Partits molt competits pels Benjamins

L’equip del Benjamí A

BENJAMI A

Durant el primer i segon quart hi va haver partit pel BENJAMÍ A de la Grama contra l’Europa. Llàstima que dos errades defensives al tercer quart van col·locar als locals amb 2-0. Encara així els nostres no van abaixar els braços i van apropar-se al marcador amb el 2-1. Però ben d’hora l’Europa va anotar el tercer i des d’aquí fins al final ja no hi va haver més partit. Resultat final més ampli del que es va veure al camp, 6-1.

Durante el primer y segundo cuarto hubo partido para el BENJAMÍN A de la Grama contra el Europa. Lástima que dos errores defensivos en el tercer cuarto colocaron a los locales con 2-0. Aún así los nuestros no bajaron los brazos y se acercaron en el marcador con el 2-1. Pero pronto el Europa anotó el tercero y desde ahí hasta el final ya no hubo más partido. Resultado final más amplio de lo que se vio en el campo, 6-1.

BENJAMÍ C

Torna a guanyar el BENJAMÍ C després de dues derrotes davant d’Espanyol i Vilassar. En aquesta ocasió hem sortit victoriosos per 6-2 contra el Tecnofútbol. La Grama ha portat la batuta del joc mentre que l’equip visitant ha treballat ben organitzat en defensa i amb intensitat. Els nostres van obrir el marcador ben d’hora amb l’1-0 i posteriorment el 2-0, però la reacció visitant, pressionant a dalt, els va fer anotar abans del descans i deixar el marcador 2-1. A la segona meitat van ser els colomencs els que van donar un pas endavant en ritme i pressió. La intensitat de la Grama va portar ocasions i gols en aquesta segona part fins deixar el resultat final en el 6-2 definitiu.

Vuelve a ganar el BENJAMÍN C después de dos derrotas ante Espanyol y Vilassar. En esta ocasión hemos salido victoriosos por 6-2 contra el Tecnofútbol. La Grama ha llevado la batuta del juego mientras que el equipo visitante ha trabajado bien organizado en defensa y con intensidad. Los nuestros abrieron el marcador temprano con el 1-0 y posteriormente el 2-0, pero la reacción visitante, presionando arriba, les hizo anotar antes del descanso y dejar el marcador 2-1.
En la segunda mitad fueron los colomenses los que dieron un paso adelante en ritmo y presión. La intensidad de la Grama llevó ocasiones y goles en esta segunda parte hasta dejar el resultado final en el 6-2 definitivo.

BENJAMÍ D

Immerescuda derrota pel BENJAMÍ D contra el Santa Eulalia, líder invicte de la categoria. Partit molt igualat que es va decidir en una jugada de diversos rebots per situar el 0-1 al marcador en la primera meitat. A la segona part els nostres van avançar línies per tal d’aconseguir l’empat. Les ocasions es van succeir però finalment la pilota no va foradar la porteria i la derrota, per 0-1, es va confirmar.

Inmerecida derrota para el BENJAMÍN D contra el Santa Eulalia, líder invicto de la categoría. Partido muy igualado que se decidió en una jugada de varios rebotes para situar el 0-1 en el marcador en la primera mitad. En la segunda parte los nuestros avanzaron líneas para conseguir el empate. Las ocasiones se sucedieron pero finalmente el balón no agujereó la portería y la derrota, por 0-1, se confirmó.

BENJAMÍ E

El BENJAMÍ E va patir contra el Sant Martí Condal,  líder de la categoria, una derrota contundent. Els colomencs van començar bé el partit i, encaixant només un gol de falta, amb molt bona actitud es va arribar al primer quart (1-0). El segon quart va començar donant premi a aquest bon treball i la Grama va aconseguir l’1-1. Justament quan millor estava el nostre equip al marcador, van arribar una successió d’errors que el rival va aprofitar per golejar a la Grama i deixar el marcador definitiu en 10-1. Tot i així hem de fer menció especial per Randy, porter del Benjamí E que va aturar un penal i va fer aturades de mèrit als atacants del Sant Martí. Amb bon treball aquests nois milloren dia a dia.

El BENJAMÍN E sufrió contra el Sant Martí Condal, líder de la categoría, una derrota contundente. Los colomenses empezaron bien el partido y, encajando sólo un gol de falta, con muy buena actitud se llegó al primer cuarto (1-0). El segundo cuarto comenzó dando premio a este buen trabajo y la Grama logró el 1-1. Justamente cuando mejor estaba nuestro equipo en el marcador, llegaron una sucesión de errores que el rival aprovechó para golear a la Grama y dejar el marcador definitivo en 10-1. Sin embargo tenemos que hacer mención especial por Randy, portero del Benjamín E que detuvo un penalti e hizo paradas de mérito a los atacantes del Sant Martí. Con buen trabajo estos chicos mejoran día a día.

BENJAMÍ F

Bon partit el que va jugar el BENJAMÍ F contra Barcino. Matx igualat per ambdós equips amb molt bona col·locació i intensitat dels nostres que va arribar al tercer quart amb el marcador 4-4. Els nois de la Grama han treballat bé però a l’últim quart el Barcino s’ha posat per davant i no hem aconseguit l’empat. Resultat final, 4-5.

Buen partido el que jugó el BENJAMÍN F contra Barcino. Encuentro igualado por ambos equipos con muy buena colocación e intensidad de los nuestros que llegó al tercer cuarto con el marcador 4-4. Los chicos de la Grama han trabajado bien pero en el último cuarto el Barcino se ha puesto por delante y no hemos conseguido el empate. Resultado final, 4-5.