Bon partit el que es va veure al municipal per part del Cadet A

Cadete A:

CA 1 Sant Gabriel 1
Bon partit el que es va veure al municipal, on si algú va buscar la victòria fins al xiulet final van ser els colomencs.
El partit començava amb minuts de tempteig de tots dos conjunts, la Fundació intentava fer-se amb el control del partit i els de Sant Andrian intentaven contraatacar. Al minut 12 i després d’una assistència d’Oliver de cap, Abel de fort xut cap al 1-0. Minuts de desconcert de Sant Gabriel on la Grama va estrènyer, Oliver de xut creuat buscava el 2-0, però 7 minuts després i després d’una falta més que dubtosa a Javito, els visitants armaven un contraatac i posaven les taules en el marcador. Els blaus reaccionaven ràpid i Oliver abans del descans llançava una falta frontal que marxava fregant el travesser.
A la represa, mal inici de la Grama, on un Sant Gabriel més concentrat disposava de diverses ocasions per avançar-se al marcador. Passat el primer terç de la segona meitat, reacció dels de Santa Coloma que d’aquí al final de la trobada asediarían la porteria dels de sant Adrian a la recerca de la victòria. Eren diverses les ocasions del conjunt local per fer-se amb el partit, sobretot a pilota aturada, però no hi va haver sort i al final el partit va finalitzar amb el resultat de 1-1.
Gran actitud del conjunt de Manu que en tot moment van anar a pel partit.

CA 1 Sant Gabriel 1
Buen partido el que se vio en el municipal , donde si alguien buscó la victoria hasta el pitido final fueron los colomenses.
El partido empezaba con minutos de tanteo de ambos conjuntos , la Fundació intentaba hacerse con el control del partido y los de Sant Andrián intentaban contragolpear. En el minuto 12 y tras una asistencia de Oliver de cabeza, Abel de fuerte disparo hacia el 1-0. Minutos de desconcierto de Sant Gabriel donde la Grama apretó , Oliver de tiro cruzado buscaba el 2-0, pero 7 minutos después y tras una falta más que dudosa a Javito , los visitantes armaban un contragolpe y ponían las tablas en el marcador. Los azules reaccionaban rápido y Oliver antes del descanso lanzaba una falta frontal que se marchaba rozando el larguero.
En la reanudación , mal inicio de la Grama , donde un Sant Gabriel más concentrado disponía de varias ocasiones para adelantarse en el marcador. Pasado el primer tercio de la segunda mitad, reacción de los de Santa coloma que de aquí al final del encuentro asediarían la portería de los de sant Adrian en busca de la victoria. Eran diversas las ocasiones del conjunto local para hacerse con el partido, sobre todo a balón parado , pero no hubo suerte y al final el partido finalizó con el resultado de 1-1.
Gran actitud del conjunto de Manu que en todo momento fueron a por el partido.

Cadete B:

Llefiá1-3 CB
Partit que vam començar controlant com últimament, sense cap aproximació del rival, tenim un parell d’ocasions que no arribem a concretar, ells van estar més intensos i nosaltres deixem de tenir la pilota, al 25 moc la banqueta i faig dos canvis que ens donen serenitat una altra vegada i en una acció individual Gerard connecta el 0-1, vam seguir estrenyent, encara que ells tenien alguna aproximació perillosa i just abans del descans Guillem després moure l’equip la pilota molt bé filtra una passada espectacular entre dos defensors que Gerard culmina de forma magistral , era el 0-2 i descans. La segona part comença molt bé, tenint la pilota i en una falta molt llunyana, parlo amb Hugo i li dic que li pegui a porta …. doncs es treu un fort xut brutal, golàs !!!!!! Era el 0-3 i ens donava tranquil·litat, el partit estava controlat però l’àrbitre semblava que tenia ganes que el Llefià es fiqués i regala un penal inexistent al rival, es posen 1-3, al final el resultat es queda així .. ..a destacar a Gerard i Guillem.

Llefiá1-3 CB
Partido que empezamos controlando cómo últimamente,sin ninguna aproximación del rival,tenemos un par de ocasiones que no llegamos a concretar,ellos estuvieron más intensos y nosotros dejamos de tener el balón, en el 25 muevo el banquillo y hago dos cambios que nos dan serenidad otra vez y en una acción individual Gerard enchufa el 0-1 ,seguimos apretando, aunque ellos tenían alguna aproximación peligrosa y justo antes del descanso Guillem tras mover el equipo el balón muy bien filtra un pase espectacular entre dos defensores que Gerard culmina de forma magistral,era el 0-2 y descanso. La segunda parte empieza muy bien, teniendo la pelota y en una falta muy lejana, hablo con Hugo y le digo que le pegue a puerta….pues se saca un zapatazo brutal, golazo!!!!!! Era el 0-3 y nos daba tranquilidad, el partido estaba controlado pero el árbitro parecía que tenía ganas de que el Llefiá se metiese y regala un penalti inexistente al rival,se ponen 1-3, al final el resultado se queda así….a destacar a Gerard y Guillem.

Cadete C:

Cadet C1
Santa Eulàlia 2
Partit contra el segon classificat on la Grama va donar una lliçó de joc i d’intensitat. Des del començament els de Kevin Pérez van sortir a pressionar a dalt a l’equip visitant, portant el domini de pilota i les ocasions. En una jugada i aprofitant la defensa avançada dels locals el Santa Eulàlia es va posar per davant en el marcador. La segona part tindria la mateixa dinàmica, una passada entre línies i aprofitant el desconcert de la defensa local arribaria el 0-2. Uns minuts després Estima’t retallaria distàncies. Però la falta d’efectivitat de cara a porteria durant tot el partit va condemnar els rivals que van treure un resultat injust contra un rival difícil.

Cadete C 1
Santa Eulalia 2
Partido contra el segundo clasificado donde la Grama dió una lección de juego y de intensidad. Desde el comienzo los de Kevin Pérez salieron a presionar arriba al equipo visitante, llevando el dominio de balón y las ocasiones. En una jugada y aprovechando la defensa adelantada de los locales el Santa Eulalia se puso por delante en el marcador. La segunda parte tendría la misma dinámica, un pase entre líneas y aprovechando el desconcierto de la defensa local llegaría el 0-2. Unos minutos después Ámate recortaría distancias. Pero la falta de efectividad de cara a portería durante todo el partido condenó a los rivales que sacaron un resultado injusto contra un rival difícil.

Cadete E:

Parc 1-5 Cadete E

Cadete F:

Cadete F 0-4 Imperio