Partit molt complicat de l’Infantil A

Infantil A:

Partit complicat contra un equip que per a mi era un dels millors amb la pilota als peus. Veníem de no competir durant dues setmanes i això va passar factura, en els primers cinc minuts vam tenir quatre clares ocasiónes que no vam saber aprofitar, però ells en dues contres es van posar 0-2 al marcador i així acabo la 1ª part. A la segona vam avançar línies, vam jugar amb un punta més intentant fer diagonals ja que ells eren baixets i de 1r any. En el min. 1 Lucas marcava i semblava que l’infantil anava a per totes però al moment l’Hospi va marcar el 3r d’aquí ja un partit boig que a falta de 10 min i bolcats dalt vam marcar el 2n podíem a veure empatat però també perdut per més. Els últim minuts van ser un estira i arronsa dels dos, però no vam ser prou agressius en el futbolístic es refereix i no aprofitem que érem més grans que ells, partit per oblidar. El pitjor va ser no sumar els punts i dedicar aquesta victòria al nostre company Ivan. No ens vindrem a baix, corregirem errors i tornarem amb més forces en dues setmanes que han estat molt difícils per a nosaltres. Però és excusa ningú va dir que aquesta lliga estava guanyada.

Partido complicado contra un equipo que para mí era uno de los mejores con el balón en los pies. Veníamos de no competir durante dos semanas y eso pasó factura, en los primeros cinco minutos tuvimos cuatro claras ocasiónes que no supimos aprovechar, pero ellos en dos contras se pusieron 0-2 en el marcador y así acabo la 1ª parte. En la segunda adelantamos líneas, jugamos con un punta más intentando hacer diagonales ya que ellos eran bajitos y de 1er año. En el min. 1 Lucas marcaba y parecía que el infantil iba a por todas pero al momento el Hospi marcó el 3º de ahí ya un partido loco que a falta de 10 min y volcados arriba marcamos el 2º podíamos a ver empatado pero tambien perdido por más. Los último minutos fueron un toma y daca de los dos, pero no fuimos lo suficiente agresivos en lo futbolístico se refiere y no aprovechamos que éramos más grandes que ellos, partido para olvidar. Lo peor fué no sumar los puntos y dedicarle esta victoria a nuestro compañero Iván. No nos vendremos abajo, corregiremos errores y volveremos con más fuerzas en dos semanas que han sido muy difíciles para nosotros. Pero es excusa nadie dijo que esta liga estaba ganada.

Infantil B:

Partit a priori contra un equip de la part de baix de la taula i en principi hauria de ser favorable. Sortim a jugar la pilota ia tenir el control de la pilota, i en efecte en ells van fer un plantejament defensiu en el qual al principi ens va costar, més que res perquè movien molt la pilota i ens va costar una miqueta arribar a porta, tot i haver tingut quatre o cinc oportunitats clara no vam anar amb 1-0 al marcador al descans. A la segona part l’altre equip ja estava més cansat i nosaltres vam fer més patent el nostre domini de la pilota i així van anar arribant els nombroses ocasions i amb això els gols. Bones sensacions per seguir treballant pels partits que ve que són més rellevant.

Partido a priori contra un equipo de la parte de abajo de la tabla y en principio tendría que ser favorable. Salimos a jugar la pelota y a tener el control del balón, y en efecto en ellos hicieron un planteamiento defensivo en el cual al principio nos costó, más que nada porque movían mucho la pelota y nos costó un poquito llegar a puerta, a pesar de haber tenido cuatro o cinco oportunidades clara no fuimos con 1-0 en el marcador al descanso. En la segunda parte el otro equipo ya estaba más cansado y nosotros hicimos más patente nuestro dominio del balón y así fueron llegando los numerosas ocasiones y con ello los goles. Buenas sensaciones para seguir trabajando para los partidos que viene que son más relevante.

Infantil C:

Partit en Montigalà que va començar amb diverses accions nostres, però poc a poc el local es va anar assentant en el partit, vam ser encaixant els gols i va acabar el partit amb una golejada que no es mereixia l’equip.

Partido en Montigalá que empezó con varias acciones nuestras, pero poco a poco el local se fué asentando en el partido, fuimos encajando los goles y acabó el partido con una goleada que no se merecía el equipo.

Infantil D:

Infantil D 1 Hospitalenc 1
Partit molt competit per ambdós equips, i en el qual nosaltres cada dia anem a més. Estem aprenent a patir en els partits.

Infantil D 1 Hospitalense 1
Partido muy competido por ambos equipos, y en el que nosotros cada dia vamos a más. Estamos aprendiendo a sufrir en los partidos.

Infantil E:

IE 1-5 Les corts

Partit que inicialment ha estat molt igualat. Durant els quinzes primers minuts hem tingut totalment la possessió de la pilota i no els deixàvem sortir del seu camp. Després de tres errades en defensa el rival ha aconseguit posar-se per davant en el marcador. Ens hem anat a la mitja part 0-3 perdent. Després de sortir a la segona part la cosa no ha millorat. El rival ha aconseguit encaixar dos gols més per allunyar-se del marcador i faltant cinc minuts per acabar hem aconseguit marcar un gol. Partit molt dolent per la nostra part, es podria haver fet més.

IE 1-5 Les corts

Partido que inicialmente ha estado muy igualado. Durante los quinces primeros minutos hemos tenido totalmente la posesión del balón y no les dejábamos salir de su campo. Tras tres fallos en defensa el rival ha conseguido ponerse por delante en el marcador. Nos hemos ido a la media parte 0-3 perdiendo. Tras salir a la segunda parte la cosa no ha mejorado. El rival ha conseguido encajar dos goles más para alejarse del marcador y faltando cinco minutos para acabar hemos conseguido marcar un gol. Partido muy malo por nuestra parte, se podría haber hecho más.