Gairebé ple dels nostres Alevins !!!

Aleví A:

Aleví A 4 Mataró 3
Partit d’infart.
Primer quart molt competit però controlat, ens posem 2 a 0.
En el segon quart vam seguir la mateixa dinàmica però en comptes de culminar diverses jugades clares en gol tot seguit ens fiquen ells el primer i just abans d’acabar ens empaten.
Al tercer quart ens posem 3 a 2 però ens tornen a empatar 3-3.
En l’últim quart vam seguir treballant el partit, vam aconseguir el 4 a 3 i sabem patir els atacs del contrari.

Bones intencions, bona feina. Cal seguir !!!

Alevín A 4 Mataró 3
Partido de infarto.
Primer cuarto muy competido pero controlado, nos ponemos 2 a 0.
En el segundo cuarto seguimos la misma dinámica pero en vez de culminar varias jugadas claras en gol seguidamente nos meten ellos el primero y justo antes de terminar nos empatan.
En el tercer cuarto nos ponemos 3 a 2 pero nos vuelven a empatar 3-3.
En el último cuarto seguimos trabajando el partido, conseguimos el 4 a 3 y sabemos sufrir los ataques del contrario.

Buenas intenciones, buen trabajo. Hay que seguir!!!

Aleví B:

AB 4-0 AB Mercantil
Molt bon partit de l’equip a casa contra un rival directe. Ens vam avançar en el 1r quart 1-0. El segon el vam aguantar molt bé. I ja en el tercer vam anar amb tot a pel segon i vam tenir la sort de ficar el 2-0. Aquí ja ens relaxem una mica, i en una contra es va quedar Alex només davant el porter i un jugador de l’equip rival li va entrar per darrere i el van expulsar. Jugant l’últim quart amb un jugador més acabem marcant el 3r i el 4t

AB 4-0 AB Mercantil
Muy buen partido del equipo en casa contra un rival directo. Nos adelantamos en el 1er cuarto 1-0. El segundo lo aguantamos muy bien. Y ya en el tercer fuimos con todo a por el segundo y tuvimos la suerte de meter el 2-0. Ahí ya nos relajamos un poco, y en una contra se quedó Alex sólo delante del portero y un jugador del equipo rival le entró por detrás y lo expulsaron. Jugando el último cuarto con un jugador más acabamos marcando el 3o y el 4o

Aleví C:

AC 6 CP Sarrià 4.
Gran partit de l’AC on jugava contra un equip de segon any on va encaixar tots els gols a pilota parada a causa de la diferència física. Però tot i així el nostre AC es va posar a jugar i imposar el seu joc i va acabar emportant-3 punts més que merescuts gràcies al hat trick d’Izan i gols d’Omar, Quique i Biel (1)

AC 6 CP Sarriá 4.
Partidazo del AC donde jugaba contra un equipo de segundo año donde encajó todos los goles a balón parado debido a la diferencia física. Pero aún así nuestro AC se puso a jugar e imponer su juego y acabó llevándose 3 puntos más que merecidos gracias al hat trick de Izan y goles de Omar, Quique y Biel (1)

Aleví D:

Ad 3-2 Pujades
Partit molt igualat on nosaltres vam tenir més fortuna cara a porta. Era un rival directe que els deixem darrera nostre. A seguir amb la dinàmica i així aconseguirem l’objectiu.

Ad 3-2 Pujades
Partido muy igualado donde nosotros tuvimos más fortuna cara a porteria. Era un rival directo que los dejamos detrás nuestro. A seguir con la dinamica y así conseguiremos el objetivo.

Aleví E:

La Florida 1 Aleví E 10
Partit sense gaire història, dominat de principi a fi, amb el nostre jugador Anthony ficant i donant gols per als seus companys. Ens serveix per preparar els dos partits que decidiran si seguim lluitant per la lliga.

La Florida 1 Alevin E 10
Partido sin mucha historia, dominado de principio a fin, con nuestro jugador Anthony metiendo y dando goles para sus compañeros. Nos sirve para preparar los dos partidos que decidirán si seguimos peleando por la liga.

Aleví F:

Aleví F 3-2 Young Talent
Partit complicat contra un rival que es va ficar en el seu camp, alhora que sortint a la contra on es van avançar 0-1 i ens va costar donar-li la volta al resultat. Partit molt bo dels xavals !!!

Alevín F 3-2 Young Talent
Partido complicado contra un rival que se metió en su campo, a la vez que saliendo a la contra donde se adelantaron 0-1 y nos costó darle la vuelta al resultado. Partido muy bueno de los chavales!!!

Aleví G:

Barcino 8-5 AG
Partit molt dolent, vam començar perdent, i així continuem tot el partit, a remolc, rival que s’ho va creure molt més que nosaltres perquè pel que fa a joc no eren per res superiors, no vam estar encertats en cap faceta, no era el nostre dia.

Barcino 8-5 AG
Partido muy malo, empezamos perdiendo, y así continuamos todo el partido, a remolque, rival que se lo creyó mucho más que nosotros porque en cuanto a juego no eran para nada superiores, no estuvimos acertados en ninguna faceta, no era nuestro dia.