Juvenil B:

Sarrià 3-3 Juvenil B

Partit de poder a poder en què els dos equips van imposar un ritme frenètic durant tot el partit. Va començar marcant l’equip contrari en els primers minuts, però en comptes de minvar l’ànim de la Grama, va fer que es posessin en el partit i en dues urpades van remuntar el partit posant-se per davant, gols d’Oliver i Sergi. La pilota anava d’àrea a àrea sense passar pel mig camp, sobretot el Sarrià que atacava sense elaboració, tot era pilota a l’àrea aprofitant les reduïdes mides del camp, en una d’aquestes va aconseguir l’empat. El Sarrià va gaudir d’un penal, però Pedro va aconseguir aturar-lo. El partit va arribar al descans sense un moment de pausa. A la represa la tònica va ser la mateixa, els dos equips sense un segon de descans. En una jugada de còrner la Grama es va posar per davant amb un gol d’Aleix, però als pocs minuts van aconseguir l’empat. El partit seguia amb una gran lluita i intensitat, tot i que la Grama en la ultima fase del partit aconseguia tenir més la pilota i associar-se més en bandes. El partit va acabar com va començar, amb taules en el marcador i els dos equips deixant-l’ànima en cadascuna de les accions. Gran punt l’aconseguit pel juvenil B, pocs equips podran dur-se alguna cosa positiva del feu del C P Sarrià, enhorabona nois.

 

Sarriá 3-3 Juvenil B

Partido de poder a poder en el que los dos equipos impusieron un ritmo frenético durante todo el partido. Empezó marcando el equipo contrario en los primeros minutos, pero en vez de mermar el ánimo de la Grama, hizo que se metieran en el partido y en dos zarpazos remontaron el partido poniendose por delante, goles de Oliver y Sergi. El balón iba de área a área sin pasar por el medio campo, sobre todo el Sarriá que atacaba sin elaboración, todo era balón al área aprovechando las reducidas medidas del campo, en una de esas consiguió el empate. El Sarriá gozó de un penalti, pero Pedro consiguió detenerlo. El partido llegó al descanso sin un momento de pausa. En la reanudación la tónica fue la misma, los dos equipos sin un segundo de descanso. En una jugada de córner la Grama se puso por delante con un gol de Aleix, pero a los pocos minutos lograron el empate. El partido seguía con una gran lucha e intensidad, aunque la Grama en la ultima fase del partido conseguía tener más la pelota y asociarse más en bandas. El partido acabó como empezó, con tablas en el marcador y los dos equipos dejandose el alma en cada una de las acciones. Gran punto el conseguido por el juvenil B, pocos equipos podran llevarse algo positivo del feudo del C P Sarriá, enhorabuena chicos.

Juvenil C:

Juvenil C 10-0 Unificació Ciutat Meridiana

Tres de tres per a un Juvenil C que segueix liderant el grup 16 de la Segona juvenil.

Els colomencs han generat claríssimes ocasions de gol a l’inici del partit, però la falta d’encert i una molt bona actuació del porter visitant, han impedit que el partit és tanquès a la primera part (resultat a la mitja part: 2-0) .

La segona part ha començat amb un Juvenil C que li ha posa’t una marxa més al partit i ha tornat a generar moltíssimes ocasions de gol. Finalment, el resultat ha estat de 10 a 0 i ja en van tres partits sense rebre cap gol.

L’equip visitarà el camp de l’Hospitalet a la propera jornada, en un partit clau que deixarà veure el nivell real de la competició i les nostres aspiracions.

Gols: Damián Álvarez (3), Takeru Nagai, Arnau Roca, Guillem Alguilar i Victor Quiñones (4).

 

Juvenil C 10-0 Unificación Ciudad Meridiana

Tres de tres para un Juvenil C que sigue liderando el grupo 16 de la Segunda juvenil.

Los colomenses han generado clarísimas ocasiones de gol al inicio del partido, pero la falta de acierto y una muy buena actuación del portero visitante, han impedido que el partido se cierre a la primera parte (resultado al descanso: 2- 0).

La segunda parte ha comenzado con un Juvenil C que le ha ponte una marcha más al partido y ha vuelto a generar muchísimas ocasiones de gol. Finalmente, el resultado ha sido de 10 a 0 y ya van tres partidos sin recibir un gol.

El equipo visitará el campo del Hospitalet en la próxima jornada, en un partido clave que dejará ver el nivel real de la competición y nuestras aspiraciones.

Goles: Damián Álvarez (3), Takeru Nagai, Arnau Roca, Guillermo Alguilar y Victor Quiñones (4).

Juvenil D:

JD 2-3 BRAFA

Partit igualat on com sempre, la Fundació no encerta de cara a porteria i acaba pagant-ho.
Primera part dominada per la Fundació però la falta de gol els va fer posar-se 0-2 als 25 minuts de joc, però no donant-se per vençuts aconseguien empatar abans del descans 2-2.
La Segona part la Fundació surt adormida i això fa que li marquin el gol de la derrota ja que el no encertar davant porteria en tota la segona meitat faria que fos el resultat final.

 

JD 2-3 BRAFA

Partido igualado donde como siempre, la Fundación no acierta de cara a portería y termina pagandolo.
Primera parte dominada por la Fundación pero la falta de gol les hizo ponerse 0-2 a los 25 minutos de juego, pero no dándose por vencidos lograban empatar antes del descanso 2-2.
La Segunda parte la Fundación sale dormida y eso hace que le marquen el gol de la derrota ya que el no acertar ante portería en toda la segunda mitad haría que fuese el resultado final.

Por admin