Només el Cadet A i l’E puntuen aquest cap de setmana.

Cadete A:

CA 5-2 FIGUERES
Aviat va obrir el marcador l’equip blau! Als 9 segons Oliver cap al 1-0. 15 min després era Hernando qui de rematada feia el 2-0 després de rematar una falta ben executada per Yago. A partir d’aquí, gran joc combinatiu dels locals que trenaven nombroses jugades i nombroses ocasions per augmentar el marcador. No seria fins al minut 37, quan Abel recollia una bona passada de Javito i feia el 3-0. Poc després, el Figueres escurçaria distàncies i amb el 3-1 arribaríem al descans.
A la represa, relaxació de la Grama, que en veure tan superior a la primera part, porto al relax dels blaus … aquesta baixada d’intensitat la va aprofitar el Figueres per fer el 3-2. Reacció dels de Santa Coloma, que donant entrada de refresc, va aconseguir tornar a la intensitat i joc inicial, i pujar dos gols més al marcador, Aleix Tiburcio cap al 4-2 de cap després d’un gran centre de Cortés, i Yago de magistral lliure directiu posava el 5-2 final.Otra victòria més del cadet a, que no coneix la derrota en aquesta segona volta!

CA 5-2 FIGUERES
Pronto abrió el marcador el equipo azulon! A los 9 segundos Oliver hacia el 1-0. 15 min después era Hernando quien de remate hacía el 2-0 tras rematar una falta bien ejecutada por Yago. A partir de aquí, gran juego combinativo de los locales que trenzaban numerosas jugadas y numerosas ocasiones para aumentar el marcador. No sería hasta el minuto 37, cuando Abel recogía un buen pase de Javito y hacía el 3-0. Poco después, el Figueres acortaría distancias y con el 3-1 llegariamos al descanso.
En la reanudación , relajación de la Grama, que al verse tan superior en la primera parte, llevo al relax de los azules…esta bajada de intensidad la aprovechó el Figueres para hacer el 3-2. Reacción de los de Santa Coloma, que dando entrada de refresco, logró volver a la intensidad y juego inicial, y subir dos tantos más al marcador ,Aleix Tiburcio hacia el 4-2 de cabeza tras un gran centro de Cortés, y Yago de magistral libre directivo ponía el 5-2 final.Otra victoria más del cadete A, que no conoce la derrota en esta segunda vuelta!

Cadete B:

Júpiter 4-3 CB
Boníssima primera part on vam sortir amb una pressió alta, i de seguida ens posem 0-1 amb una arribada per la dreta amb centre i volea espectacular de Guillem, seguim dominant i filtrant una passada perfecta perquè Gerard s’escapi i defineixi magistralment, era el 0 -2, es posen 1-2 en una contra en fora de joc clamorós i es fiquen en el partit però una acció individual de Raúl que treballa fins a l’extenuació acaba amb passada de la mort a Arnau que fica el 1-3.
Segona part on els primers minuts són de domini tranquil nostre, però fiquen el 2-3 fruit d’un error nostre i comencen a haver-hi dubtes en la sortida de pilota, seguim cometent errors i en 20 minuts aconsegueixen remuntar el marcador 4-3, el intentem i tenim algunes oportunitats però molt desordenats, dels 4 gols 3 errors individuals són massa per guanyar a un bon rival, seguirem treballant !!! Gran primera part !!

Júpiter 4-3 CB
Buenísima primera parte donde salimos con una presión alta,y enseguida nos ponemos 0-1 con una llegada por la derecha con centro y volea espectacular de Guillém, seguimos dominando y filtrando un pase perfecto para que Gerard se escape y defina magistralmente, era el 0-2, se ponen 1-2 en una contra en fuera de juego clamoroso y se meten en el partido pero una acción individual de Raúl que trabaja hasta la extenuación acaba con pase de la muerte a Arnau que mete el 1-3.
Segunda parte dónde los primeros minutos son de dominio tranquilo nuestro, pero meten el 2-3 fruto de un error nuestro y empiezan a haber dudas en la salida de balón, seguimos cometiendo errores y en 20 minutos logran remontar el marcador 4-3, lo intentamos y tenemos algunas oportunidades pero muy desordenados, de los 4 goles 3 errores individuales son demasiados para ganar a un buen rival, seguiremos trabajando!!! Gran primera parte!!

Cadete C:

Cadet C 0
Europa 3
Mal partit del cadet c davant d’un rival que no perdona. La primera part va començar amb un Europa dominant el joc, volent tenir la pilota i més encertats que els locals. La Grama va disposar d’ocasions per avançar-se però la falta d’encert ho pagarien en la segona meitat i a pilota aturada on els visitants no van fallar.

Cadete C 0
Europa 3
Mal partido del cadete c delante de un rival que no perdona. La primera parte comenzó con un Europa dominando el juego, queriendo tener el balón y más acertados que los locales. La Grama dispuso de ocasiones para adelantarse pero la falta de acierto lo pagarían en la segunda mitad y a balón parado donde los visitantes no fallaron.

Cadete D:

Derbi contra l’Imperi que va començar sense cap tipus de rigor amb pilota i sent molt agressiu en les accions. El partit va arribar al 0-2 i vam ficar un but … però el partit va acabar 1-4

Derbi contra el Imperio que empezó sin ningún tipo de rigor con balón y siendo muy agresivo en las acciones. El partido llegó al 0-2 y metimos un gol…pero el partido acabo 1-4

Cadete E:

Atlètic la Palma 0-6 Cadet E

Partit plàcid per als visitants, tot el joc dominat i sense donar opció cap al rival en tot el partit.

Atlétic la Palma 0-6 Cadete E

Partido plácido para los visitantes, todo el juego dominado y sin dar opción ninguna al rival en todo el partido.