Cròniques dels Juvenils (7-8/1/2023)

09/01/2023

Juvenil A 2-3 Martorell

No va ser un mal partit dels nostres, que tot i començar perdent van aconseguir remuntar i posar-se 2 a 1 a favor. Tot i això, el conjunt de Primera Catalana que visitava el Nou Municipal va poder donar-li la volta al marcador. Aquesta setmana torna la lliga a Divisió d’Honor Juvenil i l’equip de Chesco visitarà el Municipal de Badalona dissabte a les 16:00h.

APA Poble Sec 3-3 Juvenil «B»

Partit surrealista. Ells ens fan molt de mal amb els seus jugadors d’adalt (MP+DCs), fet que origina que marxem al descans perdent tot i haver canviat la estructura amb anterioritat i haver-nos fet més forts. La segona part inicia molt millor però fruït d’una pèrdua innecessària a migcamp, es posen 2-0. A partir d’aquí i fins que el senyor de vermell ho ha permès, l’equip ha capgirat el resultat i donat una de les millors imatges fins la data, sabent respondre a les adversitats i capgirant el marcador per complert. Llàstima de la fatídica acció final. Seguim! Gràcies com sempre als fidels que us heu apropat!

Viaró 3 – 5 Juvenil «C»

Comencem el partit una mica desconcentrats i els donem dos goles molt senzills. A partir d’aquí ens fiquem i comencem a gestionar el joc. Camp petit, costava trobar espais i hem trobat millors avantatges en verticalitat. Seguim guanyant confiança i amb ganes de seguir treballant.

(Castellano)

Juvenil A 2-3 Martorell

No fue un mal partido de los nuestros, que pese a empezar perdiendo consiguieron remontar y ponerse 2 a 1 a favor. Sin embargo, el conjunto de Primera Catalana que visitaba el Nuevo Municipal pudo darle la vuelta al marcador. Esta semana vuelve la liga a División de Honor Juvenil y el equipo de Chesco visitará el Municipal de Badalona el sábado a las 16:00 h.

APA Poble Sec 3-3 Juvenil «B»

Partido surrealista. Ellos nos hacen muy mal con sus jugadores de arriba (MP+DCs), lo que origina que nos vayamos al descanso perdiendo a pesar de haber cambiado la estructura con anterioridad y habernos hecho más fuertes. La segunda parte inicia mucho mejor pero fruto de una pérdida innecesaria en el centro del campo, se ponen 2-0. A partir de aquí y hasta que el señor de rojo lo ha permitido, el equipo ha dado la vuelta al resultado y ha dado una de las mejores imágenes hasta la fecha, sabiendo responder a las adversidades y dando la vuelta al marcador por completo. Lástima de la fatídica acción final. ¡Seguimos! ¡Gracias como siempre a los fieles que se han acercado!

Viaró 3 – 5 Juvenil «C»

Empezamos el partido algo desconcentrados y les damos dos goles muy sencillos. A partir de ahí nos metemos y empezamos a gestionar el juego. Campo pequeño, costaba encontrar espacios y hemos encontrado mejores ventajas en verticalidad. Seguimos ganando confianza y con ganas de seguir trabajando