L’escoleta segueix aprenent

ESCOLA A

Derrota de l’ESCOLA A de la Grama  contra un equip molt superior com va ser el Trajana. Fruit d’una gran quantitat d’errors van anar caient gols al marcador i els petits de la Grama quasi bé no van tenir oportunitat de conduir la pilota. Només dos ocasions de gol pels colomencs que no van generar perill pel rival. Resultat final, Escola A 0 – Trajana 8.

Derrota de la ESCUELA A de la Grama Escuela  contra un equipo muy superior como fue el Trajana. Fruto de una gran cantidad de errores fueron cayendo goles en el marcador y los pequeños de la Grama casi no tuvieron oportunidad de conducir el balón. Sólo dos ocasiones de gol para los colomenses que no generaron peligro al rival. Resultado final, Escuela A 0 – Trajana 8.

ESCOLA B

Amb una baixa inesperada d’última hora, l’ESCOLA B de la Grama, ha afrontat el partit contra la Guineueta amb un jugador menys. Si a aquest factor li afegim que el rival era molt superior als més petitonets de la Grama això es tradueix en una derrota per 10-0. Però no penseu que els nostres no ho han intentat, l’equip ha jugat bé i hem tingut les nostres ocasions però la pilota no ha volgut entrar.

Con una baja inesperada de última hora, la ESCUELA B de la Grama, afrontó el partido contra la Guineueta con un jugador menos. Si a este factor le añadimos que el rival era muy superior a los más chiquititos de la Grama esto se traduce en una derrota por 10-0. Pero no penséis que los nuestros no lo han intentado, el equipo ha jugado bien y hemos tenido nuestras ocasiones, pero el balón no quiso entrar.