Extraordinària jornada pels prebenjamins

19/11/2018

PREBENJAMÍ A

Bon partit del PREBENJAMÍ A que ha mostrat un joc intens i domini de la possessió en gran part del partit. Els nostres s’han posat per davant amb un 2-0 als primers quarts però uns errors van permetre al Barcino donar-li la volta al marcador. Els nostres no han tirat la tovallola i, amb entrega i pressionant, han aconseguit l’empat. 3-3 entre Prebenjamí A i Barcino.

Buen partido del PREBENJAMÍN A que ha mostrado un juego intenso y dominio de la posesión en gran parte del partido. Los nuestros se han puesto por delante con un 2-0 en los primeros cuartos pero unos errores permitieron al Barcino darle la vuelta al marcador. Aún así nuestros peques no han tirado la toalla y, con entrega y presionando, han conseguido el empate. 3-3 entre Prebenjamín A y Barcino.

[divider]

PREBENJAMÍ B

Amb pluja i fred es va disputar l’enfrontament entre la Vila Olimpica i el PREBENJAMÍ B. La primera part els colomencs han estat com el clima, freds, i fruit d’aquest joc apàtic un córner ha significar el primer gol pels locals: 1-0. El gol no ha provocar millora en el joc de la Grama però, per sort, Aleix, ha aconseguit empatar just abans del descans al que arribàvem amb 1-1. La segona part, després de la xerrada tècnica ha estat una altra cosa. L’equip ha començat a combinar i a crear ocasions. Així una bona passada de Sergio l’ha aprofitat Aleix per anotar l’1-2. A continuació Iago ha anotat l’1-3. Amb un penal la Vila s’ha apropat al marcador fent el 2-3 però finalment una bona jugada entre Iago i Aleix ha tancat el marcador amb el definitiu 2-4. Partit amb dos cares però bon resultat final pels nostres.

Con lluvia y frío se disputó el enfrentamiento entre la Vila Olímpica y el PREBENJAMÍN B. La primera parte los colomenses han estado como el clima, fríos, y fruto de este juego apático un córner ha significado el primer gol para los locales: 1 -0. El gol no ha provocado mejora en el juego de la Grama pero, por suerte, Aleix, logró empatar justo antes del descanso al que llegábamos con 1-1.
La segunda parte, después de la charla técnica ha sido otra cosa. El equipo ha comenzado a combinar y crear ocasiones. Así un buen pase de Sergio lo ha aprovechado Aleix para anotar el 1-2. A continuación Iago ha anotado el 1-3. Con un penalti la Vila se ha acercado al marcador haciendo el 2-3, pero finalmente una buena jugada entre Iago y Aleix ha cerrado el encuentro con el definitivo 2-4. Partido con dos caras pero buen resultado final para los nuestros.

[divider]

PREBENJAMÍ C

Partit contra un veí de l’altra banda del riu, el Bon Pastor i el PREBENJAMÍ C han disputat un partit amb poc futbol i amb els gols als minuts finals. Els nostres han estat fluixos i no han entrat bé en el ritme de partit, el rival s’ha mostrat encara inferior i d’aquí el resultat final de 3-2 pels nois de Santa Coloma.

Partido contra un vecino del otro lado del río. Buen Pastor y PREBENJAMÍN C han disputado un partido con poco fútbol y con los goles en los minutos finales. Los nuestros han sido flojos y no han entrado bien en el ritmo de partido, el rival se ha mostrado todavía inferior y de ahí el resultado final de 3-2 para los chicos de Santa Coloma.

[divider]

Els nois del Prebenjamí D

PREBENJAMÍ D

Partit molt complet dels jugadors del PREBENJAMÍ D per vèncer per 2-0 a l’Alzamora. El rival ha plantat cara amb les seves armes però la bona defensa i la figura del porter Colomenc han assegurat la porteria de la Grama. Era qüestió de temps que arribessin els gols i amb una pilota aturada i un contracop molt ben finalitzat hem aconseguit la victòria. Els nois hauran de millorar però està clar que amb tres punts a la butxaca es treballa millor durant la setmana.

Partido muy completo de los jugadores del PREBENJAMÍN D para vencer por 2-0 al Alzamora. El rival ha plantado cara con sus armas pero la buena defensa y la figura del portero Colomense aseguraron la portería de la Grama. Era cuestión de tiempo que llegaran los goles y con una pelota parada y un contragolpe muy bien finalizado, hemos conseguido la victoria. Los chicos deberán mejorar pero está claro que con tres puntos en el bolsillo se trabaja mejor durante la semana.