Bon partit a casa contra rival directe de l´ Aleví B

Aleví A:

Aleví A 4 Vilassar de Dalt 6

Comencem el partit com el matí molt fred.
Acabem el primer quart 0-3 i vam començar el segon 0_4 en aquest moment juguem a futbol i fiquem 2 gols. Tercer quart ens acostem amb el 3-4 però en comptes d’empatar ens fiquen el 3-5 … En el quart quart fiquem el 4-5 i ens tornen a ficar 4-6.

Alevín A 4 Vilassar de Dalt 6

Comenzamos el partido como la mañana muy frío.
Terminamos el primer cuarto 0-3 y empezamos el segundo 0_4 en ese momento jugamos a fútbol y metemos 2 goles. Tercer cuarto nos acercamos con el 3-4 pero en vez de empatar nos meten el 3-5… En el cuarto cuarto metemos el 4-5 y nos vuelven a meter 4-6.

Aleví B:

AB 1-1 Sant Vicentí.

Bon partit a casa contra rival directe que portava un punt més que nosaltres. Ens vam avançar en el primer quart, i hem aguantat bé fins al final del segon que ens han marcat de falta directa. Ja amb el 1-1, amb cap hem anat a per la victòria, al 3r i 4rt quart hem estat una mica més actius, Hem tingut diverses ocasions per marcar el segon, fins i tot un travesser, però no ha pogut ser. Puntet que sap a poc però que ens fa seguir sumant. Marquem al 1r quart amb un molt bon gol d’Alex. A seguir.

AB 1-1  Sant Vicentí.

Buen partido en casa contra rival directo que llevaba un punto más que nosotros. Nos adelantamos en el primer cuarto, y hemos aguantado bien hasta el final del segundo que nos han marcado de falta directa. Ya con el 1-1, con cabeza hemos ido a por la victoria, en el 3r y 4rto cuarto hemos sido un poquito más activos, Hemos tenido varias ocasiones para marcar el segundo, incluso un larguero, pero no ha podido ser. Puntito que sabe a poco pero que nos hace seguir sumando. Marcamos en el 1r cuarto con un muy buen gol de Alex. A seguir.

Aleví C:

Aleví C 4-2 Escola Pia

Aleví D:

Aleví D 3- 4 Vila Olimpica

Aleví E:

Singuerlín 2-3 Aleví E

Aleví G:

Partit desastrós, marcat clarament per l’actuació arbitral expulsant a un aleví de 11 anys per preguntar-li que què li havia tret targeta, dos gols en clar fora de joc, se li va anar de les mans, d’altra banda estic content amb l’actitud i el bon joc dels nens que són els que menys culpa tenen de tot això.

Partido desastroso, marcado claramente por la actuación arbitral expulsando a un alevín de 11 años por preguntarle que porqué le había sacado tarjeta, dos goles en claro fuera de juego, se le fue de las manos, por lo demás estoy contento con la actitud y el buen juego de los niños que son los que menos culpa tienen de todo esto.