Golejada dels veterans per seguir forts

 

Partit còmode pels Veterans de la Fundació Esportiva Grama.
Des del primer minut l’equip va sortir molt concentrat i es va fer amo de la pilota fent que el Cervelló no creés perill i estigués molt tancat, l’equip rival va aguantar bé fins que la Fundació Grama va anotar el primer i a partir d’aquest moment el domini dels Veterans va ser encara més gran. A mesura que passaven els minuts i l’equip rival cada vegada més cansat van anar arribant els gols de la Fundació gràcies a bones combinacions que entraven per banda per posar el centre a l’àrea que els migcampistes que seguien la jugada només havien de rematar a gol .
0-6 resultat final que va molt bé per conservar el liderat i encarar amb ànims els propers partits contra rivals de la zona alta de la classificació.

Partido cómodo para los Veteranos de la Fundación Grama.

Desde el primer minuto el equipo salió muy concentrado y se hizo dueño del balón haciendo que el Cervello no crease peligro y estuviese muy encerrado.  El equipo rival aguanto bien hasta que la Fundación Grama marco el primero y a partir de ese momento el dominio de los Veteranos fue aún mayor y a medida que pasaban los minutos y el equipo rival cada vez más cansado, fueron llegando los goles de la Fundación gracias a buenas combinaciones que entraban por banda para poner centro al área que los medios que seguían la jugada solo tenían que rematar a gol.

0-6 resultado final que viene muy bien para conservar el liderato y encarar con ánimos los próximos partidos contra rivales de la zona alta de la clasificación.