Nova victòria del Cadet A

Cadete A:

Vic Riuprimer 1 CA2
Nova victòria del Cadet A, en un camp difícil per les petites dimensions del terreny de joc.
Primera part dominada per l’equip Colomenc, que tot i el domini, no acabava de generar ocasions clares. Amb 0-0 s’arribava al descans.
A la represa, transcorreguts els primers cinc minuts el Vic es posava per davant en el marcador, amb un gol en clar fora de joc. Els blaus reaccionaven i es bolcaven sobre la porteria local sense èxit. Al minut 60, expulsió d’un dels jugadors del Vic per agressió, moment detontante que canvia el partit.
Amb un jugador més, la Grama busca incisivament l’empat, empat que arribaria en el minut 71 per Tiburcio també en clar fora de joc. Poc després en el 77, el mateix Tiburcio feia doblet i posava el 1-2 final.

Vic Riuprimer 1 CA 2
Nueva victoria del Cadete A, en un campo difícil por las pequeñas dimensiones del terreno de juego.
Primera parte dominada por el equipo Colomense, que a pesar del dominio, no acababa de generar ocasiones claras. Con 0-0 se llegaba al descanso.
En la reanudación, transcurridos los primeros cinco minutos el Vic se ponía por delante en el marcador, con un gol en claro fuera de juego. Los azules reaccionaban y se volcaban sobre la portería local sin éxito. En el minuto 60, expulsión de uno de los jugadores del Vic por agresión, momento detontante que cambia el partido.
Con un jugador más , la Grama busca incisivamente el empate , empate que llegaría en el minuto 71 por Tiburcio también en claro fuera de juego. Poco después en el 77 , el propio Tiburcio hacía doblete y ponía el 1-2 final.

Cadete B:

CB 12-0 Mataró
Partit que vam començar com ultimament, molt forts, al minut 20 Gerard es va en jugada personal per banda esquerra per fer la passada de la mort a Arnau que finalitzava sense problema, al minut 30 fiquem el segon gol ia partir d’aquí molt fàcil fins al final, dir que el rival encara que inferior cal ser-hi per ficar 12 gols ia més cal estar en un gran moment i nosaltres ho estem !! Felicitar als meus jugadors per l’actitud, respecte al rival i pel gran joc combinatiu desplegat.

CB 12-0 Mataró
Partido que empezamos como ultimamente, muy fuertes ,en el minuto 20 Gerard se va en jugada personal por banda izquierda para dar el pase de la muerte a Arnau que finalizaba sin problema, en el minuto 30 metemos el segundo gol y a partir de ahí muy fácil hasta el final, decir que el rival aunque inferior hay que estar ahí para meter 12 goles y además hay que estar en un gran momento y nosotros lo estamos!! Felicitar a mis jugadores por la actitud, respeto al rival y por el gran juego combinativo desplegado.

Cadete C:

Collblanc Sants A2
Cadet C 2
Gran partit del cadet C que davant d’un Collblanc per davant a la taula. El partit va començar amb una Grama molt intensa i amb ganes d’anar a l’atac, Izan als poc minuts després d’una gran pressió va aconseguir el 0-1. El 1-1 arribaria a pilota aturada després d’una fallada en la marca. Al segon temps un gran joc dels visitants i una gran jugada d’Negesso en banda que remataria Víctor per fer el 1-2. En l’últim minut i després d’una altra jugada a pilota parada arribaria el 2-2 definitiu, injust resultat per a la Grama que segueix pagant car la falta de concentració a pilota aturada.

Collblanc Sants A 2
Cadete C 2
Gran partido del cadete C que frente a un Collblanc por delante en la tabla. El partido empezó con una Grama muy intensa y con ganas de ir al ataque, Izan a los poco minutos tras una gran presión logró el 0-1. El 1-1 llegaría a balón parado tras un fallo en la marca. En el segundo tiempo un gran juego de los visitantes y una gran jugada de Negesso en banda que remataria Víctor para hacer el 1-2. En el último minuto y tras otra jugada a balón parado llegaría el 2-2 definitivo, injusto resultado para la Grama que sigue pagando caro la falta de concentración a balón parado.

Cadete D:

Partit contra el 3r classificat en un camp injugable, tot i així, al minut 3 el marcador ja era advers perquè el partit no va ser dels millors que hem jugat, ja a la segona part es va veure un equip més competitiu. Oscar va ficar el gol de l’honor.

Partido contra el 3er clasificado en un campo injugable, aún así, en el minuto 3 el marcador ya era adverso porque el partido no fué de los mejores que hemos jugado, ya en la segunda parte se vió un equipo más competitivo. Oscar metió el gol del honor.

Cadete E:

Cadet E 3-0 Santa Eulàlia
Partit molt important contra un rival molt potent, havíem de fer un molt bon partit i vam complir, vam tenir la pilota durant tot el partit sense donar-li cap opció a res al rival.

Rayn (2), Martí

Cadete E 3-0 Santa Eulalia
Partido muy importante contra un rival muy potente, debíamos hacer un muy buen partido y cumplimos, tuvimos el balón durante todo el partido sin darle ninguna opción a nada al rival.

Rayn (2), Martí

Cadete F:

Sense dades