Dos victòries i una derrota per les noies de la Grama

Les noies del Cadet Juvenil A.

CADET-JUVENIL A

Partit d’aquests que agrada jugar contra un molt bon rival. Molins de Rei i CADET JUVENIL A han disputat el seu enfrontament sota una pluja intermitent amb les noies de Santa Coloma mostrant bon nivell competitiu. La primera part ha sigut nostra, hem dominat la possessió,hem tingut ocasions però la pilota no ha volgut entrar i finalment el descans ha arribat amb 0-0.

Ja la segona meitat, les nostres han continuat en la mateixa línia del començament fins aconseguir el primer gol del partit. Amb el marcador a favor, una expulsió d’una jugadora del Molins ens ha posat les coses de cara i, amb més ocasions sobre la porteria local, ha arribat el segon i definitiu gol que tancava el marcador amb 0-2.

Partido de esos que gusta jugar contra un muy buen rival. Molins de Rei y CADETE JUVENIL A han disputado su enfrentamiento bajo una lluvia intermitente con las chicas de Santa Coloma mostrando buen nivel competitivo. La primera parte ha sido nuestra, hemos dominado la posesión, hemos tenido ocasiones pero el balón no quiso entrar y finalmente el descanso ha llegado con 0-0.
Ya en la segunda mitad, las nuestras han continuado en la misma línea del comienzo hasta conseguir el primer gol del partido. Con el marcador a favor, una expulsión de una jugadora del Molins nos ha puesto las cosas de cara y, con más ocasiones sobre la portería local, ha llegado el segundo y definitivo gol que cerraba el marcador con 0-2.

CADET- JUVENIL B

Les noies del CADET JUVENIL B han derrotat per 1-6 al Sants. Ha estat un partit bastant bo en línies generals. La primera part ha començat amb control absolut de les colomenques i, fruit d’aquest control, ens hem posat per davant al marcador, 0-1. Amb aquest desavantatge el Sants s’ha estirat i ha tingut l’empat però les nostres han aconseguit treure la pilota sota pals en finalitzar la primera meitat.

La segona part ha mostrat més control per les noies de la Grama però, encara així, el Sants ha aconseguit empatar amb una errada defensiva. La Grama no ha abaixat els braços i, amb superioritat rotunda, han continuat el seu joc anotant cinc gols més que han deixat el marcado final en 1-6. Primera i merescuda victòria per aquest equip que és bastant millor del que els resultats mostren.

Las chicas del CADETE JUVENIL B han derrotado por 1-6 al Sants. Ha sido un partido bastante bueno en líneas generales. La primera parte ha comenzado con control absoluto de las colomenses y, fruto de este control, nos hemos puesto por delante en el marcador, 0-1. Con esta desventaja Sants se ha estirado y ha tenido el empate pero las nuestras han conseguido sacar el balón bajo palos al finalizar la primera mitad.
La segunda parte ha mostrado más control para las chicas de la Grama pero, aún así, el Sants ha conseguido empatar con un error defensivo. La Grama no ha bajado los brazos y, con superioridad rotunda, han continuado su juego anotando cinco goles más que han dejado el marcador final en 1-6. Primera y merecida victoria para este equipo que es bastante mejor de lo que los resultados muestran.

Aleví Infantil A femení

ALEVÍ-INFANTIL A

Derrota del nostre ALEVÍ INFANTIL A contra el Santoboià per 1-6. El marcador no reflexa ben bé la realitat del futbol que s’ha vist ja que realment ha estat un partit igualat. Això ho demostra el fet que al descans hem arribat 1-1.

La davallada colomenca ha arribat al tercer quart, amb el gol que posava per davant a les noies del Baix Llobregat i que ha suposat un cop de moral per anar anotant gols i deixar el marcador en l’1-6 final.

Derrota de nuestro ALEVÍN INFANTIL A contra el Santoboià por 1-6. El marcador no refleja exactamente la realidad del fútbol que se ha visto ya que realmente ha sido un partido igualado. Esto lo demuestra el hecho de que al descanso hemos llegado 1-1.
El bajón colomense ha llegado en el tercer cuarto, con el gol que ponía por delante a las chicas del Baix Llobregat y que ha supuesto un golpe de moral para ir anotando goles y dejar el marcador en el 1-6 final.