Espectacular partit del Prebenjamí A

Prebenjamí A:

Espectacular partit del Prebenjamí A de la Grama que l’enfrontava a líder del grup. En tot moment s’ha vist una Grama superior en tots els aspectes, i els nens sabien perfectament que calia fer-ho molt bé per superar el seu rival.
Felicitar als nens per la seva gran partit i a seguir lluitant per les primeres posicions d’una lliga molt disputada amb grans equips.

Espectacular partido del Prebenjamín A de la Grama que le enfrentaba a líder del grupo. En todo momento se ha visto una Grama superior en todos los aspectos, y los niños sabían perfectamente que había que hacerlo muy bien para superar a su rival.
Felicitar a los niños por su partidazo y a seguir luchando por las primeras posiciones de una liga muy disputada con grandes equipos.

Prebenjamí B:

Sant Andreu 6-2 Preb. B

Partit dificil i dur contra el segon classificat. Vam començar poc intensos i això ens penalitza ràpid amb un 3 – 0 al marcador en el primer quart.
Ja en el segon període es canvia l’actitud i vam començar a ser superiors al rival i marquem el 3-1. Seguim tenint bones oportunitats però no les vam materialitzar.
A la segona part mateixa tònica bon control, oportunitats però mala sort cara a gol. Ells les que tenen les marquen. Dos gols més posen el 5-1, al marcador. Sense venir-nos a baix seguim generant perill i una falta ens permet marcar el segon. Al final 6-2. Molt més voluminós el resultat del que s’ha vist al camp.

Sant Andreu 6-2 Preb. B

Partido dificil y duro contra el segundo clasificado. Empezamos poco intensos y eso nos penaliza rápido con un 3 – 0 en el marcador en el primer cuarto.
Ya en el segundo periodo se cambia la actitud y comenzamos a ser superiores al rival y marcamos el 3-1. Seguimos teniendo buenas oportunidades pero no las materializamos.
En la segunda parte misma tónica buen control, oportunidades pero mala suerte cara a gol. Ellos las que tienen las marcan. Dos goles más ponen el 5-1, en el marcador. Sin venirnos abajo seguimos generando peligro y una falta nos permite marcar el segundo. Al final 6-2. Mucho más abultado el resultado de lo visto en el campo.

Prebenjamí C:

Preb C: Partit perdut 1-4 contra el líder, gra actuació del porter contrari que ens ha parat algunes ocasions fins i tot de falta i ells han combinat molt bé, bones sensacions de totes maneres i a seguir treballant.

Preb C: Partido perdido 1-4 contra el líder, gra actuación del portero contrario que nos ha parado algunas ocasiones incluso de falta y ellos han combinado muy bien, buenas sensaciones de todos modos y a seguir trabajando.

Prebenjamí D:

Cinc copes 1-3 prebenjamí D:
Un partit en el qual érem un equip superior i en principi hauríem d’haver tingut un resultat bastant còmode, el nostre equip suc molt individualista i això ens va privar de cara a l’atac. El més positiu del partit és la victòria. Tres punts que serveixen per mantenir l’objectiu de l’equip que és lluitar pel setè lloc de la taula.

Cinc copes 1-3 prebenjamin D:
Un partido en el que éramos un equipo superior y en principio deberíamos haber tenido un resultado bastante cómodo, nuestro equipo jugo muy individualista y eso nos privó de cara al ataque. Lo más positivo del partido es la victoria. Tres puntos que sirven para mantener el objetivo del equipo que es luchar por el séptimo puesto de la tabla.

Prebenjamí E:

Sant Martí Condal 10-5 Prebenjamí E
Partit on l’equip contrari millor col·locat va materialitzar les ocasions que va tenir, pel nostre costat vam disputar el partit des del primer minut i vam poder fer-li 5 gols anem aprenent.

Sant Martí Condal 10 – 5 Prebenjamin E
Partido donde el equipo contrario mejor colocado materializó las ocasiones que tuvo, por nuestro lado disputamos el partido desde el primer minuto y pudimos hacerle 5 goles vamos aprendiendo.