Cròniques dels Cadets (7-8/1/2023)

10/01/2023

RCD Espanyol 6 – 0 Cadet «A»

Molt superiors a nivell qualitatiu i en ritme. Hi ha accions que no treballem del tot malament amb pilota, però no sabem aprofitar les ocasions generades. Ens fan 4 gols a pilota aturada. Cap excusa. Toca seguir treballant i mirar endavant.

Cadet B 1-1 Arrabal

Partit on s’ha competit molt bé, hi ha unes millores actitudinals i competitives molt significatives. Tot i així, l’equip comet errors d’interpretació bàsics en disposició de pilota i en recuperació, malgrat el caos que ha generat el desorden dels dos equips, ens hem sentit més còmodes pravticant un futbol més directe i arribant ràpidament a zones de 3/4 rival.

L’equip ha sabut adaptar-se als diferents moments del partit, sent superior en molts. El míster ha comentat: «Molt satisfet amb la feina de l’equip durant tota la temporada, esperem continuar així i creixent cada cop més».

Cadet C 3-2 Racing Sarrià

Partit en què no vam saber manejar els temps i el ritme. A nivell competitiu va ser el pitjor partit de la temporada. Hi va haver molts errors de concentració en zona de finalització. D’altra banda, generem moltes ocasions de gol. El més positiu del partit són els 3 punts, toca treballar per continuar creixent.

Cadet D 6-1 Guineueta

Marcador més gran del que va merèixer l’equip. El míster explica que “crec que no fem un bon partit ja que només juguem bé a partir del 3-0, cal seguir millorant”.

(Castellano)

RCD Espanyol 6 – 0 Cadete «A»

Muy superiores a nivel cualitativo y en ritmo. Hay acciones que no trabajamos del todo mal con pelota, pero no sabemos aprovechar las ocasiones generadas. Nos hacen 4 goles a balón parado. Ninguna excusa. Toca seguir trabajando y mirar hacia delante.

Cadete B 1-1 Arrabal

Partido en el que se ha competido muy bien, hay unas mejoras actitudinales y competitivas muy significativas. Aún y así, el equipo comete errores de interpretación básicos en disposición de balón y en recuperación, pese al caos que ha generado el desorden de ambos equipos, nos hemos sentido más cómodos pravticando un fútbol más directo y llegando rápido a zonas de 3/4 rival.

El equipo ha sabido adaptarse a los diferentes momentos del partido, siendo superior en muchos de ellos. El míster ha comentado: «Muy satisfecho con el trabajo del equipo durante toda la temporada, esperemos continuar así y creciendo cada vez más».

Cadete C 3-2 Racing Sarrià

Partido en el que no supimos manejar los tiempos y el ritmo. A nivel competitivo fue el peor partido de la temporada. Hubo muchos errores de concentración en zona de finalización.Por otro lado generamos muchas ocasiones de gol. Lo más positivo del partido son los 3 puntos, toca trabajar para seguir creciendo.

Cadete D 6-1 Guineueta

Marcador más abultado de lo que mereció el equipo. El míster explica que «creo que no hicimos un buen partido ya que solo jugamos bien a partir del 3-0, hay que seguir mejorando».