Dani Martí, nou jugador de la Grama

13/01/2023

Daniel Martí Varela s’incorpora a la disciplina colomenca, sent així el tercer reforç de la Fundació Esportiva Grama pel mercat invernal. El jugador de Mataró fitxa per l’equip blau després d’estar durant la primera part de la temporada al FC Cerdanyola, conjunt que milita al grup V de Segona Federació.

L’experimentat jugador portava des del 2016 al club del Vallès, amb el que ha jugat a Tercera i a Segona Federació molts partits. En total, 6 temporades al FC Cerdanyola, on ha estat capità i líder de l’equip. A més, també ha jugat a la UE Cornellà, al Conquense i al Sant Andreu. Benvingut, Dani!

Dani ja s’ha exercitat amb els seus companys.

Daniel Martí Varela se incorpora a la disciplina colomense, convirtiéndose así en el tercer refuerzo de la Fundació Esportiva Grama para el mercado invernal. El jugador de Mataró ficha por el equipo azul después de estar durante la primera parte de la temporada en el FC Cerdanyola, conjunto que milita el grupo V de Segunda Federación.

El experimentado jugador llevaba desde el 2016 en el club del Vallès, con el que ha jugado en Tercera y en Segunda Federación muchos partidos. En total, 6 temporadas en el FC Cerdanyola, donde ha sido capitán y líder del equipo. Además, también ha jugado en la UE Cornellà, el Conquense y el Sant Andreu. Bienvenido, Dani!