Cara i creu pels cadets de la Grama

CADET A

Un partit on l’equip no surt amb la concentració i intensitat idònies s’acaba pagant. Això és el que li ha passat al CADET A contra la Llagostera. L’actitud dels primers minuts ens ha posat per darrera al marcador, 0-1 al minut 12. No ha trigat en reaccionar el míster que ha realitzat tres canvis a la mitja hora de joc  per aconseguir que els nostres milloressin el seu rendiment sobre el camp. Encara així, s’ha arribat al descans amb derrota per la mínima. Ja a la segona part la intensitat de la Grama ha canviat i, ben d’hora, al min. 48, s’ha establert l’1-1 definitiu. Els colomencs ho han intentat, i han generat jugades per poder endur-se la victòria però s’ha jugat amb més cor que cap i la precipitació ha fet que el marcador ja no es mogués més.

Un partido donde el equipo no sale con la concentración e intensidad idóneas se acaba pagando. Esto es lo que le ha pasado al CADETE A contra la Llagostera. La actitud de los primeros minutos nos ha puesto por detrás en el marcador, 0-1 en el minuto 12. No ha tardado en reaccionar el míster que ha realizado tres cambios a la media hora de juego para conseguir que los nuestros mejoraran su rendimiento sobre el campo. Aún así, se ha llegado al descanso con derrota por la mínima. Ya en la segunda parte la intensidad de la Grama ha cambiado y, muy temprano, al min. 48, se ha establecido el 1-1 definitivo. Los colomenses lo han intentado, y han generado jugadas para poder llevarse la victoria pero se ha jugado con más corazón que cabeza y la precipitación ha hecho que el marcador ya no se moviera más.

CADET B

El CADET B de Dani Anguita

Important victòria del CADET B contra el C.D. Cerro. Els nois de Dani Anguita han dominat des de l’inici però amb una circulació de pilota massa lenta. Encara així, en un córner al minut 12 ens hem posat per davant amb el 0-1. Encara així, en un mal entès entre central i porter Colomenc els nois del Cerro han aconseguit empatar, 1-1. Aquest gol ha fet reaccionar als nostres que han començat a moure la pilota amb velocitat i les bones combinacions ens han servit per anotar tres gols més i arribar al descans amb 1-4. La segona meitat no ha tingut color, superioritat absoluta del Cadet B que ha ampliat el seu avantatge fins a l’1 a 6 definitiu. Molt bon partit i molt bones sensacions.

Importante victoria del CADETE B contra el C.D. Cerro. Los chicos de Dani Anguita han dominado desde el inicio pero con una circulación de balón demasiado lenta. Aún así, en un córner en el minuto 12 nos hemos puesto por delante con el 0-1. En un mal entendido entre central y portero colomenses los chicos del Cerro han conseguido empatar, 1-1. Este gol hizo reaccionar a los nuestros que han comenzado a mover el balón con velocidad y las buenas combinaciones nos han servido para anotar tres goles más y llegar al descanso con 1-4. La segunda mitad no ha tenido color, superioridad absoluta del Cadete B que ha ampliado su ventaja hasta el 1 a 6 definitivo. Muy buen partido y muy buenas sensaciones.

CADETE C

Victòria còmoda del CADET C de la Grama contra el Penitents que ocupa la última posició de la classificació. Els nois de Kevin Pérez van sortir a buscar el control de la pilota y amb una bona actitud. Aquestes consignes els hi van posar el marcador de cara amb un 2-0 al descans.

L’inici de la segona meitat va estar marcat pel canvi en el joc colomenc que va perdre fluïdesa i li va donar vida al Penitents amb un penal que significava el 2-1. Però sense temps de resposta els visitants han patit l’expulsió d’un jugador i han deixat els espais suficients perquè la Grama anotés dos gols més a la contra. Marcador final 4-2 amb hatrick d’Amate.

Victoria cómoda del CADETE C de la Grama contra el Penitents que ocupa la última posición de la clasificación. Los chicos de Kevin Pérez salieron a buscar el control del balón y con una buena actitud. Estas consignas les pusieron el marcador de cara con un 2-0 al descanso.
El inicio de la segunda mitad estuvo marcado por el cambio en el juego colomense que perdió fluidez y le dio vida al Penitents con un penalti que significaba el 2-1. Pero sin tiempo de respuesta, los visitantes han sufrido la expulsión de un jugador y han dejado los espacios suficientes para que la Grama anotara dos goles más a la contra. Marcador final 4-2 con hatrick de Amate.

CADET E

Duel directe a la part alta de la classificació entre el Sagrat Cor i el CADET E de la Fundació Esportiva Grama. Coneixent la importància del partit, els nostres han sortit bé, concentrats i han mostrat superioritat sobre el rival en la primera meitat.0-2 al descans amb bones sensacions. Però la represa ha estat diferent, el Sagrat Cor ha sortit disposat a remuntar i ho ha aconseguit contra una Grama que no ha pogut administrar el seu avantatge. Als 10 minuts de la segona part el marcador ja estava 2-2 i amb la mateixa intensitat han anotat dos gols més, 4-2. Els nostres han intentat reaccionar anotant el 4-3 definitiu amb el que el temps s’ha acabat.

Duelo directo en la parte alta de la clasificación entre el Sagrat Cor y el CADETE E de la Fundació Esportiva Grama. Conociendo la importancia del partido, los nuestros han salido bien, concentrados y han mostrado superioridad sobre el rival en la primera mitad. 0-2 al descanso con buenas sensaciones. Pero la reanudación ha sido diferente, el Sagrat Cor ha salido dispuesto a remontar y lo ha conseguido contra una Grama que no ha podido administrar su ventaja. A los 10 minutos de la segunda parte el marcador ya estaba 2-2 y con la misma intensidad han anotado dos goles más, 4-2.  La Grama ha intentado reaccionar anotando el 4-3 definitivo con el que el tiempo se ha acabado.

CADETE F

Derrota per 0-3 del CADET F contra el Thau. Que no us enganyi el resultat, avui ha sigut un partit d’aquests en que la pilota no vol entrar. Els nostres han tingut intensitat i joc però les ocasions no han acabat a la xarxa i això ha costat car. Dos errors en defensa ens han col·locat per sota al marcador amb 0-2 i, amb aquests gols que fan mal, el Cadet F no ha pogut reaccionar. El tercer gol tancava el partit.

Derrota por 0-3 del CADETE F contra el Thau. Que no os engañe el resultado, fue un partido de esos en que el balón no quiere entrar. Los nuestros han tenido intensidad y juego pero las ocasiones no han terminado en la red y esto ha costado caro. Dos errores en defensa nos han colocado por debajo en el marcador con 0-2 y, con estos goles que hacen daño, el Cadete F no pudo reaccionar. El tercer gol cerraba el partido.