Gran partit del Infantil D

Infantil A:

Partit molt dur contra el 4t classificat, l’únic que ens havia tret dos punts. Primera part molt intensa amb ells jugant al límit del reglament. Busquem bé les bandes després de la mitja part i va ser un partit on l’Infantil A va competir molt bé en tots els sentits tant físicament com en actitud. No se’ls pot retreure res a aquests nois que avui es van deixar la pell al camp contra un equip que li van treure 9 grogues i una vermella. No és un pas enrere crec que en actitud hem guanyat un plus. Orgullosos del Partit que vam fer que no vam tenir l’encert dalt, contra un gran porter que el va treure tot.

Partido muy duro contra el 4º clasificado, el único que nos había quitado dos puntos. Primera parte muy intensa con ellos jugando al límite del reglamento. Buscamos bien las bandas tras la media parte y fué un partido donde el Infantil A compitió muy bien en todos los sentidos tanto físicamente como en actitud. No se les puede reprochar nada a estos chicos que hoy se dejaron la piel en el campo contra un equipo que le sacaron nueve amarillas y una roja. No es un paso atrás creo que en actitud hemos ganado un plus. Orgullosos del Partido que hicimos que no tuvimos el acierto arriba, contra un gran portero que lo sacó todo.

Infantil B:

Infantil B. Avui la veritat que era un partit per guanyar jugavem contra el desè classificat, i no volíem perdre l’estela del primer que ho teníem a 6 punts havent de venir a casa, la veritat que vam sortir dominant la posició de pilota com normalment fem , d’això va arribar el 1-0, després ens van empatar en una jugada d’un error de defensa amb porter i en els compassos finals de la primera part vam marcar el 2-1. A la segona part van sortir amb la mateixa tònica, havíem de marxar amb el domini de la pilota vam tenir un parell d’ocasions clares per materialitzar-les i no ho vam fer i faltant uns 20 minuts per acabar el partit van expulsar a un jugador per doble groga ia partir de aquí canvi tot justament en la següent ocasió ens van empatar 2-2 i els últims 20 minuts se’ns van fer molt llargs amb un jugador menys a nosaltres només ens valia la victòria i ens vam anar a l’atac tot i tenir un jugador menys i en una contra ens van fer el 2 a 3 bo molt bona primera part i la segona part fins que ens van expulsar al jugador i ens vam quedar en inferioritat numèrica i bé, s’acaben aquí una miqueta les esperances que teníem pel títol de Lliga.

Infantil B. Hoy la verdad que era un partido para ganar jugabamos contra el décimo clasificado, y no queríamos perder la estela del primero que lo teníamos a 6 puntos teniendo que venir a casa, la verdad que salimos dominando la posición de balón como normalmente hacemos, de ello llegó el 1-0, luego nos empataron en una jugada de un error de defensa con portero y en los compases finales de la primera parte marcamos el 2-1. En la segunda parte salieron con la misma tónica, teníamos que irnos con el dominio de la pelota tuvimos un par de ocasiones claras para materializarlas y no lo hicimos y faltando unos 20 minutos para acabar el partido expulsaron a un jugador por doble amarilla y a partir de ahí cambio todo justamente en la siguiente ocasión nos empataron 2-2 y los últimos 20 minutos se nos hicieron muy largos con un jugador menos a nosotros solo nos valía la victoria y nos fuimos al ataque a pesar de tener un jugador menos y en una contra nos hicieron el 2 a 3 bueno muy buena primera parte y la segunda parte hasta que nos expulsaron al jugador y nos quedamos en inferioridad numerica y bueno, se acaban ahí un poquito las esperanzas que teníamos por el título de Liga

Infantil C:

Partit al Municipal de Bufalà en el qual, un equip de segon any va posar el físic i no el joc. Els gols van ser a pilota parada, nosaltres si intentem generar ocasions però no van sorgir resultat final 5-0.

Partido en el Municipal de bufalá en el cual, un equipo de segundo año puso el físico y no el juego. Los goles fueron a balón parado, nosotros si intentamos generar ocasiones pero no surgieron resultado final 5-0.

Infantil D:

Infantil D 7 stoitchov 1
Partido en el que hoy los niños han salido con actitud compromiso e intensidad y hemos mandado en el partido en todo momento este es el camino que tenemos que seguir manteniendo.
Infantil D 7 stoitchov 1
Partido en el que hoy los niños han salido con actitud compromiso e intensidad y hemos mandado en el partido en todo momento este es el camino que tenemos que seguir manteniendo.
Infantil E:

IE 1-7 Badalona

Partit que ens ho podíem haver portat o fer alguna cosa més.

Tot i el resultat ha hagut una gran diferència de l’anada a la tornada, ja que en l’anada vam jugar pitjor i l’equip rival va aconseguir encaixar més gols i nosaltres cap. A la tornada el rival ha marcat menys i nosaltres hem aconseguit un i podríem haver encaixat algun més. Després dels tres primers gols del rival ens hem ensorrat i hem baixat el ritme. Abans que el rival encaixarà el primer hem tingut moltes ocasions però cap amb sort. A la mitja part ens hem anat 1-5, l’equip estava desanimat i cansat. La segona part hem tornat a tenir ocasions però cap sense èxit i el rival ha aconseguit dos gols més per allunyar-se del marcador.

Dolors: l’equip va millorant i es nota des de com vam començar a com estem ara. Hem escalat diversos llocs en la classificació i cal intentar seguir per aquest camí. Hem jugat contra els tercers i s’ha notat, però tot i així l’equip ha donat la talla.

IE 1-7 Badalona

Partido que nos lo podíamos haber llevado o hacer algo más.

A pesar del resultado ha habido una gran diferencia de la ida a la vuelta, ya que en la ida jugamos peor y el equipo rival consiguió encajar más goles y nosotros ninguno. En la vuelta el rival ha marcado menos y nosotros hemos conseguido uno y podríamos haber encajado alguno más. Tras los tres primeros goles del rival nos hemos venido abajo y hemos bajado el ritmo. Antes de que el rival encajará el primero hemos tenido muchas ocasiones pero ninguna con suerte. A la media parte nos hemos ido 1-5, el equipo estaba desanimado y cansado. La segunda parte hemos vuelto a tener ocasiones pero ninguna sin éxito y el rival ha conseguido dos goles más para alejarse del marcador.

Dolors: el equipo va mejorando y se nota desde como empezamos a como estamos ahora. Hemos escalado varios puestos en la clasificación y hay que intentar seguir por este camino. Hemos jugado contra los terceros y se ha notado, pero aún así el equipo ha dado la talla.