Cinquanta per cent d’encert dels nostres Prebenjamins.

Prebenjamí B:

Preb b 8-2 Poble nou

Enpezaba el partit molt bé per a la Grama que marcava als pocs minuts del començament. El Poblenou va aprofitar la seva única ocasió per empatar. Però nosaltres ràpidament vam saber reaccionar i posar el 2-1 al marcador. Aquí va començar el monòleg de l’equip local que va donar els seus fruits en el tercer quart en aconseguir tres gols més. Amb un còmode 5-1 al marcador l’últim quart va servir per provar coses noves i seguir creixent com a equip i deixar el 8-2 definitiu.

Preb b 8-2 Poble nou

Enpezaba el partido muy bien para la Grama que marcaba a los pocos minutos del comienzo. El Poblenou aprovechó su única ocasión para empatar. Pero nosotros rápidamente supimos reaccionar y poner el 2-1 en el marcador. Aquí empezó el monólogo del equipo local que dió sus frutos en el tercer cuarto al conseguir tres goles más. Con un cómodo 5-1 en el marcador el último cuarto sirvió para probar cosas nuevas y seguir creciendo como equipo y dejar el 8-2 definitivo.

Prebenjamí C:

Preb C: perdem el partit 1-0, molt adormits desaprofitant ocasions i deixant escapar la lliga, no ha creat joc el rival però no hem sabut aprofitar el nostre potencial avui, la setmana que ve contra el líder per tornar a ficar-nos en la baralla.

Preb C: perdemos el partido 1-0, muy dormidos desaprovechando ocasiones y dejando escapar la liga, no ha creado juego el rival pero no hemos sabido aprovechar nuestro potencial hoy, la semana que viene contra el líder para volver a meternos en la pelea.

Prebenjamí D:

Pred 4-2 Llefia
Partit contra un rival difícil però hem tingut els avantatges que els ha faltat el porter titular, i han hagut de posar a un jugador no tenint cap canvi i el vam aprofitar marcant 4 gols, però ells han tingut la sort que la nostra defensa ha comès alguns errors que ens va penalitzar amb dos gols.

PreD 4-2 Llefia
Partido contra un rival difícil pero hemos tenido las ventajas que les ha faltado el portero titular, y han tenido que poner a un jugador no teniendo ningún cambio y lo aprovechamos marcando 4 goles, pero ellos han tenido la suerte de que nuestra defensa ha cometido algunos errores que nos penalizó con dos goles.

Prebenjamí E:

Alzamora 3-2 Pre E