C.F. Reus B: un filial molt regular.

Reus Cambrils B (foto: cfreusdeportiu.com)

Set jornades seguides sumant punts,  és la carta de presentació del C.F. Reus Cambrils pel partit d’aquesta setmana contra la Fundació Esportiva Grama en terres tarragonines.

Els números diuen que la dinàmica del filial roig i negre és molt positiva. Situats a la dotzena posició de la classificació, amb 20 punts, es mostren com un equip molt regular amb 5 victòries, 5 empats i 4 derrotes. A més, hem de destacar dos aspectes del seu bagatge golejador. Son un equip amb 20 gols anotats i 15 gols encaixats, el que els situa entre els equips més golejadors de la categoria però, a la vegada, encaixen gols.

L’equip d’Albert Company està ben treballat, amb bones ajudes defensives i molta intensitat en la pressió. Quan han d’atacar gaudeixen d’una bona circulació de pilota sense necessitat de recórrer a llançaments en llarg. Un filial amb tot el que això comporta, la joventut de la plantilla acompanyada de la qualitat el fan un rival incòmode.

Per part nostra, Toni Díaz recupera efectius, i l’equip viatjarà a Cambrils en el millor moment de la temporada. Tres partits sense perdre han anat donant confiança al grup i al mètode de treball del tècnic que busca sempre la implicació de tot el grup en tasques defensives i ofensives. El treball en equip és el que ens està fent forts de mica en mica tal i com es va demostrar la passada jornada.

Recordeu, el diumenge 25 de novembre, a les 17h, la Grama juga al Municipal de Cambrils contra el C.F. Reus Cambrils B. Un partit que podreu seguir en directe per footters i també per GRAMA RADIO.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PARTIT PER FOOTTERS

CLIQUEU AQUÍ PER ESCOLTAR EL PARTIR A GRAMA RADIO

Albert Company, entrenador del Reus B (foto: cfreusdeportiu.com)

Siete jornadas seguidas sumando puntos, es la carta de presentación del C.F. Reus Cambrils para  el partido de esta semana contra la Fundació Esportiva Grama en tierras tarraconenses.

Los números dicen que la dinámica del filial rojo y n
egro es muy positiva. Situados en la duodécima posición de la clasificación, con 20 puntos, se muestran como un equipo muy regular con 5 victorias, 5 empates y 4 derrotas. Además, debemos destacar dos aspectos de su bagaje goleador. Son un equipo con 20 goles anotados y 15 goles encajados, lo que les sitúa entre los equipos más goleadores de la categoría pero, a la vez, encajan goles.

El equipo de Albert Company está bien trabajado, con buenas ayudas defensivas y mucha intensidad en la presión. Cuando tienen que atacar gozan de una buena circulación de balón sin necesidad de recurrir a lanzamientos en largo. Un filial con todo lo que ello conlleva, la juventud de la plantilla acompañada de la calidad lo hacen un rival incómodo.

Por nuestra parte, Toni Díaz recupera efectivos, y el equipo viajará a Cambrils en el mejor momento de la temporada. Tres partidos sin perder han ido dando confianza al grupo y al método de trabajo del técnico que busca siempre la implicación de todo el grupo en tareas defensivas y ofensivas. El trabajo en equipo es lo que nos está haciendo fuertes paulatinamente tal y como se demostró la pasada jornada.

Recuerden, el domingo 25 de noviembre, a las 17h, la Grama juega en el Municipal de Cambrils contra el C.F. Reus Cambrils B. Un partido que podrá seguir en directo por footters y también para GRAMA RADIO.