Gran victòria del nostre Benjamí C

Benjamí A:

HORTA 2 BA 2
Primer quart bo però no arriba el gol, a partir d’aquí, l’equip no ha baixat el ritme i ens hem anat al descans 2-0 perdent en l’últim minut. Tercer quart a bon ritme per la nostra part i tornant a perdre, que ens anem 2-0 al quart quart.
Els nens surten al màxim a la cambra i anotem el primer, 2-1 que surt d’una bona contra i per últim anotem el segon de penal 2-2.
Resultat injust, mereixíem guanyar.

HORTA 2 BA 2
Primer cuarto bueno pero no llega el gol, apartir de ahí, el equipo no ha bajado el ritmo y nos hemos ido al descanso 2-0 perdiendo en el último minuto. Tercer cuarto a buen ritmo por nuestra parte y volviendo a perder, que nos vamos 2-0 al cuarto cuarto.
Los niños salen a tope al cuarto y anotamos el primero, 2-1 que sale de una buena contra y por ultimo anotamos el segundo de penalti 2-2.
Resultado injusto, mereciamos ganar.

Benjamí B:

Santa Eulàlia 4-2 BB
Fins al final anavem 2-1 contra un rival de dalt i competint genial.

Santa Eulalia 4 – 2 BB
Hasta el final ibamos 2-1 contra un rival de arriba y compitiendo genial.

Benjamí C:

Sangra 3- BC 4
Gran victòria en un dels camps més difícils de la categoria, que ha permès que la Grama s’acosti a la zona alta de la classificació. Malgrat un bon inici de partit i dominar, els locals es van avançar i van arribar al descans amb 2-0.
Però després de la mitja part la Grama va saber reaccionar i, mantenint el mateix estil, van remuntar el partit.

Sangra 3- BC 4
Gran victoria en uno de los campos más difíciles de la categoría, que ha permitido que la Grama se acerque a la zona alta de la clasificación. A pesar de un buen inicio de partido y dominar, los locales se avanzaron y llegaron al descanso con 2-0.
Pero después de la media parte la Grama supo reaccionar y, manteniendo el mismo estilo, remontaron el partido.

Benjamí D:

Hospitalenc 6-10 Benjamin D
Partit de molts gols on els visitants van començar per darrere, però després refer-se i remuntar el partit, el van controlar en tot moment sense patir en cap moment.

Hospitalense 6-10 Benjamin D
Partido de muchos goles donde los visitantes empezaron por detras, pero tras reponerse y remontar el partido, lo controlaron en todo momento sin padecer en ningún momento.

Benjamí E:

Bon partit en què l’equip va treballar bé durant tot el partit, després avançar-per dues vegades amb seguint el 0 a 2 el rival es va abocar a l’atac i després l’1 2 un pèrdua de pilota va propiciar el gol de l’empat.
La sort no va acompanyar a la sortida d’un córner i un rebot va introduir la pilota fent pujar el definitiu 3-2 al marcador. En l’últim minuts en un servei de falta estrellats dues vegades la pilota al pal.
Bon partit en què vam merèixer més.

Buen partido en el que el equipo trabajó bien durante todo el partido, tras adelantarnos por dos veces con siguiendo el 0 a 2 el rival se abocó al ataque y tras el 1 a 2 un pérdida de balón propició el tanto del empate.
La suerte no acompaño a la salida de un córner y un rebote introdujo el balón haciendo subir el definitivo 3-2 al marcador. En el último minutos en un saque de falta estrellados dos veces el balón al poste.
Buen partido en el que merecimos más.

Benjamí F:

El partit va començar força bé, nosaltres pressionant a dalt tenint ocasions, i així ens va arribar el nostre primer gol després d’un rebot a causa d’un rebuig del porter, encara que ja havíem marcat un, l’equip va seguir pressionant a dalt fins al final i així vam aconseguir emportar-nos la victòria, tot i que encara cal millorar alguns aspectes tant defensius com ofensius, treballarem en això.

El partido comenzó bastante bien, nosotros presionando arriba teniendo ocasiones, y así nos llegó nuestro primer gol después de un rebote a causa de un rechazo del portero, aún que ya habíamos marcado uno, el equipo siguió presionando arriba hasta el final y así conseguimos llevarnos la victoria, aunque todavía hay que mejorar algunos aspectos tanto defensivos como ofensivos, trabajaremos en ello.