Prebenjamí A:

Vila Olimpica 2-2 Pre. A

Ja des del principi, s’aprecia que serà un partit igualat. El control és altern i ells aprofiten per marcar el primer gol al min. 8. Amb una mica de sort i gràcies a una falta indirecta dins l’àrea, Iván marca l’empat. En el 2n quart, mateixa tònica: igualtat i poca profunditat. En un córner neix el 2n gol nostre, obra de Justin, però ràpidament és neutralitzat per l’equip rival, arribant amb empat a dos a la mitja part. La segona meitat va ser integrament de la Grama amb ocasions múltiples, però que no vam materialitzar. Al final, empat davant un conjunt molt ben treballat defensivament, però que una miqueta de sort, podríem haver guanyat.

 

Vila Olimpica 2-2 Pre. A

Ya desde el principio, se aprecia que va a ser un partido igualado. El control es alterno y ellos aprovechan para marcar el primer gol en el min. 8. Con algo de suerte y gracias a una falta indirecta dentro del área, Iván marca el empate. En el 2º cuarto, misma tónica: igualdad y poca profundidad. En un córner nace el 2º gol nuestro, obra de Justin, pero rapidamente es neutralizado por el equipo rival, llegando con empate a dos a la media parte. La segunda mitad fué integramente de La Grama con ocasiones múltiples, pero que no materializamos. Al final, empate ante un conjunto muy bien trabajado defensívamente, pero que un poquito de suerte, podriamos haber ganado.

Prebenjamí B:

Prebe B 3-4 Premier

Partit molt igualat, on en el primer quart vam intentar aguantar el rival, però per alguns que altres fallades per part nostra arribaríem al final del 1er quart amb el resultat de 1-2.
Segon quart vam aguantar molt bé al rival, anant a pressionar en tot moment, el marcador quedava 2- 2 ja que vam saber aprofitar una errada de la Premier que va acabar en gol.
Tercer i últim quart seguim lluitant cada pilota i vam aconseguir marcar un altre gol, el marcador quedava 3-2, però amb la mala sort que la nostra defensa en els últims minuts ha tingut dos errors que la Premier ho aprofito marcant dos gols.

 

Prebe B 3-4 Premier

Partido muy igualado, donde en el primer cuarto intentamos aguantar al rival, pero por algunos que otros fallos por parte nuestra llegariamos al final del 1er cuarto con el resultado de 1-2.
Segundo cuarto aguantamos muy bien al rival, yendo a presionar en todo momento, el marcador quedaba 2- 2 ya que supimos aprovechar un error de La Premier que acabó en gol.
Tercer y último cuarto seguimos luchando cada balón y conseguimos marcar otro gol, el marcador quedaba 3-2, pero con la mala suerte de que nuestra defensa en los últimos minutos ha tenido dos fallos que la Premier lo aprovecho marcando dos goles.

Prebenjamí C:

Sant Andreu 0-2 Pre. C

Partit contra Sant Andreu, un partit que plantejava ser difícil i ho ha estat, però els petitons del Pre. C han tret totes les seves forces com a equip i han aconseguit fer-se amb els 3 punts. Partit molt contundent per tots dos equips i prou intens, tots els jugadors molt forts en les seves respectives posicions i s’ha demostrat un bon partit de futbol

 

Sant Andreu 0-2 Pre. C

Partido contra Sant Andreu, un partido que planteaba ser dificil y lo ha sido, pero los pequeñines del Pre. C han sacado todas sus fuerzas como equipo y han conseguido hacerse con los 3 puntos. Partido muy contundente por ambos equipos y bastante intenso, todos los jugadores muy fuertes en sus respectivas posiciones y se ha demostrado un buen partido de fútbol

Por admin