Cròniques dels Infantils (7-8/1/2023)

10/01/2023

Infantil A 1-3 Catalonia

Premier 3-0 Infantil B

Infantil C 7-0 Catalonia

Partit que dominem completament des de l’inici, traient molt bé la pilota des del darrere i generant moltes ocasions. Vam saber moure bé la pilota i aprofitar els espais que ens deixava el rival. Defensivament vam estar molt sòlids, i vam aconseguir que els rivals no ens generessin cap mena de perill.

Infantil D 7-2 Arrabal Calaf

Va ser un partit en què ens posem ràpid al marcador i estem còmodes, però en una mala jugada al mig ens roben la pilota i ens fan un penal, amb què igualen el marcador. Nosaltres seguim allò que és nostre i seguim fent el nostre joc ia partir d’aquí comencem a marcar gols. El partit es va tancar al 2-5; ells ja no atacaven i ens van deixar més espais. El míster va comentar: «a seguir així i aquesta setmana a buscar un altre derbi».

(Castellano)

Infantil A 1-3 Catalonia

Premier 3-0 Infantil B

Infantil C 7-0 Catalonia

Partido que dominamos completamente desde el inicio, sacando muy bien el balón desde atrás y generando muchas ocasiones. Supimos mover bien el balón y aprovechar los espacios que nos dejaba el rival. Defensivamente estuvimos muy sólidos, y conseguimos que los rivales no nos generasen ningún tipo de peligro.

Infantil D 7-2 Arrabal Calaf

Fue un partido en el que nos metemos rápido en el marcador y estamos cómodos, pero en una mala jugada en el medio nos roban el balón y nos hacen un penalti, con que igualan el marcador. Nosotros seguimos a lo nuestro y seguimos haciendo nuestro juego y a partir de ahí empezamos a marcar goles. El partido se cerró en el 2-5; ellos ya no atacaban y nos dejaron más espacios. El míster comentó: «a seguir así y esta semana a por otro derbi».