Derrota colomenca contra un Cerdanyola líder que va tenir prou amb una bona segona part per doblegar a l’equip de Pons. (foto: Joan Villagrasa)

Amb tres baixes molt importants com les de Adil, Juan Carlos i Machuca es presentava la Grama al partit de la jornada 12 del campionat contra un rival molt regular que està en la lluita pel liderat. El tècnic de la Grama  sortia d’inici amb: Guiseris en porteria; Lucas i Víctor a l’eix de la defensa; Linares i Peña als laterals; Anto, Yeray i Roger al centre del camp; Ángel i Franco a les bandes; I Óscar Muñoz en punta.

La pilota començava a rodar justament a les 11:45h i, dos minuts després, l’equip del Vallés ja gaudia de la primera gran ocasió del partit. Pràcticament a la primera jugada, un córner a l’esquerra de Guiseris acaba a les botes d’Uri que engaltava a la frontal de la petita. Tots cantaven el gol però allà estava sota pals Roger García per treure l’esfèric i salvar als colomencs d’un gol tan matiner.  

La resposta de la Grama no va trigar en arribar encara que de manera molt tímida. Jonathan Linares va caçar una pilota a la frontal i el xut centradet no va suposar problemes per la porteria vallesana.

Encara així, Óscar Muñoz va tenir una altra ocasió guanyant l’esquena als centrals i encarant al porter del Cerdanyola. El davanter blau va picar la piloteta per sota de les cames de Manu que, in extremis, va enviar la pilota a córner al minut 9 de joc.

Amb el pas dels minuts el centre campisme es va imposar mostrant una igualtat màxima entre els dos equips i poques ocasions a les àrees. La Grama es mostrava com un equip ordenat al darrera i capacitat per fer mal al Cerdanyola amb un Óscar Muñoz insistint davant dels centrals visitants.

Entre les poques ocasions que hi van haver en aquesta primera meitat cal destacar també una bona centrada per banda esquerra d’Àngel que esperava en boca de canó Óscar però que va refusar Martí enviant-la a corner al minut 38.

El col·legiat va assenyalar el camí de vestidors amb una primera part molt igualada on els nostres van donar la cara i on el Cerdanyola no va fer notar la seva posició a la classificació. 0-0 al descans.

Ja a la segona meitat el guio va canviar radicalment. La xerrada al descans de Toni Carrillo es va reflectir a la perfecció en el plantejament de la represa i podem dir que el Cerdanyola va esborrar del camp a l’equip de Pons durant gran part del segon temps.

En aquest inici de pressió extrema del Cerdanyola la Grama es defensava al seu camp amb bloc baix i tractant de mantenir el tipus.

La insistència dels visitants va provocar un seguit de corners i faltes a la frontal de l’àrea de la Grama durant els primers minuts de la represa. I si alguna cosa té apresa l’equip de Carrillo és aprofitar al màxim les ocasions a pilota aturada. En una d’elles, al minut 56, l’esfèric que semblava pràcticament inofensiu va picar al cap de Roger Peña, anotant el 0-1. Gol en pròpia porta que donava premi a un Cerdanyola amb les idees molt clares.

El gol va fer molt de mal a l’equip de Juanma Pons. Anímicament van acusar el cop i el domini inicial del Cerdanyola es va fer més notable.

De nou a pilota aturada, amb una centrada des de banda esquerra, el pitxitxi del grup, Javi López va guanyar la partida a tots els defensors colomencs anotant el 0-2 quan s’havien jugat 62 minuts de partit.

La superioritat del Cerdanyola en la segona meitat i el pas endavant de Carrillo, eren ja un fet demostrable amb els números del marcador però no s’havia d’aturar aquí. En deu minuts nefastos, l’equip colomenc va sucumbir. Per arrodonir el resultat,  Servetti va finalitzar una contra excel·lent del Cerdanyola creuant la pilota sobre Guiseris al minut 67.

Des de la consecució del tercer gol, els vallesans no van fer més sang i va començar el carrusel de canvis en ambdós equips. Per part de la Grama hem de destacar dos debuts dels quals ens sentim orgullosos. Van debutar en categoria nacional dos nois de la casa com Bruno Villagrasa i Aleix Díaz. Ambdós han esperat pacientment la seva oportunitat durant una volta completa del campionat però ha merescut la pena i, tot i el resultat, es una data que no oblidaran.

La seva incorporació i els canvis que va introduir Juanma Pons amb un marcador molt advers van servir per aguantar l’equip durant la recta final del matx on els nostres no van abaixar els braços.

El Cerdanyola es sabia guanyador del partit i, com era d’esperar, va limitar-se a tancar espais i sortir a la contra de manera molt perillosa mentre la Grama intentava maquillar el resultat amb més cor que cap.

Finalment el marcador no es va moure i els colomencs van caure en aquesta primera jornada de la segona volta. Encara queda molt campionat per davant i estem convençuts que els nostres s’hi deixaran la pell cada setmana per aconseguir l’objectiu. La propera cita serà la setmana que ve a Vilatenim contra el Figueres.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5


Once inicial de la jormada 12 (Foto: Sergi García)

Derrota colomense contra un Cerdanyola líder que tuvo suficiente con una buena segunda parte para doblegar al equipo de Pons.

