Gran resultat del Prebenjamí C

Prebenjamí A:

Durant derrota aquest cap de setmana entre dos equips igualats a punts i que lluitaven per la segona posició. La Grama va sortir com sempre a l’atac amb el seu sistema 2-1-3 i ells ben posicionats enrere esperant per sortir a l’atac. la Grama va tenir moltes oportunitats i no les va materialitzar, l’Europa les poques que va tenir les va marcar. Així és el futbol, ​​de tot s’aprèn i aquesta derrota ens ajudarà a créixer més.
La setmana que ve un altre partit dur contra el Sant Gabriel. A seguir treballant …

Dura derrota este fin de semana entre dos equipos igualados a puntos y que luchaban por la segunda posición. La Grama salió como siempre al ataque con su sistema 2-1-3 y ellos bien posicionados atrás esperando para salir al ataque. la Grama tuvo muchas oportunidades y no las materializó, el Europa las pocas que tuvo las marcó. Así es el futbol, de todo se aprende y esta derrota nos ayudará a crecer más.
La semana que viene otro partido duro contra el Sant Gabriel. A seguir trabajando…

Prebenjamí C:

Cinc cols 0-11 Preb-C
Bon partit del Preb-C, encara que en el primer temps una mica adormits s’han anat despertant a mesura que jugaven, i dominant des del primer minut.

Cinc coles 0-11 Preb-C
Buen partido del Preb-C, aunque en el primer tiempo algo dormidos se han ido despertando a medida que jugaban, y dominando desde el primer minuto.

Prebenjamí D:

Prebenjamí d 4-5 Singuerlin: partit en què ha quedat remarcat notablement la millora de l’equip, ja que en l’anada el resultat va ser molt voluminós en contra i aquest cop, anàvem empat fins a l’últim minut. Vam aconseguir remuntar un partit que se’ns havia complicat i fins i tot vam tenir ocasions per posar-nos per davant però lamentablement la sort no va estar de la nostra part i vam acabar concedint un gol al final del partit aparentment en fora de joc. Content amb l’equip.

Prebenjamin d 4-5 singuerlin: partido en el que ha quedado remarcado notablemente la mejora del equipo, ya que en la ida el resultado fue muy abultado en contra y esta vez, íbamos empate hasta el último minuto. Conseguimos remontar un partido que se nos había complicado e incluso tuvimos ocasiones para ponernos por delante pero lamentablemente la suerte no estuvo de nuestra parte y acabamos concediendo un gol al final del encuentro aparentemente en fuera de juego. Contento con el equipo.

Prebenjamí E:

Un partit que vam jugar amb 6 i sense canvis, però encara així lluitem, ens esforcem i vam tenir ocasions per posar-nos per davant.

Un partido que jugamos con 6 y sin cambios, pero aún asi luchamos, nos esforzamos y tuvimos ocasiones para ponernos por delante.