Derrota que trenca la ratxa i complica la classificació.

Ñito salta buscant la pilota al centre del camp de Cambrils (Foto: Pedro González)

Derrota dolorosa dels nois de Toni Díaz contra el filial del Reus a Cambrils en un partit on va decidir l’efectivitat local per sobre de la poca finalització de la Grama.

Amb tres partits sense perdre es presentava la Fundació Esportiva Grama al Municipal de Cambrils per mantenir la ratxa. Però no ha pogut ser. Amb l’onze habitual, incloent a Juan Carlos Oliver com a pivot defensiu, els primers minuts han sigut de tanteig, amb la Grama ben plantada i els nois de Beto Company jugant la pilota còmodes en defensa, buscant superar la línia del mig camp colomenc.

Aquesta estona de posicionament d’ambdós equips s’ha trencat al minut 17 amb la pilota penjada des de banda esquerra que, amb un error defensiu, arriba als peus d’Ernest Forgas per anotar l’1-0 i posar amb avantatge al Reus B – Cambrils.

La Grama ha intentat reaccionar i ho ha fet tenint la pilota, pressionant a dalt i aprofitant els dos laterals per  crear superioritat en banda. Menció especial per Joel i Canelada que han estat incisius però sense sort en el centre final. Cristo, molt lluitador, no ha pogut superar als centrals tarragonins, Buba ho ha intentat per banda dreta en combinació amb Pluvins però, finalment, s’ha arribat al descans amb victòria mínima pel Reus.

La segona part, Toni Díaz ha avançat les línies i els colomencs han forçat pèrdues del Reus en la sortida de la Pilota. La bona pressió del mig camp situava la línia d’atac amb Cristo i Buba molt connectada.  A aquest atac s’ha sumat Cristóbal León que substituïa a Juan Carlos i mostrava un pas ofensiu per tal d’aconseguir l’empat.

Precisament amb aquesta aposta ofensiva del mister de la Grama, ha arribat una de les jugades polèmiques del partit. Centrada per banda esquerra de Rubén Canelada que clarament toca a la mà d’un defensor a dins de l’àrea. L’àrbitre ha fet la vista grossa i ha considerat que la pilota  picava al pit. Córner i groga a Rojas per protestar.

Moment decisiu, aquest pas de las Grama buscant l’empat, deixava espais en la part defensiva de la Fundació i obria el partit de cara al segon gol del Reus a la contra o l`empat de la Grama per insistència. La lesió de Pluvins obligava al segon canvi a les files de la Fundació Esportiva Grama, entrava una peça ofensiva més com Omar Hayek.

A deu minuts del final, una jugada pel centre d’Arjona ha acabat a les botes de Gori que ha batut a Toni Texeira anotant el 2-0 davant de les protestes insistents dels defensors de la Grama. Segona jugada dubtosa, possible fora de joc de Gori que ni l’assistent ni l’àrbitre consideren i el gol acaba pujant al marcador amb groga per Cazorla.

D’aquí al final poca cosa més, la Grama ho ha intentat amb un xut creuat d’Omar que ha fregat el pal però amb molt poca definició de cara a la porteria de Chechu.

Finalment, la Fundació Esportiva Grama trenca la seva ratxa positiva mentre que el  Reus B porta ja vuit jornades sense perdre. La pròxima jornada descansa la Grama i retornarà la competició a l’Estadi Olímpic de Terrassa el cap de setmana del 8-9 de desembre.

CLIQUEU PER LLEGIR L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

El once inicial en Cambril, 25/11/2018 (Foto: Pedro González)

Derrota dolorosa de los chicos de Toni Díaz contra el filial del Reus en Cambrils en un partido donde decidió la efectividad local por encima de la poca finalización de la Grama.

Con tres partidos sin perder se presentaba la Fundació Esportiva Grama en el Municipal de Cambrils para mantener la racha. Pero no ha podido ser. Con el once habitual, incluyendo a Juan Carlos Oliver como pivote defensivo, los primeros minutos han sido de tanteo, con la Grama bien plantada y los chicos de Beto Company jugando el balón cómodos en defensa, buscando superar la línea del medio campo colomense .

Este periodo de posicionamiento de ambos equipos se ha roto en el minuto 17 con el balón colgado desde banda izquierda que, con un error defensivo, llega a los pies de Ernest Forgas para anotar el 1-0 y poner con ventaja al Reus B – Cambrils.

La Grama ha intentado reaccionar y lo ha hecho teniendo el balón, presionando arriba y aprovechando los dos laterales para crear superioridad en banda. Mención especial para Joel y Canelada que han sido incisivos pero sin suerte en el centro final. Cristo, muy luchador, no ha podido superar a los centrales tarraconenses, Buba lo intentó por banda derecha en combinación con Pluvins pero, finalmente, se llegó al descanso con victoria mínima para el Reus.

La segunda parte, Toni Díaz ha avanzado las líneas y los colomenses han forzado pérdidas del Reus en la salida de la pelota. La buena presión del medio campo situaba la línea de ataque con Cristo y Buba muy conectada. A este ataque se ha sumado Cristóbal León que sustituía a Juan Carlos y mostraba un paso ofensivo para conseguir el empate.

Precisamente con esta apuesta ofensiva del mister de la Grama, ha llegado una de las jugadas polémicas del partido. Centrada por banda izquierda de Rubén Canelada que claramente toca en la mano de un defensor dentro del área. El árbitro ha hecho la vista gorda y consideró que el balón golpeaba en el pecho. Corner y amarilla a Rojas por protestar.

Momento decisivo, este paso de las Grama buscando el empate, dejaba espacios en la parte defensiva de la Fundació y abría el partido de cara al segundo gol del Reus a la contra o al empate de la Grama por insistencia. La lesión de Pluvins obligaba al segundo cambio en las filas de la Fundació Esportiva Grama, entraba una pieza ofensiva más como Omar Hayek.

A diez minutos del final, una jugada por el centro de Arjona ha acabado en las botas de Gori que ha batido a Toni Texeira anotando el 2-0 ante las protestas insistentes de los defensores de la Grama. Segunda jugada dudosa, posible fuera de juego de Gori que ni el asistente ni el árbitro consideran y el gol termina subiendo al marcador con amarilla por Cazorla.

De aquí al final poco más, la Grama lo intentó con un disparo cruzado de Omar que rozó el palo pero con muy poca definición de cara a la portería de Chechu.

Finalmente, la Fundació Esportiva Grama rompe su racha positiva mientras que el Reus B lleva ya ocho jornadas sin perder. La próxima jornada descansa la Grama y volverá a la competición en el Estadio Olímpico de Terrassa el fin de semana del 8-9 de diciembre.

CLICAD AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5