Gairebé cent per cent dels nostres Prebenjamins !!

Prebenjamí A

Prebenjamí A:

4a victòria consecutiva. El prebenjamí A de la Grama segueix amb la seva ratxa de victòries i segueix millorant el seu joc. El rival Barcino, un equip dur i ben posicionat va tenir poques opcions davant d’una Grama que sense fer un gran joc va saber controlar bé el partit i tenir paciència. L’equip segueix assimilant conceptes i encara ens queda veure la millor versió d’aquest equip.
La setmana que ve visita al sempre complicat camp del Llefià.

4a victoria consecutiva. El prebenjamín A de la Grama sigue con su racha de victorias y sigue mejorando su juego. El rival Barcino, un equipo duro y bien posicionado tuvo pocas opciones ante una Grama que sin realizar un gran juego supo controlar bien el partido y tener paciencia. El equipo sigue asimilando conceptos y todavía nos queda ver la mejor versión de este equipo.
La semana que viene visita al siempre complicado campo del Llefiá.

Prebenjamí B:

Peb b 6-2 Vila Olimpica

Començava el partit amb control i ocasions que no vam materialitzar. Amb un penal s’avança la Vila.
Segon quart mateixa tònica, poca punteria local i segon gol visitant després del seu únic xut. A partir d’aquí, ens posem les piles i vam aconseguir posar el 1-2 al marcador abans del descans.
Després a la represa amb més fortuna cara a gol es empata el partit.
Vam començar a jugar sense presses i es tanca el marcador amb 4 gols més.
Bon partit a seguir treballant.

Peb b 6-2 Vila Olimpica

Comenzaba el partido con control y ocasiones que no materializamos. Con un penalti se adelanta la Vila.
Segundo cuarto misma tónica, poca puntería local y segundo gol visitante después de su único chute. A partir de ahí, nos ponemos las pilas y conseguimos poner el 1-2 en el marcador antes del descanso.
Después en la reanudación con más fortuna cara a gol se empata el partido.
Empezamos a jugar sin prisas y se cierra el marcador con 4 goles más.
Buen partido a seguir trabando.

Prebenjamí C:

Bon Pastor 0-9 Preb-C
Gran partit del Preb-C contra el Bon Pastor tenint la possessió de la pilota gairebé des del primer minut del partit, encara que amb algun petit ensurt a la nostra àrea.

Bon Pastor 0-9 Preb-C
Gran partido del Preb-C contra el Bon Pastor teniendo la posesión del balón casi desde el primer minuto del encuentro, aunque con algún pequeño susto en nuestra área.

Prebenjamí D:

Alzamora 0-6 prebenjamí D: Després del partit complicat de la setmana passada, teníem un partit en què l’objectiu primordial era guanyar, ho vam aconseguir fer amb solvència. Un dels millors partits de l’equip de la temporada on podem notar l’evolució que ha tingut respecte al principi. Propera setmana de nou a lluitar pels 3 punts.

Alzamora 0-6 prebenjamin D : Después del partido complicado de la semana pasada, teníamos un partido en el que el objetivo primordial era ganar, lo conseguimos hacer con solvencia. Uno de los mejores partidos del equipo de la temporada donde podemos notar la evolución que ha tenido respecto al principio. Próxima semana de nuevo a luchar por los 3 puntos.

Prebenjamí E:

Trinidad 13-1 Pre E