Res més el Benjamí A,C i el D guanyen aquest cap de setmana.

Benjamí A:

FE GRAMA 2-1 SANT ANDREU

Primer quart bo, però no arriba el gol, a partir d’aquí l’equip no ha baixat el ritme i ens hem anat al descans 1-1. Tercer quart a bon ritme però no suficient per la nostra part i tornant a empatar, que ens anem 1-1al quart quart.
Els nens surten al màxim a la cambra i anotem el segon, 2-1 que surt d’una bona contra.
Cada vegada més prop de l’objectiu … mereixíem guanyar des del principi.

FE GRAMA 2-1 SANT ANDREU

Primer cuarto bueno, pero no llega el gol, a partir de ahí el equipo no ha bajado el ritmo y nos hemos ido al descanso 1-1 . Tercer cuarto a buen ritmo pero no suficiente por nuestra parte y volviendo a empatar, que nos vamos 1-1al cuarto cuarto.
Los niños salen a tope al cuarto y anotamos el segundo, 2-1 que sale de una buena contra.
Cada vez mas cerca del objetivo… mereciamos ganar desde el principio.

Benjamí B:

Benjamí B 0-5 Sant Gabriel

Partit nefast per oblidar, ens enfrontem a un rival directe i no vam tenir un bon dia i ens van passar per sobre en tots els quarts.

Benjamín B 0-5 Sant Gabriel

Partido nefasto para olvidar, nos enfrentamos a un rival directo y no tubimos un buen día y nos pasaron por encima en todos los cuartos.

Benjamí C:

Benjamí C 2-1 R.C.D. Espanyol C

Benjamí D:

Benjamin D 3-1 Llefia

Partit molt disputat, on la pilota parada va ser clau per endur-nos el partit. Primera part igualada on es va arribar al descans amb 0-0. A la represa els locals aconseguien posar-se per davant, però ràpid van reaccionar els visitants amb un gran gol de falta. Els locals seguien arribant i al final van tenir recompensa amb dues jugades assajades de còrner, on va sortir a la perfecció, i així emportar-nos els tres punts que ens fa seguir en la lluita per la quarta plaça.

Benjamin D 3-1 Llefia

Partido muy disputado, donde el balón parado fué clave para llevarnos el partido. Primera parte igualada donde se llegó al descanso con 0-0. En la reanudación los locales conseguían ponerse por delante, pero rápido reaccionaron los visitantes con un gran gol de falta. Los locales seguían llegando y al final tuvieron recompensa con dos jugadas ensayadas de corner, donde salió a la perfección, y así llevarnos los tres puntos que nos hace seguir en la pelea por la cuarta plaza.

Benjamí E:

Benjamí E a 2 – 4 Bellvitge
Partit de dues cares en el qual durant els dos primers quarts vam estar per davant, amb un resultat d’1 a 0. En iniciar el tercer quart, vam marcar el 2 a 0 que ens va desconnectar del partit i en una successió d’errors defensius permetem que ens anotar per quatre vegades. La nostra reacció va arribar tard i no va donar els seus fruits.

Benjamín E 2 – 4 Bellvitge
Partido de dos caras en el que durante los dos primeros cuartos estuvimos por delante, con un resultado de 1 a 0. Al iniciar el tercer cuarto, marcamos el 2 a 0 que nos desconectó del partido y en una sucesión de errores defensivos permitimos que nos anotarán por cuatro veces. Nuestra reacción llegó tarde y no dió sus frutos.

Benjamí F:

Hem començat el partit una mica malament, les dues primeres parts han anat una mica millor que les dues últimes, a part que els nens han sortit al terreny de joc despistats i, nosaltres amb el problema del porter i això tampoc ens ajuda, però bo ja seguirem millorant els errors.

Hemos empezado el partido un poco mal, las dos primeras partes han ido un poco mejor que las dos últimas, a parte de que los niños han salido al terreno de juego despistados y, nosotros con el problema del portero y eso tampoco nos ayuda, pero bueno ya seguiremos mejorando los errores.