat a la qual ens tenen acostumats.

Amb un marcador tan advers, els colomencs van treure l’orgull i van intentar abocar-se l’àrea de Domingo Villar. Al minut 72, Rubén Cifuentes va realitzar la jugada del partit sortejant a tres rivals a la frontal de l’àrea local i servint la pilota perquè Bauló la rematés de manera impol·luta a la xarxa. 3-2 i els nois de Manu encara podien aconseguir l’empat.

Des de la consecució del segon gol, la Grama es va sentir més còmoda i va jugar els millors minuts del matx. Tant va ser així que, al minut 75, Oliver enviava la pilota a el pal en un cop de cap.

Els nostres ho van intentar amb tot el seu ímpetu i insistència però, quan més a prop es veia l’empat, el central Marti Pesquer va rebre la segona groga i va deixar els de Santa Coloma amb un jugador menys al minut 83. D’aquí al final ho van seguir intentant els blaus, però el Mataró va aconseguir defensar bé i sortir ràpid al contraatac.

3-2 final, mal partit dels nois de la Fundació, que van poder acusar el gran esforç de dimecres davant la Damm.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7


La lucha final del Juvenil A no fue suficiente para sumar algún punto en Mataró.

Los capitanes con el trio arbitral en el Centenari de Mataró.

El encuentro se inició con mucho respeto por parte de los dos equipos aunque eran los locales los que más se acercaban a la portería de Marcos mientras la Grama no acababa de adaptarse a las necesidades del partido.

En ese guión de igualdad se jugó la primera media hora hasta que un rechace en la frontal lo aprovechó perfectamente Dawda para anotar el primer gol del partido: 1-0.

Los de Santa Coloma, en lugar de venirse abajo, supieron reaccionar i, a los 35 minutos de juego, hilvanaron una espectacular jugada donde un centro de Vicenç por banda derecha  fue cabeceado por Oliver al fondo de la red. Con 1-1 se llegó al descanso en una primer tiempo flojo de los de Manu Peláez que se veían superados por la intensidad de los del maresme.

Se esperaba un cambio de actitud del conjunto azulon tras la charla del míster en el vestuario pero el cambio no llegó y en solo diez minutos el Mataró desarbolaba a la Grama con un doblete de Éric Ruíz (46’ – 54’). Dos errores graves de concentración que demostraron que, los nuestros, no estaban dando la intensidad a la que nos tienen acostumbrados.

Con un marcador tan adverso, los colomenses sacaron el orgullo e intentaron volcarse en el área de Domingo Villar. En el minuto 72, Rubén Cifuentes realizó la jugada del partido sorteando a tres rivales en la frontal del área local y sirviendo el balón para que Bauló lo rematara de manera impoluta a la red. 3-2 y los chicos de Manu todavía podían lograr el empate.

Desde la consecución del segundo gol la Grama se sintió más cómoda y jugó los mejores minutos del encuentro. Tanto fue así que, en el minuto 75 , Oliver enviaba el balón al palo en un cabezazo.

Los nuestros lo intentaron con todo su ímpetu e insistencia pero, cuando más cerca se veía el empate, el central Marti Pesquer recibió la segunda amarilla y dejó a los de Santa coloma con un jugador menos en el minuto 83. De ahí al final lo siguieron intentando los azules, pero el Mataro logró defender bien y salir rápido al contragolpe.

3-2 final, mal partido de los chicos de la Fundacio, que pudieron acusar el gran esfuerzo del miércoles ante Damm.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin