Partit molt difícil del Benjamí D

Benjamí A:

Partit molt lluitat des del primer quart fins al tercer, ens hem anat al descans 3-1
Els hem aguantat molt bé però ells estan els primers. Quan han marcat el quart ens hem ensorrat però molt contents …

Partido muy luchado desde el primer cuarto hasta el tercero ,nos hemos ido al descanso 3-1
Los hemos aguantado muy bien pero ellos están los primeros. Cuando han marcado el cuarto nos hemos venido abajo pero muy contentos…

Fotos del partido: https://photos.app.goo.gl/evrTpUdFvP6Dy1hr9

Benjamí B:

Vila Olimpica 5-1 Benjamí B

Benjamí C:

Sistrells 2-4 Benjamí C

Benjamí D:

Badalona 2-2 Benjamin D

Partit molt difícil en el camp dels segons classificats en la lliga. Partit on els dos equips van lluitar com guerrers per emportar-se el partit. Els locals volien imposar el seu joc però els visitants defensaven molt bé, un unico error propociono l’1-0 local abans del descans. En el 3r temps la Grama ho va intentar però sense sort, l’últim quart va començar amb un gol en pròpia porta de la Grama però just la jugada després aconseguia posar-se a 1. A partir d’aquí lluitant fins al final, on una falta una mica mes avançada del mig camp, va propiciar l’empat. Llançament i rechaze que per al porter, però el segon rechaze la Grama va aconseguir materialitzar la jugada i emportar-se un gran punt del camp del segon. I així continuar la ratxa de l’equip que des de novembre no coneix la derrota.

Badalona 2-2 Benjamin D

Partido muy difícil en el campo de los segundos clasificados en la liga. Partido donde los dos equipos lucharon como guerreros por llevarse el partido. Los locales querian imponer su juego pero los visitantes defendian muy bien, un unico error propociono el 1-0 local antes del descanso. En el 3r tiempo la Grama lo intentó pero sin suerte, el último cuarto empezó con un gol en propia puerta de la Grama pero justo la jugada después conseguia ponerse a 1. A partir de ahí luchando hasta el final, donde una falta un poco mas avanzada del medio campo, propició el empate. Lanzamiento y rechaze que para el portero, pero el segundo rechaze la Grama consiguió materializar la jugada y llevarse un gran punto del campo del segundo. Y así continuar la racha del equipo que desde noviembre no conoce la derrota.

Benjamí E:

Premier 5-1 Benjamin I
Tres primers quarts molt bons contra el rival que millor futbol juga del grup. Després de rebre el primer gol en el primer quart i un altre en el segon, arribem a l’últim quart i anotem el 2 a 1 que va posar nerviós al rival, però el que va haver de ser un revulsiu va acabar fent que l’equip es tornés anàrquic i vam rebre 3 gols en els últims 5 minuts més per demèrit nostre que per mèrit del rival.

Premier 5 – 1 Benjamin E
Tres primeros cuartos muy buenos contra el rival que mejor fútbol juega del grupo. Tras recibir el primer gol en el primer cuarto y otro en el segundo, llegamos al último cuarto y anotamos el 2 a 1 que puso nervioso al rival, sin embargo lo que debió ser un revulsivo acabó haciendo que el equipo se volviera anárquico y recibimos 3 goles en los últimos 5 minutos más por demérito nuestro que por mérito del rival.

Benjamí F:

Benjamí F 7-1 Sants