Infantils: guanyen l’A i el B, perden el C i el D, mentre que L’E suma un bon punt.

L’Infantil A després de la victòria

INFANTIL A

Sense opció pel rival, l’INFANTIL A de la Grama va passar per sobre del Sants. Partit que els nois de la Grama van competir des de l’inici fet que ens va posar per davant al marcador amb l’1-0 de Mario (10’). El domini dels colomencs era clar i a pilota aturada es va mostrar una superioritat absoluta. Dos gols de Gerian i un de Kevin, tots de falta van posar el 4-0 al marcador amb el que es va arribar al descans. A la segona part els nostres van seguir pressionant al Sants i ben d’hora Mario va anotar el 5-0 (50’). Des d’aquest moment la pilota només ha estat en peus dels jugadors de la Grama, amb possessions llargues i nombroses ocasions de gol. La insistència va tenir premi i finalment Lucas tancava el marcador amb el 6-0 definitiu.

Sin opción para el rival, el INFANTIL A de la Grama pasó por encima del Sants. Partido que los chicos de la Grama compitieron desde el inicio que nos puso por delante en el marcador con el 1-0 de Mario (10 ‘). El dominio de los colomenses era claro y a balón parado se mostró una superioridad absoluta. Dos goles de Gerian y uno de Kevin, todos de falta, pusieron el 4-0 en el marcador con el que se llegó al descanso. En la segunda parte los nuestros siguieron presionando al Sants y bien temprano Mario anotó el 5-0 (50 ‘). Desde este momento el balón sólo ha estado en pies de los jugadores de la Grama, con posesiones largas y numerosas ocasiones de gol. La insistencia tuvo premio y finalmente Lucas cerraba el marcador con el 6-0 definitivo.

INFANTIL B

Victòria de mèrit de l’INFANTIL B al camp del Sarrià per 3-4 per mantenir-se a la part alta de la classificació. El partit es va jugar en un camp petit i això va afavorir que hi haguessin ocasions en ambdues porteries. La Grama va avançar-se dos vegades (0-1, 1-2) però el rival no ho va posar fàcil i van remuntar per situar el 3-2 al marcador. L’equip de Victor Díaz no va perdre la cara al partit i abans del final va aconseguir l’empat a tres i, justament a dos minuts de que acabés el temps reglamentari, la Grama va anotar el 3-4 definitiu. Merescuda victòria per la combativitat de l’equip.

Victoria de mérito del INFANTIL B en el campo del Sarrià por 3-4 para mantenerse en la parte alta de la clasificación. El partido se jugó en un campo pequeño y esto favoreció que hubiera ocasiones en ambas porterías. La Grama se adelantó dos veces (0-1, 1-2) pero el rival no lo puso fácil y remontaron para situar el 3-2 en el marcador. El equipo de Victor Díaz no perdió la cara al partido y antes del final logró el empate a tres y, justamente a dos minutos de que terminara el tiempo reglamentario, la Grama anotó el 3-4 definitivo. Merecida victoria por la combatividad del equipo.

INFANTIL C

Derrota de l’INFANTIL C per 1-3 contra la Unificació Llefià. L’equip de Badalona és el líder i amb jugadors de segon any. Encara així, el bon plantejament dels nostres va fer que ens poséssim per davant al marcador 1-0. L’alegria no va durar gaire i ben d’hora el Llefià va anotar l’empat. A pilota aturada, en una falta, es van posar per davant i es va arribar al descans amb 1-2. Ja a la segona part, la superioritat física dels visitants es va fer notar i el tercer gol va sentenciar el partit.

Derrota del INFANTIL C por 1-3 contra la Unificació Llefià. El equipo de Badalona es el líder y con jugadores de segundo año. Aún así, el buen planteamiento de los nuestros hizo que nos pusiéramos por delante en el marcador 1-0. La alegría no duró mucho y bien temprano el Llefià anotó el empate. A balón parado, en una falta, se pusieron por delante y se llegó al descanso con 1-2. Ya en la segunda parte, la superioridad física de los visitantes se hizo notar y el tercer gol sentenció el partido.

INFANTIL D

Partit difícil per l’INFANTIL D amb un condicionant al resultat. L’estat impracticable del camp, amb una pluja incessant i bassals que feien impossible la circulació de la pilota va fer que els nostres no poguessin fer el seu joc. No hi va haver plan B, la Grama no va poder competir, no va entrar en joc i el Bufalà se’n va endur la victòria per 0-3.

Partido difícil para el INFANTIL D con un condicionante en el resultado. El estado impracticable del campo, con una lluvia incesante y charcos que hacían imposible la circulación del balón hizo que los nuestros no pudieran hacer su juego. No hubo plan B, la Grama no pudo competir, no entró en juego y el Bufalà se llevó la victoria por 0-3.

INFANTIL E

Repartiment de punts entre el Martinenc i l’INFANTIL E de la Fundació Esportiva Grama.  Els nostres han sortit forts i han tingut ocasions sense sort de cara a porteria. I qui perdona ho paga així que en un córner a favor del Martinenc, diverses errades de marcatge han suposat l’1-0 pels del Guinardó. Els nois de Dolors ho han intentat durant la resta de primera part però el gol s’ha resistit i ambos equips s’han anat al descans amb 1-0. Ja a la segona part una pilota en profunditat ha acabat a les xarxes locals amb l’empat de la Grama 1-1. Des del gol el partit ha embogit i podia haver marcat qualsevol però el marcador no s’ha mogut.

Reparto de puntos entre el Martinenc y el INFANTIL E de la Fundació Esportiva Grama. Los nuestros han salido fuertes y han tenido ocasiones sin suerte de cara a portería. Y quien perdona lo paga así que en un córner a favor del Martinenc, diversos errores de marcaje han supuesto el 1-0 para los del Guinardó. Los chicos de Dolores lo han intentado durante el resto de primera parte pero el gol se ha resistido y ambos equipos se han ido al descanso con 1-0. Ya en la segunda parte un balón en profundidad ha terminado en las redes locales con el empate de la Grama 1-1. Desde el gol el partido ha enloquecido y podía haber marcado cualquiera pero el marcador no se ha movido.