Gran cap de setmana dels nostres Alevins.

Aleví A:

Raval 4-5 Aleví A
Partit treballat, controlat i dominat de principi a fi, amb la dosi de patiment habitual que ens caracteritza.
Primer quart 0-1
Segon quart 1-2
Tercer quart 2-4
Quart quart 4-5
Partit molt treballat contra un rival, que sincerament hem de reconèixer l’excel·lent treball del míster i els seus nens.

Arrabal 4-5 Alevín A
Partido trabajado, controlado y dominado de principio a fin, con la dosis de sufrimiento habitual que nos caracteriza.
Primer cuarto 0-1
Segundo cuarto 1-2
Tercer cuarto 2-4
Cuarto cuarto 4-5
Partido muy trabajado contra un rival, que sinceramente hemos de reconocer el excelente trabajo del mister y sus niños.

Aleví B:

Sense dades

Aleví C:

Sense dades

Aleví D:

Horta1-1 AD
Partit molt disputat en tot moment on ells només que llançaven pilotes amunt buscant la sentència. Un enpate que ens va sortir car per al que es va veure en el partit.

Horta1-1 AD
Partido muy disputado en todo el momento donde ellos solo que lanzaban balones arriba buscando el fallo. Un enpate que nos salió caro para lo que se vió en el partido.

Aleví E:

Dragons 1 Aleví E 5.
Partit completissim davant rival directe que estava un punt darrere nostre. Dominat de principi a fi sense patir i el rival entregat des del principi gràcies a la intensitat defensiva i bones combinacions ofensives dels meus nois. Seguim a tres punts del líder.

Dragons 1 Alevin E 5.
Partido completisimo ante rival directo que estaba un punto detrás nuestro. Dominado de principio a fin sin sufrir y el rival entregado desde el principio gracias a la intensidad defensiva y buenas combinaciones ofensivas de mis chicos. Seguimos a tres puntos del líder.

Aleví F:

Raval 5-3 AF
Partit complicat on el rival ens va saber jugar molt bé i ens va superar en totes les facetes del joc. Ens vam anar al descans guanyant 1-3 on una segona part horrible ens va suposar la remuntada i perdre el partit.

Arrabal 5-3 AF
Partido complicado donde el rival nos supo jugar muy bien y nos supero en todas las facetas del juego. Nos fuimos al descanso ganando 1-3 donde una segunda parte horrible nos supuso la remontada y perder el partido.

Aleví G:

Sense dades