Con tres bajas muy importantes como las de Adil, Juan Carlos y Machuca se presentaba la Grama al partido de la jornada 12 del campeonato contra un rival muy regular que está en la lucha por el liderato. El técnico de la Grama salía de inicio con: Guiseris en portería; Lucas y Víctor en el eje de la defensa; Linares y Peña en los laterales; Anto, Yeray y Roger en el centro del campo; Ángel y Franco en las bandas; Y Óscar Muñoz en punta.

El balón empezaba a rodar justamente a las 11: 45h y, dos minutos después, el equipo del Vallés ya gozaba de la primera gran ocasión del partido. Prácticamente en la primera jugada, un córner a la izquierda de Guiseris termina en las botas de Uri que la enganchó en la frontal de la pequeña. Todos cantaban el gol pero allí estaba bajo palos Roger García para sacar el esférico y salvar a los colomenses de un gol tan tempranero.

La respuesta de la Grama no tardó en llegar aunque de manera muy tímida. Jonathan Linares cazó un balón en la frontal y el disparo centradito no supuso problemas para la portería vallesana.
Aún así, Óscar Muñoz tuvo otra ocasión ganando la espalda a los centrales y encarando al portero del Cerdanyola. El delantero azul picó la pelotita por debajo de las piernas de Manu que, in extremis, envió el balón a córner en el minuto 9 de juego.

Con el paso de los minutos el centrocampismo se impuso mostrando una igualdad máxima entre los dos equipos y pocas ocasiones en las áreas. La Grama se mostraba como un equipo ordenado atrás y con capacidad para hacer daño al Cerdanyola con un Óscar Muñoz insistiendo ante los centrales visitantes.
Entre las pocas ocasiones que tuvieron en esta primera mitad cabe destacar también un buen centro por banda izquierda de Ángel que esperaba en boca de cañón Óscar pero que despejó Martí enviándola a córner en el minuto 38.

El colegiado señaló el camino de vestuarios con una primera parte muy igualada donde los nuestros dieron la cara y donde el Cerdanyola no hizo notar su posición en la clasificación. 0-0 al descanso.

Ya en la segunda mitad el guión cambió radicalmente. La charla en el descanso de Toni Carrillo se reflejó a la perfección en el planteamiento de la reanudación y podemos decir que el Cerdanyola borró del campo al equipo de Pons durante gran parte del segundo tiempo.
En este inicio de presión extrema del Cerdanyola la Grama se defendía en su campo con bloque bajo y tratando de mantener el tipo.

La insistencia de los visitantes provocó una serie de corners y faltas en la frontal del área de la Grama durante los primeros minutos de la reanudación. Y si algo tiene aprendido el equipo de Carrillo es aprovechar al máximo las ocasiones a balón parado. En una de ellas, en el minuto 56, un esférico que parecía prácticamente inofensivo picó en la cabeza de Roger Peña, anotando el 0-1. Gol en propia puerta que daba premio a un Cerdanyola con las ideas muy claras.


El gol hizo mucho daño al equipo de Juanma Pons. Anímicamente acusaron el golpe y el dominio inicial del Cerdanyola se hizo más notable.
De nuevo a balón parado, con una pelota centrada desde banda izquierda, el pichichi del grupo, Javi López ganó la partida a todos los defensores colomenses anotando el 0-2 cuando se habían jugado 62 minutos de partido.

La superioridad del Cerdanyola en la segunda mitad y el paso adelante de Carrillo, eran ya un hecho demostrable con los números del marcador pero no se iba a detener aquí. En diez minutos nefastos, el equipo colomense sucumbió. Para redondear el resultado, Servetti finalizó una contra excelente del Cerdanyola cruzando el balón sobre Guiseris el minuto 67.

Desde la consecución del tercer gol, los vallesanos no hicieron más sangre y comenzó el carrusel de cambios en ambos equipos. Por parte de la Grama debemos destacar dos debuts de los que nos sentimos orgullosos. Debutaron en categoría nacional dos chicos de la casa como Bruno Villagrasa y Aleix Díaz. Ambos han esperado pacientemente su oportunidad durante una vuelta completa del campeonato pero ha merecido la pena y, a pesar del resultado, es una fecha que no olvidarán.

Su incorporación y los cambios que introdujo Juanma Pons con un marcador muy adverso sirvieron para aguantar el equipo durante la recta final del encuentro donde los nuestros no bajaron los brazos.
El Cerdanyola se sabía ganador del partido y, como era de esperar, se limitó a cerrar espacios y salir a la contra de manera muy peligrosa mientras la Grama intentaba maquillar el resultado con más corazón que cabeza.

Finalmente el marcador no se movió y los colomenses cayeron en esta primera jornada de la segunda vuelta. Aún queda mucho campeonato por delante y estamos convencidos de que los nuestros se dejarán la piel cada semana para conseguir el objetivo. La próxima cita será la semana que viene en Vilatenim contra el Figueres.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin