Partit important davant el Vilassar de Mar

12/01/2023

Aquest diumenge a partir de les 11:45h, el nostre primer equip us necessita al Nou Municipal de Santa Coloma. Els homes de Manu Peláez reben a la UE Vilassar de Mar, equip que ocupa places de descens directe amb 11 punts al seu casiller. Abans de la disputa de la dissetena jornada, els colomencs estan a 6 punts del conjunt que visitarà l’estadi.

Davant la dinàmica que acumula el primer equip i la necessitat de sumar els 3 punts per redreçar el rumb, volem que la màxima gent possible acudeixi a l’estadi i fem una crida als colomencs per anar al partit. L’entrada general valdrà 10€; els colomencs (acreditats amb DNI) podran accedir a l’estadi per 5€, mateixa quantitat que els menors de 20 anys i Carnet Rosa (imprescindible presentar DNI o Carnet Rosa a la porta de l’estadi). Omplim l’estadi, afició! Endavant Grama!

Este domingo a partir de las 11:45h, nuestro primer equipo os necesita en el Nuevo Municipal de Santa Coloma. Los hombres de Manu Peláez reciben a la UE Vilassar de Mar, equipo que ocupa plazas de descenso directo con 11 puntos en la casilla. Antes de la disputa de la decimoséptima jornada, los colomenses están a 6 puntos del conjunto que visitará el estadio.

Ante la dinámica que acumula el primer equipo y la necesidad de sumar los 3 puntos para dirigir el rumbo, queremos que la máxima gente posible acuda al estadio y hacemos un llamamiento a los colomenses para ir al partido. La entrada general valdrá 10 €; los colomenses (acreditados con DNI) podrán acceder al estadio por 5€, misma cantidad que los menores de 20 años y Carnet Rosa (imprescindible presentar DNI o Carnet Rosa en la puerta del estadio). Llenamos el estadio, ¡afición! ¡Vamos, Grama!