Partit molt intens de l´Infantil E

Infantil A:

Partit important dnd veníem de 2 Setmanes complicades a nivell extradeportio i amb la primera derrota. L’Infantil A no va donar opcions encara que en la primera part ens vam anar 0-0 contra un rival que només donava cops i no jugava a res en un camp molt molt petit, vam tenir moltes ocasions però no va poder ser però la sensacions eren molt bona .En la segona part vam sortir amb les mateixa intensitat com tot el partit, controlant i movent la pilota de costat a costat. Mario va marcar el primer i gols de Kevin i Lucas posaven el 0-3 al final de partit que hauria pogut ser més.

Brian Espinola: avui era important guanyar tots esperaven que després de la derrota de la setmana passada i tot el que ens havia passat en l’àmbit extradeportio i més de tenir moltes baixes, segur que hi havia gent que tenia algun dubte de com sortiria l’Infantil A. content perquè de vegades hi ha tenir una derrota per saber i assaborir les victòries. Va ser dur la setmana passada, ja que volíem dedicar-li la victòria a Iván però orgullós per aquests nens que encara amb les adversitats estan posant tot el seu cor en el camp. Ara toca pensar en la setmana que ve contra un rival en el qual en el seu camp poca gent guanya. Nosaltres anem amb ganes i il·lusió. però hi ha q anar pas a pas.

Partido importante dnd veníamos de 2 Semanas complicadas a nivel extradeportio y con la primera derrota. El Infantil A no dió opciones aunque en la primera parte nos fuimos 0-0 contra un rival que solo golpeaba y no jugaba a nada en un campo muy muy pequeño, tuvimos muchas ocasiones pero no pudo ser pero la sensaciones eran muy buena .En la segunda parte salimos con las misma intensidad como todo el partido, controlando y moviendo la pelota de lado a lado. Mario marcó el primero y goles de Kevin y Lucas ponían el 0-3 al final de partido que pudo haber sido más.

Brian espinola: hoy era importante ganar todos esperaban que tras la derrota de la semana pasada y todo lo que nos había ocurrido en el ámbito extradeportio y además de tener muchas bajas, seguro que había gente que tenía alguna duda de como saldría el Infantil A. Contento porque a veces hay tener una derrota para saber y saborear las victorias. Fué duro la semana pasada, ya que queríamos dedicarle la victoria a Iván pero orgulloso por estos niños que aún con las adversidades están poniendo todo su corazón en el campo. Ahora toca pensar en la semana que viene contra un rival en el que en su campo poca gente gana. Nosotros vamos con ganas e ilusión. pero hay q ir paso a paso.

Infantil B:

Partit contra el Jupiter en el qual la primera part va ser una de les millors que hem jugat fins ara en la lliga. Contínuament teniem la pilota, basculant d’un costat a un altre, fruit d’això llegóuna ocasió en què ens vam avançar al marcador amb 0-1, vam tenir un parell d’ocasions més que podiem haver materialitzat i que ens hagués donat més tranquil·litat, i amb aquest resultat arribaríem al descans.
Ja en la segona part va canviar una mica el rumb de la trobada, ells van pressionar a dalt i ens van marcar el 1-1, amb aquest resultat que a ells ja els estava bé l’empat i es van tancar enrere, nosaltres seguim amb el nostre joc i vam marcar dos gols que ens van anul·lar per fora de joc segons l’àrbitre. Al final empat a 1.
Ens va faltar materialitzar les ocasiopnes que vam tenir.

Partido contra el Jupiter en el que la primera parte fué una de las mejores que hemos jugado hasta ahora en la liga. Continuamente teniamos el balón, basculando de un lado a otro, fruto de ello llegóuna ocasión en la que nos adelantamos en el marcador con 0-1, tuvimos un par de ocasiones más que podiamos haber materializado y que nos hubiera dado más tranquilidad, y con este resultado llegariamos al descanso.
Ya en la segunda parte cambió un poco el rumbo del encuentro, ellos presionaron arriba y nos marcaron el 1-1, con este resultado que a ellos ya les estaba bien el empate y se cerraron atrás, nosotros seguimos con nuestro juego y marcamos dos goles que nos anularon por fuera de juego según el árbitro. Al final empate a 1.
Nos faltó materializar las ocasiopnes que tubimos.

Infantil C:

Partit davant l’Horta que va començar amb la pilota dominat per nosaltres, defensant i esperant poder tenir alguna acció. A la 2a meitat vam tenir diverses ocasions amb la pilota i en una d’elles es va obtenir el gol. El seu gol va ser una falta lateral en el descompte.

Partido contra el Horta que empezó con el balón dominado por nosotros, defendiendo y esperando a poder tener alguna acción. En la 2a mitad tuvimos varias ocasiones con el balón y en una de ellas se obtuvo el gol. Su gol fué una falta lateral en el descuento.

Infantil D:

Mercat Nou 5-0 Infantil D
Partit contra els quarts en què van ser superiors a nosaltres i sobre l’equip no va tenir actitud ni intensitat per afrontar la trobada partit per oblidar.

Mercat Nou 5-0 Infantil D
Partido contra los cuartos en el que fueron superiores a nosotros y encima el equipo no tuvo actitud ni intensidad para afrontar el encuentro partido para olvidar.

Infantil E:

IE 4-2 Mercat Nou

Partit molt intens des del minut un. Ràpidament el rival ha aconseguit el 1-0 en una falta molt propera a l’àrea. Al cap de poc hem aconseguit l’empat, el partit seguia amb la mateixa intensitat i els dos equips teníem oportunitats. A falta de 15 minuts perquè acabés la primera part hem aconseguit el 2-1. En iniciar la segona part el rival havia baixat la intensitat, però nosaltres seguíem apretant ja que sabíem que a la mínima podia arribar l’empat. Seguíem lluitant i ens ha arribat el 3-1. Una altra jugada ens ha donat el 4-1 i a falta de cinc minuts el rival ha marcat el 4-2.

Dolors: Partit molt bo per la nostra part, ens feien falta aquests tres punts ja que ens col·loquen en una molt bona posició per poder seguir treballant. A poc a poc ens arriba la recompensa de la feina que realitzem setmana rere setmana.

IE 4-2 Mercat Nou

Partido muy intenso desde el minuto uno. Rápidamente el rival ha conseguido el 1-0 en una falta muy cercana al área. Al cabo de poco hemos conseguido el empate, el partido seguía con la misma intensidad y ambos equipos teníamos oportunidades. A falta de 15 minutos para que acabase la primera parte hemos conseguido el 2-1. Al iniciar la segunda parte el rival había bajado la intensidad, pero nosotros seguíamos apretando ya que sabíamos que a la mínima podía llegar el empate. Seguíamos luchando y nos ha llegado el 3-1. Otra jugada nos ha dado el 4-1 y a falta de cinco minutos el rival ha marcado el 4-2.

Dolors: Partido muy bueno por nuestra parte, nos hacían falta estos tres puntos ya que nos colocan en una muy buena posición para poder seguir trabajando. Poco a poco nos llega la recompensa del trabajo que realizamos semana tras semana.