Partit comode per als blau del Cadet B

Cadete A:

Llagostera 3 CA1
Arriba la primera derrota de la segona volta per al cadet A.
Els colomencs no van sortir bé al partit, i es van veure sorpresos en el minut dos per una rematada de cap a la sortida d’un córner. Amb l’1-0, la Grama va començar a generar ocasions i buscar l’empat, empat que arribaria en el minut 30 després d’una rematada de Mateu en una acció a pilota aturada. Un minut després, de nou el Llagostera amb un xut des de la frontal es posava per davant, 2-1 al descans.
A la represa, la Grama buscava l’empat i generava diverses ocasions per aconseguir-ho, els de Santa Coloma es bolcaven a la porteria d’un Llagostera que buscava sortir al contraatac. En un d’aquests contraatacs, arribaria un penal clar que significaria el 3-1 a deu minuts del final.
Els colomencs van buscar a la desesperada la porteria rival sense èxit.

Llagostera 3 CA 1
Llega la primera derrota de la segunda vuelta para el cadete A.
Los Colomenses no salieron bien al partido, y se vieron sorprendidos en el minuto dos por un remate de cabeza a la salida de un córner. Con el 1-0 , la Grama empezó a generar ocasiones y buscar el empate, empate que llegaría en el minuto 30 tras un remate de Mateo en una acción a balón parado. Un minuto después, de nuevo el Llagostera con un disparo desde la frontal se ponía por delante, 2-1 al descanso.
En la reanudación , la Grama buscaba el empate y generaba diversas ocasiones para conseguirlo, los de Santa coloma se volcaban en la portería de un Llagostera que buscaba salir al contragolpe. En uno de esos contragolpes, llegaría un penalti claro que significaría el 3-1 a diez minutos del final .
Los Colomenses buscaron a la desesperada la portería rival sin éxito.

Cadete B:

CB 4-0 CERRO
Partit comode per als blau, jugant fàcil i gaudint del joc. Primera part 4-0 i amb un Turó molt tancat al seu camp.
Segona part hem sortit més a jugar i a gaudir de la pilota, tocant i tocant de banda a banda, tenint ocasions clares i sense que entressin.
Al final, content pel resultat i a seguir les ultimes jornades que queden.

CB 4-0 CERRO
Partido comodo para los azules, jugando fácil y disfrutando del juego.
Primera parte 4-0 y con un Cerro muy encerrado en su campo.
Segunda parte hemos salido más a jugar y a disfrutar del balon, tocando y tocando de lado a lado, teniendo ocasiones claras y sin que entraran.
Al final, contento por el resultado y a seguir las ultimas jornadas que quedan.

Cadete C:

Penitents 2-6 Cadet C
Partit del nostre cadet C contra l’últim classificat. Aviat la Grama es va posar per davant amb dos gols de Moha i un Negesso, però en dos errors defensius i de falta de concentració arribaria dos gols dels locals. Amb el 2-3 començaria la segona part on el gram va ser molt superior, Moha, Negesso i Alex van tancar la golejada.

Penitents 2-6 Cadete C
Partido de nuestro cadete C contra el último clasificado. Pronto la Grama se puso por delante con dos goles de Moha y uno de Negesso, pero en dos errores defensivos y de falta de concentración llegaría dos goles de los locales. Con el 2-3 empezaría la segunda parte donde la grama fue muy superior, Moha, Negesso y Alex cerraron la goleada.

Cadete D:

Escola Pia 4-0 Cadete D

Cadete E:

Cadete E 0-2 Sagrat Cor

Cadete F:

Thau 1-4 Cadete F