Partit molt bo i important per l´Infantil E

Infantil A:

Gran partit de l’Infantil A on després dels últims partits on no trobàvem les bones sensacions l’equip es va reunir i van sortir tots a una. Gran 1a part on el rival ni es va acostar i La Grama es col·locava ben situat al camp fent transicions d’un costat a un altre sense perdre la posició de la pilota. Adri va obrir el marcador amb un gol des de fora de l’àrea i Gerian i Burgui d’estratègia, deixaven el 3-0 al descans. La Grama no es va confiar i va sortir a per més, amb el domini absolut de la pilota van arribar més gols, 2 de Youseff i un Kevin i David Serra van deixar el 7-0 com a resultat final en al marcador. Gran partit de l’Infantil A on comença a recuperar aquestes sensacions que havia deixat enrere.

Brian Espinola: veníem d’uns partits on no veia sensacions d’equip campió, faltant aquesta espurna de força i actitud que ens tenien acostumats, ha estat una setmana dura d’entrenament, però aquesta vegada, si puc dir que tot el mèrit és d’ells. Es van reunir, van parlar i van jugar en equip. Han estat conscients d’això i saben que si tots van a una serà tot més fàcil. Destacaria a tot l’equip però avui vull destacar a Mario se’n va anar sense cap gol, podria a veure estat egoista perquè és el pitxitxi però va jugar per a l’equip i quan més ho necessitem es va posar de mig a donar més mobilitat a l’equip. Ara toca pensar en la setmana que ve, en el derbi on no ens ho posaran gens fàcil, ells es juguen molt i anirem sense por. Una final menys i pas a pas.

Partidazo del Infantil A donde tras los últimos encuentros donde no encontrábamos las buenas sensaciones el equipo se reunió y salieron todos a una. Gran 1ª parte donde el rival ni se acercó y La Grama se colocaba bien situado en el campo haciendo transiciones de un lado a otro sin perder la posición del balón. Adri abrió el marcador con un gol desde fuera del área y Gerian y Burgui de estrategia, dejaban el 3-0 al descanso. La Grama no se confíó y salió a por más, con el dominio absoluto del balón llegaron más goles, 2 de Youseff y uno de Kevin y David Serra dejaron el 7-0 como resultado final en en el marcador. Gran partido del Infantil A donde empieza a recuperar esas sensaciones que había dejado atrás.

Brian espinola: veníamos de unos partidos donde no veía sensaciones de equipo campeón, faltando esa chispa de garra y actitud que nos tenían acostumbrados, ha sido una semana dura de entreno, pero está vez, si puedo decir que todo el mérito es de ellos. Se reunieron, hablaron y jugaron en equipo. Han sido conscientes de ello y saben que si todos van a una será todo más fácil. Destacaría a todo el equipo pero hoy quiero destacar a Mario se fue sin ningún gol, podría a ver sido egoísta porque es el pichichi pero jugó para el equipo y cuando más lo necesitamos se puso de medio a dar más movilidad al equipo. Ahora toca pensar en la semana que viene, en el derbi donde no nos lo pondrán nada fácil, ellos se juegan mucho y vamos a ir sin miedo. Una final menos y paso a paso.

Infantil B:

Partit per la tercera posició contra Sarrià, partit que afrontàvem amb tre baixes, tenint-que reforçar-nos amb jugadors de l’Infantil C. El Sarrià va sortir ha tancar-se i sortir a la contra. Nosaltres dominàvem la trobada i generàvem diferents ocasions de gol, ells en l’única ocasió que van tenir ells cabecearon una pilota a l’àrea petita fent-nos el 0-1.
Segona part, vam seguir amb el domini total de la pilota i continuem amb les ocasions de gol que no acabàvem de materialitzar fins que arribat la meitat de la segona part vam aconseguir marcar el 1-1 i arran d’això seguim pressionant, però al final no va poder ser .
Bon partit dels nois però amb mal gust de boca perquè vam poder guanyar.

Partido por la tercera posición contra Sarriá, partido que afrontábamos con tre bajas, teniéndonos que reforzarnos con jugadores del Infantil C. El Sarriá salió ha cerrarse y salir a la contra. Nosotros dominábamos el encuentro y generábamos diferentes ocasiones de gol, ellos en la única ocasión que tuvieron ellos cabecearon un balón en el área pequeña haciéndonos el 0-1.
Segunda parte, seguimos con el dominio total del balón y continuamos con las ocasiones de gol que no acababamos de materializar hasta que llegado la mitad de la segunda parte logramos marcar el 1-1 y a raíz de ello seguimos presionando, pero al final no pudo ser.
Buen partido de los chicos pero con mal sabor de boca porque pudimos ganar.

Infantil C:

Llefiá 3-1 Infantil C

Infantil D:

Bufalá 5-2 Infantil D

Infantil E:

Infantil I 4-3 Martinenc

Partit molt bo i important per a nosaltres. Des de l’inici hem sortit a per totes, ràpidament ens hem avançat en el marcador amb el 1-0 després d’un gol olímpic de córner. Seguidament hem aguantat 20 minuts més el ritme, però el rival ens ha empatat per una fallada que hem comès en defensa. Després de l’empat l’equip s’ha ensorrat i el rival ha encaixat dos gols més. Ens hem anat a la mitja part 1-3 perdent. En sortir teníem clar que necessitàvem els tres punts i el més important era que els volíem. Als quatre minuts de començar, ja havíem aconseguit el 3-3, seguíem pressionant i lluitant. A falta de 10 minuts hem aconseguit el 4-3. Partit molt bo.

Pensàvem que ho teníem perdut però hem demostrat que si es vol es pot, fins que l’àrbitre no xiuli el final el partit segueix viu. A seguir treballant que ens queda molt per fer.

Infantil E 4-3 Martinenc

Partido muy bueno e importante para nosotros. Desde el inicio hemos salido a por todas, rápidamente nos hemos adelantado en el marcador con el 1-0 tras un gol olímpico de córner. Seguidamente hemos aguantado 20 minutos más el ritmo, pero el rival nos ha empatado por un fallo que hemos cometido en defensa. Tras el empate el equipo se ha venido abajo y el rival ha encajado dos goles más. Nos hemos ido a la media parte 1-3 perdiendo. Al salir teníamos claro que necesitábamos los tres puntos y lo más importante era que los queríamos. A los cuatro minutos de empezar, ya habíamos conseguido el 3-3, seguíamos presionando y luchando. A falta de 10 minutos hemos conseguido el 4-3. Partido muy bueno.

Pensábamos que lo teníamos perdido pero hemos demostrado que si se quiere se puede, hasta que el árbitro no pite el final el partido sigue vivo. A seguir trabajando que nos queda mucho por hacer.