Grans partits dels nostres Juvenils !!

Juvenil A:

JA 3-0 Damm
Partidàs dels nostres, comença el partit amb clares ocasions (2) a pilota aturada Dani i Lucas, ells també tenen dues aproximacions i tenien el domini fins als deu minuts, vam començar a ajuntar més les línies i ens fem amb el partit, arriba el gol de Joel en un córner que remata sent el més llest, vam seguir amb la mateixa intensitat i arribaria el gol de l’Killer Montalbán, a la sortida d’un córner de cap, i just abans que acabi la primera part un desmarcatge de ruptura de Monta que centra la al segon on Unai molt atent marcaria a plaer. Arribava el descans amb una nova oportunitat de Dani que remata al pal en un córner.
Segona meitat amb alguna aproximació del rival però totalment dominada pels blaus i amb alguna ocasió més, una altra gran victòria a la treu !!! Seguim cap al nostre objectiu !!!

JA 3-0 Damm
Partidazo de los nuestros, empieza el partido con claras ocasiones (2) a balón parado Dani y Lucas, ellos también tienen dos aproximaciones y tenían el dominio hasta los diez minutos, empezamos a juntar más las líneas y nos hacemos con el partido, llega el gol de Joel en un córner que remata siendo el más listo, seguimos con la misma intensidad y llegaría el gol del Killer Montalbán, a la salida de un córner de cabeza, y justo antes de que acabe la primera parte un desmarque de ruptura de Monta que centra al segundo donde Unai muy atento marcaría a placer. Llegaba el descanso con una nueva oportunidad de Dani que remata al palo en un córner.
Segunda mitad con alguna aproximación del rival pero totalmente dominada por los azules y con alguna ocasión más, otra gran victoria a la saca!!! Seguimos hacia nuestro objetivo!!!

Juvenil B:

Partit contra rival directe pel campionat, que està en zona alta, equip fort físicament que es troba al cap de pocs minuts amb un gol de córner directe més fallada nostre, que encert del rival, en cap moment es mereixen anar per davant en el marcador , costa una mica combinar en els primers minuts i més amb un gol encaixat sense merèixer-ho, però amb oportunisme i lluita vam aconseguir en empat, després del gol generem moltes més ocasions que podien situar-nos per davant però no encertem, a la segona part i vam realitzar uns canvis que refresquen la zona d’atac, no parem d’entrar tant per banda com per zona interior, sempre trobant línies de passada amb mitjans centres, que superen en conducció.
Molt bolcats en atac l’equip rival es troba en una petita contra que genera un penal inexistent, transformat la pena màxima, ens desconcertamos una mica ja l’èpica en un servei de banda i amb el temps complert ultima jugada del partit li donem amb la mateixa moneda del partit d’anada, darrera jugada temps complert i gol, final del partit i un punt que ens deixa encara amb possibilitats de seguir somiant, seguim treballant.
Molt gran aquest juvenil B.

Partido contra rival directo por el campeonato, que está en zona alta, equipo fuerte físicamente que se encuentra a los pocos minutos con un gol de córner directo más fallo nuestro, que acierto del rival, en ningún momento se merecen ir por delante en el marcador, cuesta un poco combinar en los primeros minutos y más con un gol encajado sin merecerlo, pero con oportunismo y lucha conseguimos en empate, después del gol generamos muchas más ocasiones que podían situarnos por delante pero no acertamos, en la segunda parte y realizamos unos cambios que refrescan la zona de ataque, no paramos de entrar tanto por banda como por zona interior, siempre encontrando líneas de pase con medios centros, que superan en conducción.
Muy volcados en ataque el equipo rival se encuentra en una pequeña contra que genera un penalti inexistente, transformado la pena maxima , nos desconcertamos un poco y a la épica en un saque de banda y con el tiempo cumplido ultima jugada del partido le damos con la misma moneda del partido de ida , última jugada tiempo cumplido y gol , final del partido y un punto que nos deja aún con posibilidades de seguir soñando, seguimos trabajando.
Muy grande este juvenil B.

Juvenil C:

JC 3-1 LLEFIA
Primera part desastrosa on el Llefià creava més ocasions a la contra que la Fundació que no sabia que fer amb el pilota i aquest mal joc de la Fundació va fer que la Llefi marxés al descans amb un 0-1. A la segona part tot canvi i la Fundació va començar a trobar-se al camp i als 5 minuts ja empatava el partit. La Llefi intentava marcar a la contra però no podia i la Fundació seguia manant en el partit i això es reflectia en el marcador ja que remuntava el partit i ho dominava. I ja en el minut 70 ficava el gol de la tranquil·litat, al final el resultat seria de 3-1 per a la Fundació.

JC 3-1 LLEFIA
Primera parte desastrosa donde el Llefiá creaba mas ocasiones a la contra que la Fundación que no sabia que hacer con el balon y ese mal juego de la Fundación hizo que la Llefi se fuera al descanso con un 0-1. En la segunda parte todo cambio y la Fundación empezó a encontrarse en el campo y a los 5 minutos ya empataba el partido. La Llefi intentaba marcar a la contra pero no podia y la Fundación seguía mandando en el partido y eso se reflejaba en el marcador ya que remontaba el partido y lo dominaba. Y ya en el minuto 70 metía el gol de la tranquilidad, al final el resultado seria de 3-1 para la Fundación.