Empats injustos i in extremis pels Juvenils

El Juvenil A ha suspès el seu partit per la pluja (Foto: Joan Villagrasa)

JUVENIL B.

Control absolut del joc contra un rival amb moltes limitacions, i amb aquesta superioritat era d’esperar que, al minut 34, Marc Adalid poses per davants als colomencs. Descans amb resultat just, 0-1. A la represa més del mateix, la Grama ha mantingut el seu joc vistós en terreny hostil i ha patit allà on el rival podia ser més fort, en pilota aturada. Un córner al minut 54 ha situat l’empat al marcador 1-1. Encara així, la dinàmica del joc no ha canviat amb el gol, l’equip de Santa Coloma ha anotat l’1-2 amb una excel·lent falta de Baulo al minut 80. Tot de cara per assaltar la casa del líder, la victòria estava feta quan ha hagut d’intervenir la figura arbitral. Oficialment el temps afegit anunciat era de 3 minuts. Doncs, bé, al minut 99 de partit, amb sis minuts més dels que havia anunciat, un córner pel Can Buxeres ha significat el 2-2 definitiu.

Només podem felicitar als nostres per la imatge donada, per haver estat correctes al camp i per haver plantat cara a les adversitats més enllà del temps reglamentari.

Control absoluto del juego contra un rival con muchas limitaciones, y con esta superioridad era de esperar que, en el minuto 34, Marc Adalid pusiera por delante a los colomenses. Descanso con resultado justo, 0-1. En la reanudación más de lo mismo, la Grama ha mantenido su juego vistoso en terreno hostil y ha sufrido allí donde el rival podía ser más fuerte, a balón parado. Un córner en el minuto 54 ha situado el empate en el marcador 1-1. Aún así, la dinámica del juego no ha cambiado con el gol, el equipo de Santa Coloma ha anotado el 1-2 con una excelente falta de Baulo el minuto 80. Todo de cara para asaltar la casa del líder, la victoria estaba hecha cuando ha tenido que intervenir la figura arbitral. Oficialmente el tiempo añadido anunciado era de 3 minutos. Pues bien, en el minuto 95 de partido, con dos minutos más de los que había anunciado, un córner para el Can Buxeres ha significado el 2-2 definitivo.
Sólo podemos felicitar a nuestros por la imagen dada, por haber sido correctas en el campo y por haber hecho frente a las adversidades más allá del tiempo reglamentario.

JUVENIL C

Mateix resultat pel JUVENIL C de Paco Tamudo contra la Unificació Llefià. Partit dominat pels jugadors colomencs que veien com els locals només podien fer mal a pilota aturada o amb pilotades llargues. Així s’ha arribat al descans amb 0-0.A la segona part els nostres han posat una marxa més i hem aconseguit anotar dos gols merescuts pel que es veia sobre la gespa. Des d’aquest moment el criteri arbitral ha canviat per complet, ha perjudicat considerablement al Juvenil C de la Grama, que ha patit una expulsió i decisions totalment desafortunades per part del col·legiat. La Unificació Llefià ha reduït distàncies i l’empat en un temps afegit que ha sigut etern (2-2 al minut 99’!!!!!!). Finalment, en aquesta llarguíssima prolongació del temps, l’àrbitre ha suspès el partit.

Mismo resultado para el JUVENIL C de Paco Tamudo contra la Unificación Llefià. Partido dominado por los jugadores colomenses que veían como los locales sólo podían hacer daño a balón parado o con pelotazos largos. Así se llegó al descanso con 0-0.
En la segunda parte los nuestros han puesto una marcha más y hemos conseguido anotar dos goles merecidos por lo visto sobre el césped. Desde este momento el criterio arbitral ha cambiado por completo, ha perjudicado considerablemente al Juvenil C de la Grama, que ha sufrido una expulsión y decisiones totalmente desafortunadas por parte del colegiado. La Unificación Llefià ha reducido distancias y el empate en un tiempo añadido que ha sido eterno (2-2 en el minuto 99 ‘!!!!!!). Finalmente, en esta larguísima prolongación del tiempo, el árbitro ha suspendido el partido.