Res més positiu que dos empats.

Benjamí A:

Benjamí A 2-2 Europa

Benjamí B:

Benjamí B 1-3 Gavà

Benjamí C:

Tecnofútbol 2-7 Benjamí C

Benjamí D:

Santa Eulalia 4-1 Benjamí D

Benjamí E:

Benjamí E 3-3 Sant Martí Comtal A
Punt important aconseguit contra el líder que només havia cedit punts en un partit en tota la temporada.
Les baixes importants ens obligaven a plantejar un partit en què ens interessava que passaran poques coses. Malgrat estar ben plantats al camp vam cedir dos gols en els primers minuts, tot i això l’equip es va refer i vam arribar al mig temps perdent 0 a 2. En els primers minuts del tercer quart a través de dues jugades ben trenades vam empatar el partit , en un llançament de falta ens avancem 3 a 2 resultat amb el qual vam començar l’últim quart. Ja en els últims 12 minuts una errada defensiva va fer que cedíssim l’empat a 3, resultat que acabaria sent definitiu.

Benjamín E 3 – 3 Sant Martí Condal A
Punto importante conseguido contra el líder que solo había cedido puntos en un partido en toda la temporada.
Las bajas importantes nos obligaban a plantear un partido en el que nos interesaba que pasarán pocas cosas. Pese a estar bien plantados en el campo cedimos dos goles en los primeros minutos, pese a ello el equipo se repuso y llegamos al medio tiempo perdiendo 0 a 2. En los primeros minutos del tercer cuarto a través de dos jugadas bien trenzadas empatamos el partido, en un lanzamiento de falta nos adelantamos 3 a 2 resultado con el que empezamos el último cuarto. Ya en los últimos 12 minutos un error defensivo hizo que cedieramos el empate a 3, resultado que acabaría siendo definitivo.

Benjamí F:

Hem començat el partit molt bé, els primer gols del rival han estat més que res per sort, que han tingut, perquè hem estat superiors a ells en tot moment, hem tingut la mala sort que la arbitre no veia res, però bé seguirem endavant ia seguir treballant.

Hemos empezado el partido muy bien, los primero goles del rival han sido más que nada por suerte, que han tenido, porque hemos sido superiores a ellos en todo momento, hemos tenido la mala suerte de que la arbitro no veía nada, pero bueno seguiremos adelante y a seguir trabajando.